Energie update: bouwen aan nieuwe funderingen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Misschien heb je te midden van alle heftige Zon-activiteit van de voorbije 2 weken sinds de Nieuwe Maan van vorige donderdag (en alle fysiek/energetisch/emotionele turbulentie en de ontgifting die daar bij hoort) toch een nieuwe frisse wind voelen waaien in jezelf, je ideeën, en de kleine en grote wereld om je heen.

❥ Er is heel wat in beweging en dat zal de komende week nog duidelijk voelbaar (en zichtbaar) zijn.

Dit is een uitstekende tijd om je kasten en laden op te ruimen, en vooral alle overtolligheden en dingen waarvan je voelt dat ze niet meer bij je nieuwe staat van zijn horen, te verwijderen.

Al het overmatig kosmisch vuur van de vorige weken kan je prima in balans brengen door veel water te gebruiken om je huis een extra poetsbeurt te geven, zeker dié hoekjes waar je weinig bent.

Het kan ook zijn dat de vernieuwing wel op je deur klopt, maar de weerstand ertoe nog te groot is om ze binnen te laten. En dat is oké, maar je weet dat, wat geïnspireerd is door je hoogste eigen bewustzijn, toch op een bepaald moment in realisatie zal komen, en altijd iets is wat uiteindelijk veel beter is voor je.

Het is een goede tijd om even balans op te maken en te checken of de doelen en intenties die je je had gesteld eerder dit jaar, nog altijd kloppen voor je, én om - ook al is het slechts innerlijk - wanneer het nodig is, ook daarin verandering toe te laten.

Dit is geen tijd meer om alle spirituele principes te houden voor bij cursussen of andere spirituele activiteiten.

❥ Dit is een tijd om ze concreet te gaan toepassen en 'bouwen aan nieuwe funderingen' gebeurt dan ook concreet de hele dag door, op momenten waarin je stil staat bij hoe je tot nu toe hebt gedacht over iets en dan beseft dat je het wel degelijk op een hogere, lichtere manier zou kunnen bekijken.

Dat kost moeite, dat vraagt aandacht, dat vraagt mindful leven (ook zo'n cliché als een huis dat nochtans de sleutel is tot 'nieuw leven'). En dat vraagt vooral moed, om op momenten waarop je voelt dat je toch weer afglijdt naar het oude denken (of oude emoties), jezelf op te tillen, en heel bewust je denken (of emoties) te shiften naar het hogere plan.

Dat is ware ascensie concreet gemaakt.

 

Dat is aarden.


Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.