Energie update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Veel kans dat ook jij je op dit moment op één of meerdere aspecten van je leven en functioneren hoogst ongemakkelijk voelt.

En ergens (of heel duidelijk) weet je wat je te doen staat, maar worstel je in jezelf in wolken van weerstand en onwil.

 Tot de ongemakkelijkheid zo groot wordt, dat je eindelijk de veilige comfortzone durft te verlaten en concrete stappen zet die nodig zijn in je evolutie.

Weet dat er nu heel veel wordt losgemaakt naar grote veranderingen in 2022 toe, een jaar waarin mensen heel snel bewuster worden, en zich innerlijk geroepen zullen voelen om hun steentje bij te dragen aan de grote bewustwordings- en harmoniseringsbeweging op Aarde, op ieders eigen specifieke manier en binnen ieders eigen kring. En daarvoor is de komende maanden heel veel rust nodig, én in je eigen stilte, je eigen ruimte zijn, om jezelf de ruimte te geven dit alles te 'zien', te 'voelen', te horen', en je stilaan een beeld te kunnen vormen van waar jouw weg je heen voert naar volgende jaren toe.

Nu de Zon weer actief is geworden (vandaag bijvoorbeeld al sinds middernacht vele en krachtige zonnevlammen (zoals zonlicht fysiek straalt op je lichaam, zo ook komt het energetisch aspect van licht terecht in je energieveld, én zenuwstelsel), kan je al die symptomen nog altijd (de ene dag wat meer dan de andere) ervaren die hier in vorige post zijn opgesomd.

Klinkt wat weird voor sommige mensen, maar feit is dat steeds meer mensen deze invloed beginnen te voelen - en deze bewustwording zal de komende decennia nog sterk verhogen.


Je weet ook dat deze perioden van grote energie-activiteit ook perioden inluiden van veel beweging en verandering, in jouw leven, en in de hele maatschappij. Brengt beroering mee, opschudding, en al wat eigen is aan fenomenen in de wereld in volle vernieuwing.

 

Het is dan ook een tijd om misschien nog meer dan voorheen begrip en mededogen te voelen naar anderen toe


Door de hoge energie kunnen velen zich hyper voelen, tot en met gestretcht, en met gespannen zenuwen, en dat zijn niet de beste omstandigheden om het druk druk druk te hebben - hou in je achterhoofd (en je hart) dat - bewust of onbewust- élke mens op aarde nu onder enige vorm van druk staat, eigen aan de overgang van leven vanuit het kleine bange ik- naar leven vanuit het Hoger krachtige wijze liefdevolle Zelf.

Kost moeite, vraagt veel energie. Voor jou, voor mij, voor ons. Gun elkaar dus alle ruimte, steun elkaar en lach misschien wat vaker...

 Dat helpt.

Fran Tielemans
www.maitrya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.