Energie update 18 april 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Je kan afgelopen week het gevoel gehad hebben te ploeteren doorheen kleverige modder, en veel kans dat je je op één of meerdere aspecten van je leven of functioneren gestretcht voelde (of nog voelt).

Er was veel en aanhoudende Zon-activiteit, en samen met bepaalde planeetstanden zorgde dat voor veel ongemakkelijkheid.

Fysiek/energetisch merkte je dat aan onrustige, verstoorde slaap en spijsvertering, stramme spieren of gewrichten.

Emotioneel gezien leek (of lijkt?) het collectief energieveld en misschien ook dat van jou op sommige momenten een vulkaan die elk moment kon gaan uitbarsten.

Wie zeer sensitief is, heeft in tijden zoals deze al een enorme klus aan het telkens weer in balans brengen van zijn energieveld, dat onophoudelijk bevloeid wordt met allerlei energieën, onopgeloste emoties (vooral woede en verdriet) en niet harmonieuze gedachten van het 'collectief', maar ook door nieuwe steeds hogere frequenties die blijven binnenstromen.

Er is dus maar een kleine vonk nodig en plots gulpt alle woede of alle frustratie of wat dan ook bovenaan in het laatje ligt, er in een grote golf uit.

Emoties 'eruit' laten is gezond, heilzaam, wanneer ze opgeruimd worden nadien, zodat ze niet als een vervuilde vlek in je energieveld en woning blijven hangen. Het is niét gezond wanneer ze gericht zijn naar iemand of naar een hele groep, want daarmee kan je iemand beschadigen, en hou je een karmische cyclus in stand - want je weet: wat je uitstuurt krijg je terug naar jou, op één of andere manier.

De uitdaging in deze tijd is de spreidstand, tussen het Hoogste, het goede, het nieuwe, de inspiratie, de energie van hart en ziel die steeds meer zichtbaar wordt in én rondom jou, wat je enthousiast en blij kan maken, en daarnaast het gestage opruimen van dat wat (nog) niét in harmonie is gebracht, het steeds moeten dealen met de weerstand die je soms naar je toe voelt stromen wanneer je vernieuwing in de wereld neerzet, van je lichaam dat zo hard werkt om alles te assimileren en bij te benen.

En toch wéét je in je hart en ziel en in elke cel van je lichaam en partikel van je aura, dat alles onherroepelijk beweegt naar het Goede, het Hoogste, het meest Lichte, en dat liefde de grote genezer is. Dat het in jezélf is dat je alle kracht, liefde, genezing en bevestiging kan vinden die je hoopt te krijgen in je buitenwereld. Dat het in jezelf is dat je de vreugde van alweer een nieuwe dag in deze wereld kan vinden, én uitbreiden. Als je dat wil.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.