Energie opbouw tot de Volle Maan van 18 maart en de Lente-equinox 21 maart ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 In deze waarschijnlijk meest woelige onstabiele tijd die je ooit in je leven zal meemaken bouwt de energie zich verder op tot de Volle Maan van 18 maart (8u20 en de Lente-equinox  (21/3en de planeetstanden van de dagen daarrond tonen al het potentieel aan onverwachte wendingen, doorbraken, verandering en vernieuwing.

De Zon-activiteit houdt al een maand stevig aan, wat je waarschijnlijk al hebt ervaren, door onevenwicht, gepiep in de oren, diepe slaap, veel behoefte aan slaap, onrustig hart, hyperactiviteit of niet vooruit te branden, intense kou of innerlijke hitte, enzovoort.

Het is alsof alles nu even zijn adem inhoudt, om dan vanaf eind maart volop opnieuw te gaan stromen


Net daarom is het belangrijk voor jou dat je probeert om hier en nu balans te creëren, alles los te laten wat overtollig is, dat je je prioriteiten bepaalt, en - door contact met die stille wijze stem diep in jou - jouw rode draad herkent, jouw koers.

De grote kracht van die onzichtbare hand die vanuit het Hoger Zelf van de wereld en van jezelf duwt jou en mij en ons onherroepelijk verder, naar een leven en wereld met meer vrijheid, Licht, transparantie en vooral liefde en mededogen, en het zou best kunnen dat daartoe in je eigen leven ook aanpassingen dienen te gebeuren.

Misschien sta ook jij voor 1 (of meerdere) drempel(s), waardoor je je hoogst ongemakkelijk voelt op bepaalde aspecten van je leven of je functioneren, en wéét je gewoon dat je niet anders kan dan toch uit je comfortzone te stappen, en te gaan - naar een hoger level, wat dat ook betekent voor je.

 Als een gigantische ploeg die de aarde doorwoelt in de lente, om meer zuurstof in de grond te laten, en te maken dat er meer voeding in kan stromen, zo woelt de energie jouw en ons energieveld om.

En het helpt je echt om te geloven in de enorme kracht van het Goede, van het Hoogste, van liefde en bewustzijn. En in de oneindige Goddelijke kracht die ergens in jou zelf aanwezig is - om jezelf tot kalmte te brengen, om jezelf te helpen doorzetten, om jezelf te helpen door je angsten en twijfels te gaan en drempels te overstijgen. En ook - om te doén wat dient gedaan te worden. Voor jezelf, en voor anderen. Vanuit de eigen goed bewaarde en steeds opnieuw herstelde stabiliteit. En vooral vanuit liefde.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.