Energie nieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het kan zijn dat je je wat kwetsbaar, prikkelbaar, onzeker of emotioneel voelt. Er kunnen dingen naar boven komen die je liever niet wil zien of voelen, je voelt je ongemakkelijk omdat je wéét wat je dient te veranderen maar je vond tot nu toe de kracht niet om het concreet te maken, of je ziet duidelijk waar je jezelf saboteert.

Heel normaal, te midden van dit gekke jaar met die aanhoudend hoge druk is er opnieuw behoorlijk veel Zon-activiteit (kan je zenuwstelsel en energieveld en lichaam beïnvloeden - gevoel van aanhoudende hitte (geen koorts!) of net je niet kunnen verwarmen, gekke piep in je ogen, rare en vele dromen, zin in zoet/zout/vet, trage spijsvertering,...) en naderen we de Maan-eclips van 30/11, die tijdelijk sluiers opwerpt en zichtbaar maakt.

Een goeie tijd dus om even terug te plooien in jezelf, als dat kan, zodat je systeem de tijd en mogelijkheid heeft om alle rimpelingen opnieuw tot kalmte te brengen, en je lichaam opnieuw kan herstellen.

En een tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar, en je conclusies te trekken.

De Maan-eclips kan je precies dié plekken aanpunten waarop nog meer Licht mag schijnen - misschien bepaalde ideeën, visies, emoties, gedragspatronen, relaties, job, voeding, bewegingspatronen, nood aan ontspanning, rust of wat dan ook nood heeft aan herziening en een nieuwe balans. Wat helpt en wat nodig is wanneer je écht spiritueel wil groeien, is diepe eerlijkheid naar je Zelf toe. De dingen durven zien zoals ze zijn, - het helpt je om verder te gaan. En wat je vooral helpt is Liefde, Liefde en Liefde. Voor jezelf, voor alle aspecten van jezelf, de lichte en de donkere. Het donkere is slechts een plek waar het Licht nog niet schijnt, weet je. Jij bent Liefde waard, jij mag dat krijgen, jij bént dat.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.