Energetische veranderingen: het Nieuwe Gouden Tijdperk ♥ Judith Kusel ♥ Lichtwerkers Nederland

Er vinden enorm krachtige energetische veranderingen plaats aangezien de Nieuwe Aarde versnelt naar het Nieuwe Gouden Tijdperk.

Besef dat we nu in de hoogste graden de multidimensionale en galactische ruimte binnengaan, terwijl de Galaxy's zelf versnellen naar de wedergeboorte van het hele universum.

Terwijl dit gebeurt, worden de energiesystemen die inherent zijn aan de Aarde, de Kristallen Piramides en de Kristallijnen energienetwerken, de heilige sites en de portalen nu allemaal vernieuwd en volledig gereactiveerd.

Deze zijn allemaal oorspronkelijk gecreëerd in de 7e dimensionale frequentieband en zelfs hoger.

Deze portalen worden nu opnieuw uitgevonden om van de 7e naar de 12e trillingsfrequentiebanden te dragen, terwijl ze zich verbinden met de hoogste dimensies.

Onze fysieke lichamen worden op hetzelfde moment opgewaardeerd en opnieuw uitgevonden en hoe hoger je eigen trillingsfrequentie, hoe gemakkelijker je door deze intense innerlijke veranderingen kunt navigeren, aangezien elke DNA-streng, alle cellen enz. en het fysieke, emotionele, mentaal, spiritueel en alle 12 lichamen opnieuw worden uitgevonden en steeds meer met licht worden gevuld.


Als je je met angst en het massabewustzijn van angst en hysterie vereenzelvigt, verstop je je eigen energievelden en zul je deze veranderingen dus niet kunnen assimileren, omdat je het onbewust blokkeert.

Angst veroorzaakt stress en stress verstopt.

Het sluit af.

❥ Als iemand open is en diep verbonden met de Goddelijke Bron en Al-dat-is, is er geen angst. Want je stapt nu de oneindige ruimte binnen, waar je de onsterfelijkheid van je eigen ziel omarmt, wetende dat dit leven slechts een enkele oogopslag in de eeuwigheid is.

Er is geen angst voor de dood - want de dood is inderdaad een illusie. De ziel werpt slechts het voertuig af dat ze voor die oogopslag had aangenomen en hervat onmiddellijk haar ware zielsvorm en leven in haar eigen thuisstelsel van oorsprong.

Universele tijd, zoals we die kennen, bestaat niet, noch veroudering.

 

De ziel kan niet ouder worden, want zij is pure energie.

Het is de menselijke geest die constructies en valse beelden heeft opgeroepen, omdat de geest (mind) zo ver niet kan reiken.

De ziel weet dit echter in zichzelf op de diepste niveaus.

Ik heb onlangs een Soul Reading gedaan waar de ziel inderdaad iemand was die ervan hield de kosmos te doorkruisen en incarnaties te hebben op alle planetaire en galactische niveaus, aangezien het een ruimteverkenner is. Ze worden "The Wanderers" genoemd en dat zijn ze inderdaad. Hun hele bestaan is er om het leven in al zijn oneindige uitdrukkingen te onderzoeken, zoals in de oneindige schepping.

Hetzelfde geldt voor je ziel.


Wanneer je je werkelijk op de hoogste niveaus met je eigen ziel begint te verbinden en je inderdaad de goddelijkheid in jezelf omarmt, zul je het leven op deze planeet niet zo serieus nemen. Je zult ook niet worden beïnvloed door meningen van buitenaf, propaganda, enz.

Je zult het Heilige Pad bewandelen, ALS EEN met je SCHEPPER en de hele SCHEPPING en zo vanuit de diepten van je hart en ziel rustig verder gaan met je hoogste zielendoel en missie, wat er ook om je heen gebeurt.

De machtigste meesterzielen zul je niet vinden tussen de zogenaamde beroemdheden enz.

Velen kiezen ervoor om een rustig leven te leiden en voor anker te gaan in het Goddelijke Licht, Liefde en Wijsheid en dit uit te stralen.

Het is niet altijd waar het meeste lawaai is, dat de waarheid aanwezig is.

 

De Waarheid heeft geen lawaai , fanfares of openbare verklaringen nodig

 

Want waarheid is inherent aan elke ziel en het is aan elke ziel om haar eigen hoogste waarheid te vinden en deze met grote liefde te leven.

Want zodra iemand steeds hoger de Nieuwe Aarde binnenstapt en zijn ware vorm en ware belichaming aanneemt in een veel hogere trillingsfrequentieband, wordt eenheidsbewustzijn de norm en kun je de dualiteit of polariteit niet meer zien of leven, noch scheiding ervaren. Je bent dit overstegen.

Je leeft waarheidsgetrouw, authentiek, vanuit het hart en de ziel van pure onvoorwaardelijke liefde.

Je straalt en je wordt verlicht en stralend van diep van binnenuit, omdat je vervuld bent en het leven diep bekrachtigd van binnenuit leeft.

Alles is één.

Judith Kusel
judithkusel.com

❥ Vertaling

Yvonne Bakker – The Essence of Life
yvonnebakker.nu


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.