Energetische update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Vanmorgen om 03:40 uur was er Nieuwe Maan én vandaag loopt Mercurius opnieuw direct. De weken tussen de vorige Volle Maan en deze Nieuwe Maan waren zeer woelig, op vele vlakken en misschien ook binnen in jou.

Misschien werd je dooreengeschud, kreeg je een pittige uitdaging op je bord, of werd je geconfronteerd met onaangename schaduwstukken, van anderen of in jezelf.

In elk geval was er een stevige energieshift, waardoor je ook allerlei symptomen van ontgifting kon hebben gehad (of misschien zit je er nog midden in): last aan de sinussen, neus, ogen, hoofdpijn, lichte misselijkheid, trage spijsvertering, vermoeidheid, opwellende emoties...).

 

En dit alles leidde tot meer bewustwording van wie je bent, van waar er nog aan gewerkt mag worden, en van hoe je je lichaam misschien wat beter kan ondersteunen.

 

Binnen 6 dagen is er de Herfstequinox, die je helpt nog meer evenwicht te brengen in aspecten van jezelf en in je leven.

 Vandaag/dit weekend is geschikt om even wat tijd vrij te maken voor jezelf, en even te kijken naar hoe je dit jaar bent geëvolueerd. Om te kijken wat je hebt overwonnen, en welke kansen je hebt laten liggen.

Dit is het moment om je intenties, prioriteiten en plannen te finetunen, af te stemmen op je échte kern, én daarbij te onderscheiden wat je verlangt vanuit je ego-verlangens, en wat vanuit je hogere zelf.

Je weet: het ego kiest altijd de makkelijkste weg, vermijdt liefst wat te moeilijk lijkt, daar waar het denken/handelen vanuit het hoogste zelf geen uitdaging uit de weg gaat - net omdat het overwinnen ervan je net zoveel verder brengt, en altijd een of meerdere beloningen schenkt.


Tijd vandaag dus om het eens extra licht te maken in jou ook, met muziek, gelach, meditatie, dans, hartscontacten, en al wat jou vreugde brengt. De wereld heeft je Licht nu hard nodig.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.