Energetische update: laatste week van november 2020 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

Bij deze de energetische update van de laatste week van november 2020. Door de al maanden aanhoudende spanning- en angstvelden in het collectief bewustzijn, kan de energie de laatste tijd best wel eens wat extra zwaar aanvoelen. Waardoor je moeite hebt om bij jezelf te blijven misschien, maar vooral om opgewekt en positief te blijven. Afgelopen week ontmoette ik meerdere mensen die zo’n behoefte hebben aan meer lichtheid, speelsheid en blijdschap.

 

Collectieve zwaarte en -behoefte

 

En dat is ook een behoefte die collectief sterk voelbaar is. De afgelopen maanden waren een soort uitputtingsslag voor velen. Niet alleen door de vreemde situatie wereldwijd met alle onzekerheden, angstcampagnes en manipulatie. Maar ook omdat we ons door heel wat krachtige trillingsverhogingen, portaaldagen en stevige planeet constellaties heen hebben bewogen. En het einde is nog niet in zicht. Niet van de situatie in de wereld, waarbij steeds meer donkere agenda’s uitrollen en manifesteren in 3D. Maar ook niet van de trillingsverhogende portalen en constellaties.

 

Uiteraard brengen deze laatste twee wel heel veel meer licht en werken openend voor bewustzijn en dat zal uiteindelijk leidend zijn.

 

De zwaarte in het collectief veld voelt echter heel anders dan in de beginmaanden van de virustijd, en dat heeft mede met de beweging door andere energievelden te maken. Als ook met het feit dat we de ‘donkere tijd’ van de winter tegemoet gaan, met letterlijk minder zonlicht.

 

November en december

 

De energie van november helpt je om telkens weer op eigen benen te gaan staan. Ook daar waar je soms weer even wiebelt of struikelt.  De energieën deze maand zijn diep transformerend. Maar dat maakt ook dat er opnieuw veel oude onbewuste zwaarte omhoog gewoelt wordt, die nog vraagt om herziening, bewustwording en schoonmaak.

 

De energie van deze laatste week van november, na het 22-11-22 portaal gaat nu in steeds meer sneltreinvaart richting de december energieën bewegen.

 

En de maand december gaat nog wat leuke eindejaarsknallers opleveren met het 12-12 portaal, op 14 december een verduistering en 21-12-2020 de winterzonnewende, portaaldag en de grote conjunctie die ook wel ‘de grote reset’ genoemd wordt. Dit is een soort voltooiing tussen de dans van Jupiter en Pluto die in januari van 2020 is gestart, waarbij deze planeten gedurende dit jaar telkens elkaar tegen bleven komen in andere formaties.

 

Stevige energieën die elk grote wijzigingen komen brengen (waarover in een later artikel meer).

 

Lichtheid en luchtigheid

 

Terugkomend op de behoefte aan meer lichtheid, luchtigheid en speelsheid, geeft deze behoefte en verlangen naar, natuurlijk aan, hoe hard we gewerkt hebben. Individueel als ook collectief, binnen alle energieën die dit jaar gelanceerd heeft.

 

Echter, als je vooral de zwaarte voelt en geen sprankeling, hoop, vrije stroom of andere vormen van lichtheid, verteld dat natuurlijk ook iets over jezelf.

 

Het laat vooral zien, ondanks ieders persoonlijk proces en traject dat de ziel doorloopt, dat je hard aan het werk bent.

 

Het laat echter ook zien dat als alleen de zware kant ervaren wordt, je ergens niet volledig in balans, in je midden bent. Want anders zou ook de magie en fonkeling van al het nieuwe wat ook ontwaakt, zichtbaar en voelbaar zijn en zou je er neutraler in kunnen zitten.

 

Innerlijk kind

 

Anderzijds worden momenteel ook heel sterk de diepte lagen van het tweede chakra en dan met name de innerlijk kind lagen getriggerd en los(ser) getrild.

 

Alles waar nog ballast, trauma, littekens en onbalans aanwezig is, wordt aangeraakt om in beweging te komen.

 

Het innerlijk kind is op aards niveau ons vermogen om vrij uit te spelen, te stromen, te vertrouwen, is onbevooroordeeld, onderzoekend en avontuurlijk ingesteld.

Daar waar we in de kindertijd beschadigt zijn geraakt en onze onbevangenheid zijn kwijt geraakt, ligt als wonden of littekens opgeslagen in ons bewustzijn, gevoelsveld en pijnlichaam.

Het heeft de aanzet gegeven om overlevingspatronen te ontwikkelen, die in feite nu, in deze tijd, steeds dieper ontmanteld worden.

Al die overleefstanden hebben je innerlijke vreugde, onbevangenheid en pure staat van Zijn aangetast en afgeknepen. Even los van karmische facetten, wonden en leerlessen, die op deze wijze echter wel tot uitdrukking kunnen komen in mens-zijn in de huidige incarnatie. De beschadigingen in de kindertijd die de onbevangenheid en vrije stroom blokkeren, zijn in feite de deurtjes waardoor de oude trauma’s van andere levens ook het levenslicht in 3D zien. Pas als het hier doorleefd is  kan het bewust, doorzien en geheeld worden.

Dus wordt je geconfronteerd met de zwaarte, gebrek aan levenslust, vreugde, luchtigheid of een instelling waarin je alleen maar keihard blijft werken zonder dat het energie geeft of innerlijke voeding en plezier. Dan heb je dikke kans dat er heel oude kindpatronen mee spelen die onbewust geactiveerd zijn en doorleefd worden op dit moment. Met als doel om ze dieper te gaan doorvoelen en helen.

Het is de moeite waard je gevoelens, maar vooral ook jouw overleefstand in deze periode eens onder de loep te leggen.

Want de energieën die nu aan de orde zijn belichten die delen in jezelf en die patronen waarin je jezelf afgesloten hebt voor vreugde, spelen, lichtheid, vrijheid, vertrouwen of plezier.

Je innerlijk kind vraagt in feite daarin om aandacht, het gaat gebukt onder de zwaarte, het harde werken (ook om je staande te houden)  en alle serieusheid van deze tijd. De opgelegde beperkingen in de wereld weerspiegelen de beperkingen om vrij te zijn en vrij uit ten volle te leven, van binnenuit. (Voortkomend uit de gewonde innerlijk kind trillingen.).

Het verlangen naar lichtheid, plezier, luchtigheid, etc. is in feite het verlangen van jouw innerlijk kind dat aangeeft dat er nog iets ligt wat gezien, geheeld en bevrijd wil worden.

 

Goddelijk kind

 

Wanneer je innerlijk kind weer meer vrijheid door heling ervaart, kun je ook weer opener staan om je Goddelijk Kind trillingen hierin weer te gaan ontvangen en integreren. Dit is de essentie van de onbevlekte staat van Zijn, die deel is van de Kind energie.

 

Puurheid, zuiverheid, volledige openheid, nieuwsgierig, vol vertrouwen in zichzelf, het leven en schepping.

Ook deze heel hoge trillingen zijn aanwezig in de energieën van deze tijd. Maar kunnen pas gevoeld worden, daar waar we oude innerlijk kind stukken weer bevrijden. Dan pas ontstaat de innerlijke ruimte om die hogere vormen van lichtheid, blijdschap, vreugde en luchtigheid weer werkelijk te her-inneren. Het innerlijk kind is daar de aardse variant van, in een aardse golflengte, behorend bij ons menselijk voertuig. Maar is tevens de basis waarin de Goddelijk Kind frequenties binnen kunnen komen om gevoeld, beleeft en geïntegreerd te worden in de menselijke ervaring.

Het Goddelijk Kind is het midden, is de balans, is het veld wat ontstaat wanneer polariteiten (mannelijk-vrouwelijk bijvoorbeeld) met elkaar verbonden, gebalanceerd en versmolten zijn (Heilig Huwelijk).

 

Polariteit helen

 

Daar de energie van de 11, in november, telkens aanzet om zowel mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten en kracht in ons met elkaar te balanceren in gelijkwaardigheid (zonder leunen, afhankelijkheid, maar elk op eigen kracht en in verantwoordelijkheid). Daar ontstaat de mogelijkheid om binnen ons zelf in de processen en groei, thema’s en energieën die in jou aan de orde zijn, steeds meer polariteit te helen. Waardoor het Goddelijk Kind kan ontstaan/geboren kan worden, in de schoot van het innerlijk kind.

Belangrijk is dus vooral om zowel de innerlijke polariteiten als innerlijke kindstukken deze week nog aandacht te geven. Om steeds meer de lichtheid, vreugde en het spelen weer terug te halen in je leven.

Uiteindelijk wordt dit momenteel enorm aangemoedigd en gestimuleerd vanuit alle trillingsverhogingen en lichtkracht die over de aarde uitgestort wordt in deze tijd!

Heel veel succes, groeiplezier en flexibiliteit gewenst in deze laatste week van november!

©  Willemien Timmer

apofyliet.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.