Energetische update: Het 21-12 Portaal en winter zonnewende ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Energetische update: Het 21-12 Portaal en winter zonnewende

 

De derde cyclus van 9 dagen start op deze bijzonder krachtige portaaldag. De winter zonnewende valt hiermee samen.

De winterzonnewende is het keerpunt waarop het licht langzaamaan begint terug te keren. Het is het punt waarop de zon boven de Kreeftskeerkring staat, waarbij de dagen weer langzaam langer worden (op het noordelijk halfrond). Het is letterlijk een omslag punt.

 

He 21-12 is een keerpunt

 

De langste nacht, de kortste dag van het jaar. Van hieruit gaat het licht dagelijks weer toenemen.

De (weder)geboorte van Ra: de terugkeer van het Licht.

Een wedergeboorte die tijd in beslag neemt, maar in feite op zonnewende wordt verwekt. Een conceptie die vanuit dat punt tijd nodig heeft om te rijpen.

Het duurt immers nog enige tijd voordat we daadwerkelijk gaan merken dat de dagen weer langer worden en het licht gaat toe nemen.

Eerst bewegen we ons nog door de winterperiode heen, een periode van naar binnen keren.

De winter zonnewende is in die zin de Belofte dat vanuit het donker (vrouwelijke scheppingskracht, baarmoeder) het Licht (mannelijke energie) weer gaat toenemen, zelfs al gebeurd dat traag en heeft dat een natuurlijke timing als groeiproces nodig.

 

21-12 Portaalenergie

 

 21-12 is ook een buitengewoon krachtige Portaalenergie, waarbij instroom van hogere lichttrillingen binnen komen in het collectieve veld.

Een trillingsverhoging die ook gebaseerd is op innerlijk versterken van de verbinding en balans tussen de man-vrouw energie (doe en Zijnskracht) en de geboorte van het innerlijke Goddelijke Kind (onbevlekte staat).

Het is het derde 3-3 portaal van de maand december (zie daarvoor ook eerder artikel van december).

De energie van het 21-12 portaal resoneert door in de vrouwelijke (1) en mannelijke (2) energieën en de verbinding tussen beide. Deze polariteiten of tegengestelde krachten vinden elkaar in het midden.

De 12 energie stimuleert die verbinding en daar waar tegengestelde krachten samen komen ontstaat een nieuw veld. Een nieuwe trilling, potentie en energie. In de numerologie zie je dat terug in 1+2=3. Dit is wat we ook het Heilig Huwelijk noemen: vanuit de verbinding en versmelting van vrouwelijk en mannelijk, ontstaat het kind, het derde veld, die kenmerken van beide tegengestelde krachten in zich draagt, maar ook een totaal nieuw, ruimer bewustzijn is dat beide overstijgt.

 

De energie van de 3 en de 33 portalen

 

De 3 is gerelateerd aan de Goddelijk Kind energie. De onbevlekte energie van puurheid, onschuld, speelsheid, creativiteit, authenticiteit, vrije stroming.

De energie van 21-12 is ook een 33 portaal is een bekrachtiging en meestergetal wat enorme trillingsverhogingen en beweging tot verandering inzet. Verandering en beweging om gestagneerde kind-energie om deze te bevrijden, transformeren en helen zodat onze authentieke kracht weer vrij kan komen. Je eigen Goddelijke Kind-stroom weer vrij kan stromen, waarmee je veel dieper in je oorspronkelijke energie kunt Zijn en leven.

Vele mensen stoeien nog met gestagneerde en gewonde man-, vrouw- en kind-energie, waardoor hun werkelijke licht, kracht en bewustzijn niet her-innert kan worden. Mensen die niet hun plek in kunnen nemen, hun midden innerlijk kunnen vinden en de oorspronkelijke uitlijning met wie zij werkelijk Zijn kwijt zijn. Laat staan dat kunnen belichamen.

 De 33 Portalen van december brengen een boost aan upgrades en stimulerende energieën om op 12-voudig (multidimensionaal) niveau deze frequenties weer in herinnering te brengen. Voor ieder op een eigen passende manier, aansluitend op wie je Bent en jouw ervaringen op aarde.

Ieder krijgt daar zijn eigen portie van, zoals ieder momenteel ook sterker dan ooit een portie eigen pijnpunten, uitdagingen en groeiprocessen op z’n bordje heeft liggen.

 

Al dagen in aanloop voelbaar

 

Al vanaf afgelopen weekend is die verhoogde trillingsinstroom voelbaar. Het trilt heel veel oude, niet langer dienende energie los om af te voeren. Dit werkt zich steeds dieper fysiek uit, omdat de intensiteit van licht verhoogd met alle poorten en shifts die we al doorlopen hebben. En alle sluiers tussen dimensies en binnen onszelf lossen steeds meer op door al het innerlijke werk wat al voltooid is.

 Dat betekent dat de upgrades in bewustzijn die we ontvangen van een steeds hogere trilling zijn én dat deze steeds dieper in de meest verdichte materie ('de vorm', het fysiek gemanifesteerde en dus het lichaam) binnen kunnen komen.

Dat kan dus ook betekenen dat je steeds meer fysiek opschoning en of transformatie ervaart bij dit soort momenten, of al in de aanloop daar naartoe, wanneer de energieën opbouwen in kracht. Dit mede omdat door alle al opgeschoonde lagen, het fysieke lichaam ook steeds ontvankelijker én gevoeliger wordt voor de verhoogde trillingen.

Als mens niet altijd prettig om te beleven (als je er een oordeel over hebt) want dat kan betekenen dat je soms even stil gelegd wordt, een pas op de plaats moet maken. Bijvoorbeeld doordat de trillingsupgrade zich fysiek uitwerkt als griepverschijnselen of koorts. Waarbij in feite een grote schoonmaak van het oude plaatsvind om je lichaam dieper te openen en ruimte te geven om meer van je eigen verharde, verlaagde of nog onbewuste energie te bevrijden en af te laten vloeien om meer van je hoger licht te ontvangen en bevatten.

 In die zin is dat ook een conceptieperiode, het bevordert de ontvankelijkheid voor het nieuwe licht in je Zelf, ook fysiek.

 

Processen van groei in deze periode: Balans en je midden Zijn

 

De energieën van deze periode vragen telkens van je om innerlijk de balans te vinden tussen uitersten, tussen polariserende krachten. In een wereld in chaos, je rustpunt en stilte te vinden. Niet (langer) weg te gaan bij je Zelf, maar diep verbonden te blijven. Om daar waar het donker is je innerlijk lichtje te laten schijnen. Van binnenuit belichten kan alleen als je in je midden bent. In balans dus en in je uitlijning met alles wie je bent (bewuste en onbewuste lagen).

Dat kan best een enorme uitdaging zijn momenteel, omdat het steeds helderder uitgekristalliseerd wordt in buiten-en binnenwereld waar de onbalans geleefd wordt. En welke effecten dit heeft. In jezelf en in de wereld. Zo binnen, zo buiten en andersom.

Mede daarom is het bewust naar binnen kern, in stilte, meditatie of simpelweg verbinden met jezelf en stilstaan bij wat er innerlijk in jou leeft, essentieel. Zo vergaar je meer bewustzijn over waar polarisatie innerlijk nog vat op je heeft, door jou heen geleefd wordt. Dat geeft inzicht en handvatten in je groeirichting.

 Waar is nog innerlijk werk te doen om balans te herstellen?

 Heeft je hoofd de overhand of stuwen emoties je op jouw weg voort? Is er angst die jouw perspectief en koers bepaald?

 Kun je moeilijk zijn met wat is, geen overgave of vertrouwen voelen en of heb je telkens het idee dat je de kar moet trekken en in de actie blijven (om niet werkelijk in de stilte te zakken en te voelen)?

 Voel jij je nog onderdrukt door externe macht en kun je jouw interne kracht niet voelen?

 Resoneer je nog op van alles wat beweegt in het collectieve veld / de wereld om je heen en raak je daarmee de verbinding met jezelf kwijt? Ga je wankelen, wiebelen of twijfelen? Of zelfs overstag met dat wat je niet wilt?

 

 Of kun je in het oog van de storm blijven, in balans dus?

 

Dit is de tijd om naar binnen te keren en jezelf eerlijk onder de loep te nemen!

 

Een tijd om eigen verantwoordelijkheid voor jouw proces te nemen, om je innerlijke authenticiteit weer te vinden vanuit rust, balans, stilte en bewustzijn.

Om te luisteren naar wat jouw lichaam, energie en bewustzijn aanreikt om te herzien, shiften, transformeren of aan te pakken. Om actief ermee aan de slag te gaan (mannelijke energie) of juist te leren ermee te zijn in overgave (vrouwelijke energie).

 21-12 biedt een keerpunt in alle patronen, wonden en processen die innerlijk het licht mogen gaan zien. Van donker naar licht.

 

Heb een magisch keerpunt vandaag!

Op naar het herrijzen van onze innerlijke Lichtkracht!

 

© Willemien Timmer
www.apofyliet.nl

 

Boodschappers tussen Hemel en Aarde


Klopt het dat ieder mens op aarde één of meerdere beschermengelen heeft? En als dit het geval is, hoe kunnen wij ons hier dan bewuster van worden? Zijn er ook mensen die een bijzonder grote hoeveelheid engel / gids-connecties hebben? En wat bepaald dit?

Ons huidige en tegelijk klassieke engelenbeeld is er meestal één van een persoon in witte kledij met grote vleugels. Hebben Engelen echt vleugels? Zijn er wezens die er daadwerkelijk zo uitzien?

De ster van Bethlehem, was dit licht eigenlijk een ufo? En hoe wisten de Wijzen uit het Oosten wie Jezus was en wat hij zou gaan betekenen voor de wereld? Had Jezus zelf contact met buitenaardsen – of wist hij af van hun bestaan? Als dit zo was – waarom is hier dan niets over doorgegeven?

In vele stukken van de Bijbel ontvangen mensen boodschappen in een droom – of dit nu van engelen is of rechtstreeks van God. Zaten hier ook buitenaardse bezoekjes tussen? En zo ja: wat hebben het Christendom en contact met buitenaardsen eigenlijk met elkaar te maken? Hoe kun je weten of je contact hebt met een engel of met een Buitenaards wezen met een menselijke gestalte?


 Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel. Zondag 25 december 2022, 20:00 uur. Als je je aanmeldt voor deze bundel ontvang je automatisch de toegang tot de Nieuwjaarsboodschap van zondag 8 januari 2023.

Nieuwjaarsboodschap 2023 De Vlam van Vergeving


De rol van vergeving – zal misschien niet het eerste zijn wat in je opkomt wanneer je denkt aan wat er nu direct relevant is voor ons op aarde. Echter, Arjun laat ons weten dat vergeving, juist nu, een significante rol speelt – wanneer wij onszelf willen toestaan om als vanzelf – naar een positievere tijdlijn van de aarde te evolueren.

Veel van de uitdagingen die wij vandaag de dag nog kunnen observeren in ons leven, zijn slagschaduwen van de ongeziene stukken in onszelf. Veel van die stukken gaan over hoe wij kiezen te reageren op anderen, uiterlijke omstandigheden of zelfs; op onze eigen diepst gelegen dromen.


 1) Vraag en Antwoord over vergeving.

Je hebt het vast wel eens gehoord: “Vergeven – je doet het niet voor de ander – maar voor jezelf”. Is dat waar? Of zijn er toch (ook) energetische verbindingen die veranderen, als we iemand vergeven – zelfs al weten zij dit niet? Moet je het iemand überhaupt laten weten als je hen vergeven hebt? Ook als het verstandiger lijkt om dat contact niet te (her)openen? Waarom lijken sommige mensen onbewust gehecht aan de weerstand die zij voelen jegens anderen?

 2) Een gechannelde meditatie die zowel ingaat op het vergeven van de ander, uitdagende omstandigheden en jezelf (vanuit het oogpunt van bewust creatorschap).


Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel. Zondag 8 januari 2023, 20:00 uur.


Ben je verhinderd op deze dagen maar wil je toch graag meedoen? Dan kun je je alsnog aanmelden; je hebt 10 dagen de tijd om de video te bekijken en de audio opname te downloaden.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.