Energetische update: Het 12-12 Portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Energetische update: Het 12-12 Portaal

 

Op 12 december betreden we het 12-12 Portaal. Niet alleen start dan de tweede cyclus van 9 dagen in de 3-3 energie.

Ook is dit een krachtig Portaal waarbij de resonantie van de 12 bekrachtigd wordt (zie het december artikel).

De energie van de 12 resoneert door op je multidimensionaal bewustzijn, wat uit 12 dimensielagen bestaat (en een 13-de overkoepelend of alomvattend veld).

De trillingsverhogingen van dit portaal trillen al jouw 12 dimensielagen aan en brengen deze in beweging. Daar waar je al in je midden en in je gronding kunt zijn, zullen dus heel veel hogere bewustzijnslagen en lichtcoderingen binnen kunnen komen in je menselijke ervaringsvoertuig. Wat betekend dat hogere verbindingen met Hoger Zelven, kennis, informatie, kwaliteiten en Zielservaringen bewuster kunnen worden in je mens-zijn.

Daar waar ruimte is (gemaakt) in je basis kan dit echt gaan landen, gronden en verankeren en je trilling (op aarde) blijvend wijzigen. Je trilling wordt dus (ook fysiek) immens verhoogd en dat betekend ook dat je vanuit hogere (en andere) perspectieven naar je Zelf en de wereld zult kunnen kijken.

Dat kan ook behulpzaam zijn bij de processen die je deze maand nog doorloopt om jouw 2022 tot een voltooiing te brengen, waarmee je je bewustzijn voorbereid op de 2023 energie en bijbehorende Meester groei.

 

Lees hier meer over december

 

 

De energie van dit moment

 

 De energie van deze periode is sterk gericht op overgave en verzachting (t.o.v. jezelf). Is gericht op in het nu-moment zijn, dicht bij je Zelf blijven en terugkijken op het jaar vol groeiprocessen. Dat vraagt een diep naar binnen keren en ruimte en tijd voor je Zelf nemen.

Van daaruit zijn de energieën van december en alle trillingswijzigingen ook beter te behappen. Want er gebeurd energetisch heel veel. Van subtiele kleine tot grootse verschuivingen.

 We switchen continue tussen energieën, tijdslijnen en golflengtes daardoor en dat kan knap vermoeiend en soms ook ingewikkeld zijn (voor je mens-zijn in ervaring).

Veranderingen lijken zich soms vanuit het niets aan te dienen (niets is minder waar) door de telkens switchende energiebewegingen. O.a. van portalen, sterrenstanden, zonnevlammen, etc.

Belangrijk dus om geregeld even stil te staan bij wat er nu in jou leeft, wat zich nu voordoet in jouw leven en groei en vanuit een groter plaatje te kijken hoe dat wat zich manifesteert effecten zijn van doorlopen en aangeraakte groeiprocessen dit jaar.

Connecting the dots zogezegd


Dat vraagt stilte en ontspannen en scherp waarnemen. Maar ook overgave, acceptatie en tolerantie naar jezelf toe.

 Vanuit de 12-12 energie kan dat dan dieper echt gegrond worden in je onderste 2 chakra's (basis en gevoel) om echt te integreren in je mens-zijn en dagelijks leven.

Heb een magische life chaning 12-12!

Willemien Timmer

 

www.apofyliet.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.