Energetische update: een enorme golf van vernieuwing ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ De energie van afgelopen week kon wat chaotisch hebben aangevoeld voor je.

Er gebeurt zoveel tegelijkertijd, dat je meer dan anders moeite kon hebben om te centeren, en tot innerlijke kalmte en balans te komen.

Een enorme golf van vernieuwing en 'trillingsverhoging' (evolutie naar lichter, liefdevoller en harmonieuzer leven) trekt over de wereld en doorheen ieders energieveld, en maakt alles wakker wat nu wakker mag worden.

Dat roept bij velen veel angst, wantrouwen, onzekerheid en onwil op, terwijl het steeds sterker wordende 'Licht' (van bewustwording) de donkerste stukken in jou en in de maatschappij probeert te verlichten, onder je aandacht probeert te brengen, om ze met heel veel liefde, geduld en mededogen - met jezelf, met de anderen - op te lossen.

Alles is in jou en in de wereld aanwezig om disharmonie te kunnen veranderen in harmonie, om onevenwicht terug te brengen tot evenwicht, om elke moeilijke situatie aan te pakken en op te lossen.

Jij en wij zijn hiertoe al zeer vele jaren op deze tijd van supersnelle transformatie voorbereid, door een overvloed aan informatie die je overal kon verwerven, boeken die je kon lezen, cursussen die je kon volgen, technieken die je kon aanleren, door de talloze meditatie- of zelfhulpbeoefeningen waarin je je kon bekwamen, door de inspirerende en steunende mensen die op je weg verschenen, door mensen met wie je over dat alles kon delen, door gebeurtenissen die je hebben opgeschud en (meer) wakker hebben gemaakt.

Om dan uiteindelijk te belanden in het moment van hier-en-nu, waarin je zo vaak de keuze hebt om je te laten meedrijven in een neerwaartse spiraal van gedachten of emoties, of de opwaartse spiraal te kiezen, de spiraal van liefdevol inzicht, vergeving, vertrouwen, moed, zelfliefde, de spiraal die leidt tot positieve opbouw en gezonde fundering.

Het is goed bij jezelf op te maken of jouw denken, emoties en handelen vooral op neerwaartse energie drijft, of op de opwaartse. Om dan de komende week je koers te kiezen of te bevestigen, om indien dat nodig is wat zeilen bij te zetten, jezelf te verheffen boven dat wat je telkens opnieuw naar beneden of trekt, en moedig enkele stappen voorwaarts te zetten.


Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.