Energetische update: de week voor de Lente-equinox / nieuwe Maan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 Zoals altijd (maar nu nog meer dan anders) kan de week voor de Lente-equinox / Nieuwe Maan van 21 maart je grondig dooreenschudden, of je net bevestigen dat je goed 'op koers' bent.

In het eerste geval kan je je behoorlijk gefrustreerd, emotioneel en ongeduldig voelen, en is er weerstand naar allerlei dingen in je leven en om je heen.

In het tweede geval kan je je blij, vol drive en 'vernieuwd' voelen.

Beide zijn helemaal oké, we gaan allen voortdurend van de ene fase naar de andere

 

Er is veel vuur 'in de lucht', en ben je niet goed gecenterd, dan kan dat je alle kanten laten op schieten.

Deze aanloop tot 21 maart helpt je stil te staan bij de veranderingen die goed zouden zijn voor je.

Waarschijnlijk heb je afgelopen maanden/jaar nieuwe info-visies-manieren van aanpak of personen naar je toe gekregen, die jij dan al dan niet hebt laten 'binnenkomen', of die je misschien meteen hebt verworpen, omdat ze je teveel uit je comfortzone (de ingesleten sporen van gewoonten, van denken, van aanpak) haalden.

Maar je weet - al wat vanuit je Hoogste Zelf, je diepste ik, je hoogste wijsheid voor jou is bedoeld, kan je niet ontlopen, en zal je telkens opnieuw (misschien op andere manieren) worden aangeboden, tot je echt dat oppikt en aanpast waarmee jij als ziel verder kan op je reis.

Er is een enorm sterke tendens in mensen naar steeds meer authenticiteit, een drang om steeds meer te leven zoals je het écht vanbinnen in je hart droomt en wenst, om steeds meer mensen om je heen aan te trekken die het spelen van een rol of het dragen van lagen van onechtheid al een tijdje hebben losgelaten, en die ook, net als jij, heel gewoon en écht wensen te leven en te zijn.

Je hoger onderscheidingsvermogen wordt steeds meer actief, je ziet sneller je eigen illusies in die je soms lang hebt gekoesterd en ziet plots dat dingen niet altijd zijn zoals ze lijken. En dat is een enorme opluchting, want dan pas kan je écht vooruit, en stop je met altijd maar dezelfde rondjes draaien zonder ook maar een meter op te schieten.

In elk geval is de shift groot nu, en kan je nog altijd de impact voelen daarvan op je lichaam: vermoeidheid, loomheid, zware benen, veel honger en trek in zoet/zout/vet, wat wiebeligheid, mistig hoofd,... Dat zou in de loop van volgende week weg moeten trekken, en je helpt jezelf door voldoende frisse lucht, wat beweging en veel water te voorzien. En je aura dagelijks te blijven opschonen, want de instromende nieuwe frequenties duwen telkens dat wat nog duister is in je naar boven, om op te schonen (om er Licht op te werpen, via spiritueel energiewerk en/of door het mentaal op te lossen).

 En wie dit proces in zichzelf niet beheerst (het naar binnen kijken en zien wat er daar is, en het zélf proberen in balans te brengen), kan het snel projecteren naar anderen om zich heen. En we weten allemaal wat daar van komt.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.