Energetische update 20-12-2020 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

De energiecodering van vandaag, in de laatste fase voor 21 - 12, gaat in energie over blauwdrukken van Bron, die uitgestrooid worden in je volledig multidimensionaal bewustzijn. D.w.z. dat alle lagen van jouw Zijn, van fysiek t/m in hoge lagen van bewustzijn aangetrilt gaan worden om zich verder te openen en in beweging (stroming) te gaan komen. Zowel bewuste als onbewuste lagen.

De trillingsverhogingen die daardoor dieper in je (on)bewustzijn binnen kunnen komen halen steeds meer van jouw oorspronkelijk, onbevlekt bewustzijn naar voren. Dat betekend ook dat daar waar nog lagen onbewustzijn, littekens, wonden, emoties, angsten of andere dualiteitseffecten aanwezig zijn, naar voren kunnen komen. Want deze worden in beweging gebracht om ruimte te maken voor de oorspronkelijke energie.

 

Het is niet zo dat 'alleen' op 21 - 12 'de grote bewustzijnsshift plaats vindt


Het gebeurd nu al, en al weken voorafgaand is de energie daarop in voorbereiding en aan het wijzigen.

Dat vandaag ook de 20 - 12 - 20 codering (in feite ook een balancerende poortdag) een rol speelt, voorafgaand aan het bijzondere portaal morgen, is echter een krachtig zetje voorwaarts die de trillingen nog verder opkrikken.

Afstemming op je buikgebied, emotioneel veld, blauwdruk en innerlijke Bronkracht vandaag kunnen je helpen hier 'vloeibaar' in mee te gaan stromen. Zonder al te veel hinder te ondervinden van de oude ballast, verdraaide energieën of oude wonden die zeker in beweging gebracht gaan worden.

Focus op wat je wenst, hoe jij een nieuwe aarde ziet, los van alle (gewonde) ervaringen die je kent op aarde. Durf groots te dromen. Wat je kan dromen kan realiteit worden!

 

Pak jouw Meesterschap en verantwoordelijkheid op en doe waarvoor je gekomen bent

 

Alle energetische 'voorwaarden' zijn aanwezig om jouw stuk in het geheel op te pakken. Grote schoonmaak vandaag om meer ruimte te creëren in je volledig multidimensionaal bewustzijn voor de verdere opening van jouw 'kanaal zijn' waardoor de hemel op aarde gebracht kan worden en de nieuwe aarde geschapen kan worden.

 

We spelen daar allemaal een rol in!


We zijn hier allen niet voor niets, nu op aarde. Ieder draagt een stukje nieuwe aarde in zich! Ben jij bereid je te openen en daar geboorte aan te geven?

Willemien Timmer
www.apofyliet.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.