Energetische update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Misschien voel je je ietwat somber of ongeduldig op dit moment, of voel je je alsof een grote golf (de talrijke energieshifts van afgelopen maanden) je opnieuw aan land heeft geworpen, en je nu probeert uit te zoeken waar je terecht gekomen bent.

Je bent niet meer dezelfde als vorig jaar, vorige maand of gisteren, en je probeert de structuur, de ideeën, de plannen, de intenties en al wat je vroegere “ik” uitmaakte terug te vinden. En het is goed mogelijk dat je van dat alles niet veel meer terug vindt.

Je hebt dan ook bewust of zelfs onbewust zoveel losgelaten


Al die golven energie hebben immers tot doel om alles wat in jou en in de maatschappij en in haar structuren nog niet ver/be-licht is, naar de oppervlakte te duwen, en uiteindelijk - soms heel snel en soms na jaren transformeren - totaal op te lossen.

Na weer zo'n golf van opschonen en loslaten is het dan weer de tijd om nieuwe structuren, overtuigingen, plannen, gewoontes te gaan aannemen die wél in harmonie zijn met jouw en ons hoogste goed, die geen afbraak doen aan jou en ons, die positief opbouwend zijn, en stevige funderingen zijn voor ons nieuwe 'zijn' dat nu zo sterk in opbouw is, overal om je heen en overal in de wereld.

Ook al zie je nog zoveel dat je op het eerste zicht de moed zou doen opgeven - in jezelf of om je heen - toch is de ommekeer al een hele tijd geleden ingezet. De ommekeer die jij en wij nu vorm aan het geven zijn, met zo'n minuscule stapjes dat je moed je soms in de schoenen zinkt omdat het zo traag lijkt te gaan.

Maar elk stapje telt, elk stapje doet ertoe, elk stapje bouwt aan een nieuw (samen)- leven- of het nu is dat je vandaag bijvoorbeeld doorzet daar waar je de dag voordien misschien zou opgegeven hebben, of dat je je vandaag heel bewust optilt boven de sluiers van je sombere stemming, daar waar je gisteren jezelf misschien helemaal liet gaan in negatieve spiralen, of dat je vandaag misschien heel beheerst focust op dat wat nu dient gedaan te worden daar waar je gisteren je energieën alle kanten op liet gaan en je focus helemaal verloor en je alleen frustratie overhield.

 Tegen eind deze week zou je toch verlichting, versnelling, en herademing kunnen voelen, zeker tegen de Nieuwe maan van 21 januari om 21:55 uur.

Je kan eindelijk weer het gevoel krijgen dat dingen in beweging beginnen te komen, rustig maar zeker, en dat kan heel goed aanvoelen. En denk er ook aan dat jij zélf ook dingen in beweging kan brengen, door fysiek meer te gaan bewegen, door beweging in je energieveld te brengen, vergeet dat niet....

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.