Energetische rollercoaster ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De voorbije weken/dagen kon je heel wat ritjes hebben gemaakt in een emotionele/mentale/energetische/fysieke rollercoaster: van heel hoog, optimistisch, helder, sprankelend, happy en vredevol, naar versluiering, dof, geen zin, geen perspectief, en dit alles soms op één dag tijd.

Is eigen aan de tijd tussen twee eclipsen in (30/11 en 14/12), aan de energetische onrust op de Zon, aan opschuddende planeetstanden, en zeker ook aan de beperkingen waarmee ieder zo goed als kan tracht mee om te gaan.

Wat helpt, naast alle dingen die je vast hebt geleerd in alle boeken die je las, in alle cursussen die je volgde of begeleiding die je kreeg, is absoluut het ontwikkelen van de kwaliteit van relativeringsvermogen.

Om diep te beseffen dat alles steeds in evolutie is, dat er na regen vast zon komt, dat na de winter de lente er weer aan komt, en dat ook die onaangename momenten je veel kunnen bijbrengen: ze tonen je waar je zélf zorg nodig hebt, wat je jezelf nog kan schenken, waar je jezelf verder kan verlichten.

Het doel van 'verlichting' is niet jezelf ergens op een roze wolk te plaatsen in een wereld waarin alles vanzelf verloopt, maar wel dat eeuwigdurende vuur in jou te ontdekken van liefde, wijsheid en een goddelijke kracht die elke seconde van je leven en doorheen al je levens aanwezig is en blijft.

Een enorme bron en kracht en uitstraling waaraan je je elke seconde van je leven kan warmen, die je inspireert en telkens weer doet opveren na een dip, die zelfs in die dip in jou aanwezig blijft, om je te herinneren aan de overvloed aan hoop, troost, liefde, inzichten en wat je ook nodig hebt.

Het zit allemaal in jou, je hebt het allemaal, je hoeft niet te wachten op iemand die het zou zal brengen, het is er al. Het is er altijd geweest en zal er altijd zijn. Altijd.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.