Eigenschappen van reïncarnatie ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

 


Gegroet lieve vrienden, ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

 

Dierbaren, een van de meest diepgaande processen of systemen die de menselijke wezens samen delen - over de hele planeet - is iets dat jullie reïncarnatie noemen.

Deze channeling begint een vierdelige lessenreeks over reïncarnatie en dit is de eerste van de vier.

De andere drie zijn voor iedereen beschikbaar op de website van mijn partner, waar je ze allemaal samen kunt vinden, uiteindelijk voor iedereen geplaatst om te zien. 


 

Deel 2

(Engelstalig audio channeling)

 

Deel 3

(Engelstalig audio channeling)

 

Deel 4

(Engelstalig audio channeling)
In deze vier lessen gaan we jullie enkele van de eigenschappen van reïncarnatie geven.


Sommigen van jullie hebben van sommige van deze eigenschappen al eens gehoord en sommigen van jullie niet. Sommige van deze attributen zijn controversieel omdat je denkt dat je weet hoe het werkt, maar dat doe je niet.

We gaan dit nogmaals zeggen: In andere lessen hebben we jullie dit verteld: De dingen veranderen als jullie veranderen. Terwijl deze planeet op zoveel manieren ascendeert en er op zoveel manieren meer licht is, geeft het de Oude Ziel een nieuwe gereedschapskist. Dit is een nieuw hulpmiddel voor toegang tot de schoonheid van jullie Ziel.

 

Lieverd, je hebt één ziel en die heb je voor eeuwig


Deze ene Ziel heeft uitdrukkingen die komen en gaan van de Aarde, die jullie vorige levens of het proces van reïncarnatie noemen. We zullen het nog een keer zeggen omdat we altijd een recensie geven.

Het idee van reïncarnatie bestond binnen het eerste groepsgeloofssysteem van de planeet (religie) en was intuïtief voor degenen die deelnamen. Ze zagen het duidelijk: het is een geloof dat je komt en gaat. Het is zelfs aanwezig in veel van de inheemse en hun overtuigingen. De helft van deze planeet gelooft op dit moment in dit systeem, voor het geval je je dat afvroeg. Reïncarnatie is intuïtief spiritueel bewustzijn en het is overal te vinden.

 

Het is een prachtig systeem, en ik ga reïncarnatie zelfs hernoemen tot een systeem van familie. Als je niets anders uit deze discussie haalt, wil ik dat je begrijpt dat het in liefde is gedaan.

Dit is geen willekeurig systeem


Er zijn zoveel mensen die zich afvragen: "Wat gebeurt er als je naar de andere kant gaat en een planningssessie hebt en je komt terug? Is er iemand daarboven die de dobbelstenen gooit om erachter te komen waar je zult zijn, of is er een soort systeem waarbij wat je niet hebt meegemaakt, je in het volgende leven moet ervaren, of wat je niet hebt geleerd, je terug moet komen en opnieuw moet leren? Met andere woorden, is het een straf- en beloningssysteem?"

 

Dierbaren, jullie constructie van die vragen is het resultaat van jullie moderne religieuze systemen vandaag, waar jullie een God hebben die mensen straft omdat ze iets niet correct hebben gedaan. In werkelijkheid is het GEEN strafsysteem, lieverds. Het is een LIEFDE-systeem.

 

De premisse van reïncarnatie

 

Hier is het hele uitgangspunt, geliefden: jullie bevinden je in een school van energie op deze Aarde – van licht en donker. Je komt op de best mogelijke manier op de planeet, op de meest liefdevolle, comfortabele manier mogelijk, om die school voort te zetten.

Op deze planeet is er een reïncarnatiesysteem dat uniek is voor mensen op aarde. Er zijn inderdaad andere systemen van andere planeten waar jullie deel van hebben uitgemaakt, maar het systeem waar we het in deze vier lessen over hebben, is voor jullie ervaring op deze planeet.

We zullen je zelfs vertellen over de Grot van de Schepping – die later komt. We zullen je vertellen waar je kristal is opgeslagen – dat komt later. Alles wat we nu bespreken heeft betrekking op eigenschappen die uniek zijn voor deze planeet.

 

Jullie energie uit het vorige leven maakt deel uit van de Aarde


Wanneer je naar de andere kant gaat, wordt je volgende incarnatie - je volgende uitdrukking - gepland door jou en anderen om je heen, voor je comfort en leren. Soms kom je zelfs terug en ga je verder met wat je in “het vorige leven” deed.

Luister, geliefden, het hele doel van komen en gaan is zo dat jullie, les na les en uitdrukking na uitdrukking, een hoger bewustzijn zullen ontwikkelen, door levens van ervaring.

 

Denk aan een grote school waar je komt en gaat, en je gaat naar verschillende niveaus van bewustzijn terwijl je reïncarneert, zodat - wanneer je terugkomt - je verder gaat waar je gebleven was vanuit de laatste les. Als het een school is, dan heb je veel dingen geleerd in de eerste incarnaties tot een niveau waarop je vele cijfers hoger bent dan een ander mens die net is aangekomen en nog geen vorige levens heeft. Soms ga je naar een cultuur die comfortabeler voor je is en leer je van hen. Dan ga je misschien naar een cultuur die heel weinig weet, maar je leert er toch veel van.

 

Ik ga je een paar attributen geven, en beide zijn controversieel. Ik doe het omdat deze eigenschappen degenen zijn die ik in de loop der jaren aan velen van jullie heb verteld die reageren en zeggen: "Wat?" "Echt?" Sommigen zullen zeggen: "Ik geloof het niet." Dus daarom gaan we hier beginnen.

 

De eerste eigenschap

 

Wat zou het meest comfortabele zijn dat spirit je zou kunnen geven, of dat je zou plannen, wanneer je reïncarneert? Denk na: Wat is het meest comfortabele dat je kunt vragen als je terugkomt in deze wereld? Het antwoord is voor de meesten om hetzelfde geslacht te zijn. Denk na over de moeilijkheid om de volgende keer over te schakelen naar een ander geslacht. Welk geslacht je nu ook bent, ik garandeer je dat je, als je terugkeert, niet de ander wilt zijn!

 

Lieverds, we begrijpen dat jullie je comfortabel voelen in je eigen lichaam, denken zoals jullie denken met het geslacht dat jullie hebben. Jullie zijn gewend te zijn wie jullie zijn, vooral degenen die hier vele, vele malen zijn geweest.

 

Het idee van velen is dus dat er een willekeurig systeem is van veranderende geslachten binnen het reïncarnatiescenario. Dat is niet zo. Dat is niet zo. Vergeet niet dat reïncarnatie is ontworpen voor familie en met liefde aan jullie wordt gegeven.

 

Het ontwerp is dat je keer op keer met hetzelfde geslacht binnenkomt totdat het tijd is om te veranderen


Met andere woorden, je gaat niet zomaar van de ene naar de andere. Dit maakt het niet alleen comfortabeler voor je in je lichaam, maar het helpt ook bij het leren van je bewustzijn. Je bent hier niet om meer te weten te komen over een ander geslacht. Oude Ziel, je bent beide geslachten geweest. Meestal waren de levens die je leefde, de meeste van hen, echter één geslacht overspannen over vele uitdrukkingen heen voordat het systeem dat veranderde.

 

Hier is de informatie die je zou moeten horen en die velen niet willen horen vanwege de stigma's van je cultuur, of verkeerde informatie die je voor waarheid hebt aangenomen of vanwege wat je is verteld.

Wanneer je de overstap maakt van het ene geslacht naar het andere, draag je nog steeds attributen van het andere geslacht die je misschien vele malen hebt geleefd.

Je kunt dus vijftien levens doorlopen als één geslacht en dan verander je. Dan zijn er twee tot drie levens die komen en gaan waar je attributen van beide geslachten hebt. Vind je dat niet logisch? Het is omdat je ervaring van leven naar leven draagt, en binnen die twee of drie levens waarin je van geslacht bent veranderd, is er een uitdrukking die mensen hebben: je bent homoseksueel (homoseksueel). Hoe bevalt het tot nu toe?

Dierbaren, het is volkomen normaal om deze kwaliteiten te hebben en tot tien procent van deze planeet bevindt zich altijd in die toestand van geslachtsverschuiving.

Het is mooi en het is normaal. Dit betekent dat absoluut elke Oude Ziel met wie ik nu praat - die hier vele levens is geweest - deze ervaring heeft gehad.


Jullie zijn allemaal homo geweest! <:-)


Er zullen mensen zijn die hun hoofd schudden omdat ze nog steeds in een oud energie-concept zitten van wat hen is verteld, of ze vinden dat gewoon niet leuk, maar zo werkt het.

 

Het tweede attribuut

 

Deze volgende is de meest positieve die ik je ooit zou kunnen geven over wat er op dit moment op deze planeet gebeurt en dat alles te maken heeft met de volgende uitdrukking van je zelf.

 

Ik heb een vraag te stellen aan de oude zielen in het bijzonder, die door de SHIFT gaan – er is iets aan de hand op dit moment. Hier is de vraag: "Wil je terugkomen?"

 

De meesten van jullie zullen zeggen:

 X "Nee. Ik kom niet meer terug. Ik heb mijn werk gedaan. Ik kom niet meer terug." X


Dit is wat ik je zou willen vertellen: "Ja, je komt terug!"

 

Hier is de reden waarom: De energie is sterk verschoven op deze planeet sinds 2012. De oude zielen op deze planeet krijgen een soort kosmische gereedschapskist. We channelen over deze hulpmiddelen, maar in feite zijn het hulpmiddelen die meer licht en begrip op deze planeet zullen creëren.

De dingen zullen anders zijn wanneer jullie terugkeren, omdat de Aarde anders is.

Dit is voor velen zo moeilijk te begrijpen omdat ze vastzitten in een oud idee van wat karma is en waar reïncarnatie echt voor is. Ik heb wat informatie die mogelijk kan bijdragen bij het veranderen van gedachten met betrekking tot terugkomen.

 

In deze nieuwe energie, geliefden - wanneer jullie terugkeren naar Aarde en beginnen op te groeien - zullen jullie met je meedragen wat jullie tot nu toe op deze planeet hebben geleerd.

Ben je daar klaar voor? Je hoeft nooit meer door dezelfde problemen te gaan. De energie is zoveel hoger, geloof het of niet, en er begint licht te ontstaan, geloof het of niet, zodat wanneer je terugkeert, weer jong, je nooit meer dezelfde fouten hoeft te maken. Of het nu gaat om liefde, relaties, banen, wat dan ook, je hoeft niets opnieuw te leren.

Dit komt omdat je je ervan bewust zult zijn en je zult het weten.

 

Kun je je de versnelling van je spirituele groei voorstellen zonder deze problemen opnieuw te hoeven doorstaan? Dat is een belofte.


Verandert dat je antwoord over terug willen komen?


Je wordt een Superziel, als je het zo wilt noemen.

 

Je bent een Ziel die de grond raakt. Dat wil zeggen, je hoeft niets opnieuw te leren - het blijft allemaal hangen. Dat is nieuw. Jullie moesten dat vandaag horen, en dat, mijn geliefden, is een systeem van liefde en familie.

 

Ik zal jullie de komende drie weken meer geven over de eigenschappen van reïncarnatie. (Zie knoppen bovenaan dit artikel).

Dit systeem is gevuld met liefde en sommige dingen die je niet had verwacht.

 

Gezegend zijn die Mensen die door dezes systeem van expressie, willens en wetens, en kom terug met zoveel te bieden aan deze planeet.

 

En zo is het.

Kryon


Gechanneld door Lee Carroll
www.menus.kryon.com

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.