Eigenschappen van reïncarnatie (4) ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

Vertaald vanuit het Engels (Hier luister je de Engelstalige channeling)


Groeten, lieverds, ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

 

Als je de channelings van deze maand hebt gevolgd, gaat het over familie. Dit gaat over familie als een ander woord – reïncarnatie.

We hebben veel eigenschappen van reïncarnatie gegeven in de laatste drie channelings. Sommige van deze eigenschappen ken je uit mijn voorgaande channelings en sommige zijn nieuw. Maar ze gaan over een proces, een systeem, als je het zo wilt noemen, waarbij één ziel keer op keer in verschillende uitdrukkingen naar deze planeet blijft komen. Een uitdrukking is het woord dat we gebruiken voor de menselijke vorm die je aanneemt, die de Ziel vertegenwoordigt die je bent.

 


 

Deel 1

Lezen in het Nederlands of luisteren in het Engels

 

Deel 2

Alleen als Engelstalige channeling beschikbaar

 

Deel 3

Alleen als Engelstalige channeling beschikbaar 

De eigenschappen van reïncarnatie

 

We hebben een beetje beschreven over de geschiedenis van hoe reïncarnatie werkt, en we hebben een aantal van wat er gebeurt met betrekking tot de geslachtswisseling beschreven en hoe vaak het gebeurt en we hebben je ook enkele andere aspecten gegeven.

 

We hebben jullie ook verteld dat jullie systeem binnen deze planeet specifiek en anders is dan andere planeten. We hebben jullie verteld dat er een tijdsverschil is in hoe snel jullie terugkeren, afhankelijk van jullie bereikte bewustzijn en dat dit alles van invloed is op de vorm die het aanneemt voor jullie persoonlijke reïncarnatie. Als ik vorm zeg, bedoel ik hiermee dat wanneer je naar de andere kant gaat en je hebt een of twee levens op deze planeet gehad, het heel, heel anders is dan een oude ziel, die hier misschien honderden keren is geweest.

 

De School van Bewustzijn

 

We stelden een reïncarnatiesysteem gelijk aan een school van de Aarde, waar oude zielen leven na leven doormaken, levensles na les leren en expressie na expressie, om eindelijk op een plek te komen waar ze zich meer bewust zijn en meer kennis hebben van hoe dingen op de planeet werken. Dit plaatst ze op een ander niveau als het gaat om de soulplanning die we in de voorgaande channeling hebben besproken. Maar ik heb iets beters: ik heb iets nieuws dat we nog nooit eerder hebben besproken en ik wil voorzichtig zijn om het correct te presenteren.

 

Reïncarnatie: een "set" systeem?

 

Reïncarnatie wordt voor veel spirituele systemen vaak verondersteld vast te staan of een systeem dat “in steen is gebeiteld”. Misschien heb je van iemand die je echt vertrouwt en eert en liefhebt te horen gekregen: “hier is hoe het werkt.” Dan kom ik langs en vertel je dat het anders is.

 Er is grote weerstand bij mensen, elke keer dat iemand attributen binnen de energie van spirituele leringen lijkt te herschrijven of te veranderen.

 

Nogmaals, er zijn mensen die zeggen: “God is dezelfde gisteren, vandaag, voor altijd. Dus, Kryon, kom niet langs om dat te veranderen.”

 

Dat heb ik niet gedaan lieverds, en dat zal ik ook nooit doen. Vergeet niet dat dit het verhaal van jou is. Dit is jouw reis. Dit is jullie verhaal van het bewustzijn van de mensheid op deze planeet. Dat is wat er verandert en naarmate meer bewustzijn van jou wordt en de dimensionaliteit voor jou toeneemt, begint het systeem dat God voor je heeft opgezet ook te veranderen als reactie op wat je hebt geleerd.

 

Zie het op deze manier: is een lager cijfer op school hetzelfde als wanneer je in een hogere klas zit? Ga je nog met reces?  Speel je nog steeds op de machines in het zand, die ze je gaven toen je tien of elf was, of is het iets anders? Inderdaad, nu ga je bijvoorbeeld naar de studiezaal in plaats van de pauze. De relaties met je leraren zijn ook anders, omdat velen nu “professoren” worden genoemd. Begrijp je wat ik zeg? De school kan hetzelfde zijn, maar de niveaus bepalen jouw relatie met de school en de regels die je volgt. Lieve vrienden, jullie beginnen een geascendeerd niveau op deze planeet te naderen.

 

Een afgestudeerde planeet Aarde

 

Deze planeet van jullie begint machinaties van bewustzijn te doorstaan. In het proces zijn er problemen ontstaan en dingen waarvan je nooit had gedacht dat ze zouden plaatsvinden en gebeuren, zijn hier. Er zijn beslissingen die je moet nemen en zult nemen. Jullie beginnen nu te zien waar “de test van bewustzijn” gecentreerd is en jullie zien dat het jullie keuzes zijn die het verschil zullen maken. Het zal niet veranderen vanwege hoeveel God jou gaat helpen. Dat was een oud paradigma van spiritualiteit. Dat was een heel oud idee van voor God staan en vragen en vragen.

 Je bevindt je nu in een hogere bewustzijnsgraad en het idee is hoeveel je kunt bereiken en de informatie kunt pakken die je wordt gegeven en altijd is geweest.

 

Nu gaat het erom dat je je bewust bent van je intuïtieve zintuigen en je bewust bent van je zielezelf. Het gaat erom dat je je zo bewust bent van wat er om je heen is, dat je de antwoorden kunt verzamelen en kunt gaan zien wat je moet doen om vooruit te komen in deze moeilijke tijden. Wanneer je een bepaald punt bereikt en wanneer deze planeet gevuld is met genoeg menselijke wezens die honderden keren zijn geïncarneerd en die wijze oude zielen zijn geworden, gebeurt er iets. En dat iets is een complete en totale verandering van het systeem van reïncarnatie.

 

De openbaring over familie

 

Toen we aan deze channeling begonnen, zeiden we dat het over familie ging, nietwaar? Laat me je vertellen over familie: familie verwijst naar zielen in dit universum, niet alleen zielen op Aarde. Nu, je begrijpt dat misschien niet echt, maar als ik je even naar huis kon brengen, als ik je even naar de andere kant kon brengen, zou - wat je zou zien - je de adem benemen.

 

Wat jullie zouden zien, in dat enorme aantal zielen, is een familie die veel ouder is dan degene die jullie denken te hebben op deze planeet. Er zijn zielen die jullie heel, heel, goed kennen omdat ze met jullie op andere planeten zijn geweest vóór de Aarde.

Nu wordt dit heel esoterisch. Het wordt voor sommigen heel moeilijk te geloven en voor sommigen is het zelfs oogrollend. Maar laat me je vertellen wat het betekent.

Voordat jullie hier aankwamen lieverds, hebben jullie veel, veel meer meegemaakt dan jullie hier hebben meegemaakt. Er zijn letterlijk triljoenen zielen die nog nooit op deze planeet zijn geweest en klaar zijn om hier te komen.

 

Aarde – Een zeer langzame evolutie

 

Herinner jij je onze discussie over de zeer langzame start van het leven op jullie planeet? Terwijl jullie melkwegstelsel allemaal tegelijkertijd werd geschapen, verschilden de zonnestelsels die planeten met levenspotentieel creëerden, sterk.

 

De “vonk” van het leven die nodig was om zichzelf in stand te houden en te groeien, begon en stopte een aantal keren op aarde en miljoenen jaren gingen voorbij totdat het zich vestigde met het evenwicht dat je momenteel hebt, met zuurstof, fotosynthese en natuurlijke verjonging.

 

Terwijl jullie Aarde dit doormaakte, waren er andere planeten, die erg op die van jullie leken, die het begin van het leven hadden dat werkte en zich vervolgens snel ontwikkelden.

 

Uiteindelijk, toen de tijd rijp was, hadden ze hun eigen “hof van Eden” ervaring en spiritualiteit begon te groeien net als op Aarde. De duistere en lichte balans deden hetzelfde met een onbewuste planeet als met de jouwe en er waren oorlogen en vuurzeeën die nog erger waren dan wat jullie hebben meegemaakt. Ondertussen terwijl dit gebeurde, probeerde jullie Aarde nog steeds leven te ontwikkelen.

 

 Jullie bestaan hier, met alles wat jullie voelen dat modern is, gebeurde op andere planeten, lang, lang geleden. En het grote probleem? Jij was erbij. Je Ziel is GEENAarde Ziel. Het is een universele Ziel en jullie hebben hier alleen de laatste 200.000 jaar doorgebracht, als een uitdrukking op Aarde. Jullie hadden een zeer grote Zielenfamilie, met wie jullie veel hebben meegemaakt, lang voor de Aarde, die tot nu toe hebben gewacht om hier te komen.

 

Tot nu toe is het reïncarnatiesysteem als een school op aarde geweest. Het begint langzaam en je leert en ervaart, en komt weer anders terug – met meer wijsheid. Uiteindelijk word je een volwassen, wijze oude ziel. Oude zielen onderwijzen andere zielen en zij worden oude zielen. Het bewustzijnsniveau van de planeet neemt langzaam toe binnen deze school. Het is een familie van zielen en het is de manier waarop dingen hier op Aarde werken met reïncarnatie.

 

De Superzielen

 

Laat me dat nu allemaal veranderen: Wat als sommige andere zielen – oude zielen van andere afgestudeerde planeten – zouden kunnen beginnen binnen te komen zonder alle cijfers te doorlopen?

“Wat?” zou je kunnen zeggen.“Afgestudeerden moeten afgestudeerd zijn aan de school! Ze kunnen niet binnenkomen als afgestudeerden.” Maar wat als ze afstuderen aan een andere school van incarnaties, zo diepgaand als die op aarde?

 

Voor de eerste keer, toegestaan door deze nieuwe energie, andere universele zielen die op andere planeten zijn geweest en die hebben doorgemaakt wat jullie doormaken, vele malen ... zijn deSuper Zielen die hier nu beginnen te komen.

 

Ze weten precies wat hier gebeurt omdat ze het elders hebben meegemaakt en hun bewustzijn is al hoog. Deze Superzielen incarneren en zijn klaar om te gaan, bijna als geïncarneerde Meesters, hier om zich met jullie allemaal te vermengen. Jullie zullen ze kennen en herkennen omdat ze felle lichten zullen zijn in jullie cultuur, gevuld met grote nieuwe ideeën die uit het niets lijken te komen. Ze zullen niets weten over het zijn van een Superziel, net zo min als jij over het zijn van een Oude ziel. Maar intuïtief zullen ze familie (jullie) herkennen en zich een beetje misplaatst voelen op jullie planeet. Maar ze zullen briljant zijn!

 

Ze zullen nieuwe manieren van regeren creëren waar je nooit aan hebt gedacht, die logisch zijn. Ze zullen oplossingen hebben voor eeuwenoude problemen die je niet voor mogelijk hield. Je zult zeggen: “Hoe kon dit gebeuren? Waar komen ze vandaan?” Sommigen zijn er al. Hoe bevalt het? Is dat te vreemd?

 

 Nu weet je waarom ik naar je kan kijken en je kan vertellen dat er hoop is. Er gebeurt zoveel onder de deken van angst, onder de huidige deken van angst, die velen van jullie ervaren. Er gebeurt zoveel op niveaus die je je niet kunt voorstellen – omdat je niet weet wat je niet weet.

 

Deze nieuwere reïncarnatiesystemen beginnen te vervormen en te veranderen om samen te werken met de nu geactiveerde Nodes en Nulls die we in het verleden hebben besproken. Deze Superzielen worden “versnellers” van nieuw bewustzijn en ze zullen met jullie gaan werken, omdat jullie begrijpen dat jullie het zijn die deze planeet veranderen. Jullie zijn degenen die de uitdaging moeten aangaan en de beslissingen moeten nemen die nu nodig zijn, en zij zijn hier om hierbij te helpen.

 

Ik wil dat je over deze dingen nadenkt en deze dingen begrijpt, zodat je veel meer weet over wat het is om vrede te voelen over de toekomst.

En nogmaals, ik zal je een van de dingen vertellen die we eerder hebben gekanaliseerd: beoordeel je toekomst niet op basis van wat er in het verleden is gebeurd. Kijk niet naar je situatie en zeg: “Hier komt het weer.” Kijk niet naar al je problemen en zeg: “Nou, dit is gewoon de menselijke natuur en het zal net zo zijn als de vorige keer....”

O nee, dat zal het niet zijn. Heb je dat nog niet gevoeld? Je bent op een nieuwe Aarde. De Superzielen komen eraan, dus wees er klaar voor, lieverds.

 

Ze zullen je kennen als ze je zien en jij zult ze kennen als je ze ziet. En als dat gebeurt, kun je gewoon naar ze knipogen en zeggen: “Bedankt, familie, dat je hier bent wanneer we je nodig hebben.”

Ik ben Kryon in liefde voor de mensheid.

En zo is het.

 

Kryon


Gechanneld door Lee Carroll
www.menus.kryon.com


 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.