Een zware en interessante periode ♥ Ronald Smit ♥ Lichtwerkers Nederland

Lieve vrienden, we vertoeven op dit moment in best wel zware maar ook in een interessante periode, en er komen natuurlijk vanwege deze periode ook vele vragen op mijn pad.

 

Op de vragen:

 

❥ “Ik zou wel eens uitleg willen waarom dit allemaal gebeurd dan? Waarom maken ze het erger?”

❥ “Waarom liegen hun er zo voor ? Heel ons land in onrust en kinderen angstig zeker in het begin.”

❥ En op vele andere vragen…kan en mag ik het volgende antwoorden:

 

Het heeft te maken met een bepaald plan dat door de elite op de wereld wordt uitgerold… door de super rijken op onze liefdevolle Moeder Aarde. Zelfs de regeringen van alle landen zijn marionetten van deze super rijken en voeren alleen maar de opdrachten uit die ze hen vertellen.

Het is het spel van macht en overwicht om nog rijker te worden dat ze al zijn en daar plegen ze al decennia misdrijven voor. Misdrijven van het ergste soort.

Alle oorlogen, aanslagen en moedwillig opgezette ziekten en rellen zoals rassenhaat maakt hier deel van uit

 

Ze hebben niets te vertellen, ze kiezen bewust voor dit doel en worden gechanteerd vanuit die club als ze niet doen wat hen wordt opgedragen door bijvoorbeeld foto’s en/of filmpjes naar buiten te brengen van misdragen die ze hebben begaan, denk hierbij ook aan ritueel kindermisbruik.

 

Die wereld is door een door verrot en ze kunnen zich niet meer bevrijden vanuit de klauwen van de elite.

 

Dit alles komt omdat we met te veel zijn. Wij dienen volgzaam te zijn zodat we… zeg maar gerust als slaven… kunnen werken voor hen en dus nog meer geld voor hen kunnen verdienen.

We zijn momenteel met een aantal miljard inwoners wereldwijd, dit aantal is te groot om goed onder controle te houden en we verzetten ons dan ook. Die aantallen moeten dus naar beneden… maar hoe doe je dit met zo een grote groep zielen.

 

Hier komen de technieken op de hoek kijken die al eeuwenlang gebruikt worden en waardoor ze nu zo doorzichtig zijn geworden

 

Ze zaaien angst en verdeeldheid, angst via dit fake-virus en verdeeldheid door de rassenhaat aan te jagen. Angst bereiken ze door, zoals nu het geval is, angst te zaaien voor een killer virus wat het helemaal niet blijkt te zijn: het virus heeft duidelijk niet het behaald resultaat wat ze dachten dat het zou hebben… vandaar alle rellen en demonstraties.

 

Verdeeldheid vandaag de dag bereiken ze bijvoorbeeld door het zwarte pieten gebeuren en black lives matters, etc.

 

Daar de angst kruipen de mensheid in hun schulp, en angst is een heel zware energie die je immuunsysteem ondermijnd. De verdeeldheid zorgt ervoor dat je niet meer met elkaar kunt overleggen en eventuele plannen zouden kunnen gaan uitwerken.

 

Waar ze echter geen rekening mee gehouden hebben is het supersnelle internet, het internet waarover wij van alles supersnel van alles met elkaar kunnen en delen. Al hun misstappen gaan dus supersnel viraal.

 

Er is een strijd gaande lieve vrienden, een strijd tussen het pure Licht en de duisternis


Het licht zal zegevieren, dat staat voor mij als een paal bovenwater maar het zal een harde strijd mogen zijn omdat de heersende elite al eeuwen bezig zijn met dit spel wat er gespeeld wordt met al onze levens. Het is niet realistisch om iets waaraan al eeuwenlang gewerkt wordt op te ruimen. Zeg maar gerust dat de demonische krachten waarmee ze werken heel erg groot zijn… maar ze verliezen duidelijk aan kracht omdat steeds meer mensen… liefdevolle zielen wakker worden. Er zullen ongetwijfeld slachtoffers gaan vallen… allemaal zielen die hiervoor gekozen hebben voor hun incarnatie. Eer deze slachtoffers ze doen het voor ons, de zielen die de nieuwe wereld tot creatie mogen gaan brengen.

 

Er zal chaos komen en zijn voordat we dit overwinnen lieve vrienden, maar laat dit je niet ontmoedigen om standvastig vast te houden aan jouw werkelijkheid die voor iedereen uniek is. Veroordeel daarom ook niemand als die een andere mening heeft, steun elkaar en laat je niet verleiden om deel te nemen aan het verdeel en heers spel wat hier uitgespeeld wordt.

 

Het is een strijd waarin we ongewenst verwikkeld in zijn lieve vrienden, een strijd die wij vanuit onze liefdevolle energie kunnen en mogen overwinnen.

Strijd met strijd vergelden zal alleen maar meer strijd opleveren, dit is de wet van de aantrekkingskracht

 

Dus liefdevol tegengas geven is volgens mij opinie de enigste oplossing om hieruit te komen, en dit zie je ook met hoe ik mag reageren op berichten en opmerken. Ik zal altijd liefdevol en met compassie reageren op alle berichten… hoe zwaar deze dan ook mogen zijn.

Ik weiger om op wat voor manier dan ook om mee te werken aan deze onderdrukking, maar altijd vanuit mijn liefdevolle hart, en al zouden ze me vermoorden ervoor, al sluiten ze me op hiervoor… ik ben en zal altijd liefdevol blijven zodat hun zielen ook gered mogen gaan worden na de misdaden die ze gedaan hebben.

 

Lieve vrienden, als je meer wilt weten over wat er gaande is, zoek dan eens op De Georgia Guidestones. Doe zelf je onderzoek en neem niet alles zomaar aan.


Neem zelfs mijn woorden niet zomaar aan, iedereen is immers uniek en bij die uniekheid hoort een unieke werkelijkheid

Volg jouw werkelijkheid die voor JOU uniek is en volg zeker niet de zogenaamde waarheid die de media jou voorhoud.

 

Vanuit de Bron van Onvoorwaardelijke Liefde.

 

❥ En p.s. mochten er vragen zijn… stel ze gerust, als ik kan en mag zal ik deze altijd beantwoorden.

Ronald Smit
bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.