Een week voor Volle Maan (19 - 12) en 8 dagen voor de Winterzonnewende (21 - 12) ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 Een week voor Volle Maan (19 - 12) en 8 dagen voor de Winterzonnewende (21 - 12) is het tijd om balans op te maken, om op te ruimen en plaats te maken voor al het nieuwe dat mag komen in het Nieuwe jaar.

De hoge energie van afgelopen week (die zoveel symptomen veroorzaakte in zovele mensen, en die misschien nog voelbaar is) begint nu in te dalen, en maakt dat je misschien de behoefte zal voelen om daadwerkelijk verandering te brengen in dat wat eerder nog muurvast leek te zitten.

Dat is immers wat energie met je doet: ze inspireert, stimuleert, bevestigt, bemoedigt je altijd 'ten goede' - en daar waar je teveel weerstand hebt om iets los te laten wat niet goed meer is voor je (of dat nu een denkwijze, emoties, situaties, een relatie, een groep, een plek,... is), zal ze je een bepaalde druk en dringendheid laten ervaren, zodat je als vanzelf begint te begrijpen dat het in jouw hoogste belang is om toch moeite te doen tot loslaten en/of te veranderen.

 De komende week ruimen we het oude jaar op, en het is goed om te kijken wat je niet meer wil meenemen naar het nieuwe, en wat waardevol is om te behouden.

Je kan stilstaan bij wat er gebeurde in je leven, bij de evolutie die je hebt doorgemaakt, en misschien ben je al in staat om doorheen uitdagingen en moeilijkheden te kijken die je hebt doorgemaakt, en er de zegeningen in te herkennen, en dat is goed, dat betekent dat je hebt geleerd, dat je wijzer (en dus ook weer wat liefdevoller) bent geworden.

Deze week heeft een sterke 5 trilling, net zoals de jaartrilling van 2021 en dit brengt beweging en genezing


Wees dus niet bang wanneer dingen in beweging komen, maar kijk goed waar jouw beweging heen leidt. Misschien leidt ze je weg van afgesleten paden, naar het onbekende, en voel je je kwetsbaar, onzeker en bang. Maar dan zal je vast een glimp opvangen van de oneindige kracht die ergens in jou woont, de liefdevolle zelf-zekere wijze kracht, die je hoogste goed kent, en die je altijd opnieuw over de drempels heen tilt die voor je liggen.

Een zeer waardevolle week dus, waarin het je ook helpt deze innerlijke schoonmaak en dit balans opmaken te vertalen in het tastbare: heel je huis een revisie te geven, en op de valreep nog los te laten en/of te herschikken waar dat goed voelt voor je. Om je zo voor te bereiden op al het nieuwe en goede dat eigenlijk al op weg is naar jou toe. Extra ruimte scheppen daarvoor maakt een mooie opening naar 2022.

Fran Tielemans
www.maitreya.beOp kerstavond organiseren wij een dubbel gechannelde lezing door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

Deze bundel bevat de toegang tot Kerstavond met Jeshua en moeder Aarde op vrijdag 24 december 2021, 20:00 uur én de toegang tot de Nieuwjaarsboodschap van 2022 op zondag 2 januari 2022 om 20:00 uur.

 

Pamela Kribbe channelt Jeshua en Moeder Aarde, met een inleiding en meditatie van Gerrit Gielen.

Je ontvangt twee gechannelde boodschappen van Pamela Kribbe


 Op weg naar de Nieuwe Aarde

Kerstmis was van oorsprong een heidens feest waarin werd gevierd dat het donkerste moment van het jaar was bereikt en vanaf dat moment het licht terugkeerde. Moeder Aarde zal een boodschap geven over het kantelmoment in de huidige ontwikkeling van de mensheid. Er is een moment in ieders individuele zielereis dat je het donkerste moment hebt bereikt en van daaruit terugkeert naar je eigen licht. Zo’n moment bestaat er ook voor de mensheid als geheel. De Aarde zal spreken over de weg van de mensheid van ego naar hart, de huidige ontwikkelingen in het collectief bewustzijn en hoe jij je – nu al – kunt verbinden met de Nieuwe Aarde.

 Kerstboodschap van Jeshua

In de christelijke traditie vieren we met Kerst de geboorte van Jezus op aarde. In deze boodschap zal Jeshua spreken over zijn geboorte vanuit spiritueel perspectief. Wat was zijn zielsplan, het doel van zijn incarnatie? Hoe ervaarde hij dat leven op aarde, wat was zijn grootste uitdaging? En hoe keek hij erop terug na zijn dood? In deze boodschap zal Jeshua ook aangeven hoezeer wij allen betrokken waren en zijn bij zijn komst op aarde als brenger van de christusenergie.

Kerstavond met Jeshua en moeder Aarde


 Vrijdag 24 december 2021 om 20:00 uur
 Beschouwing en inleidende meditatie van Gerrit Gielen (audio)
 2 channelings van Pamela Kribbe (audio)

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.