Een terugblik op deze hoge energie maand ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Nu we aan het einde zijn gekomen van deze 'high energy' - maand is het een goed moment om even tot stilstand te komen en terug te kijken.

Door de hoge trilling (hogere druk, nervositeit, stretchen, doorbraken, snelle veranderingen, doorheen weerstanden gaan en drempels overgaan) heeft je hoogste bewustzijn je laten zien waar jouw grootste groeistuk van dit moment ligt.

Misschien heb je ontdekt dat je jouw stuk in een bepaalde relatie wil gaan oplossen, om tot grotere harmonie en vrede in jezelf te komen.

Misschien ben je erin geslaagd om een taaie overtuiging toch om te vormen naar een gezonde, op liefde, vertrouwen en mededogen gebaseerde overtuiging.

Misschien werd je geconfronteerd met spiegels om je heen die je meer hebben geleerd over dat wat in jezelf om licht en bewustwording smeekt.

Misschien ben je nu écht bereid om bepaalde emoties, die je al een heel leven lang weghouden van innerlijke rust en vertrouwen, aan te gaan pakken, en ga je daar nu écht de nodige stappen voor ondernemen.

Of misschien heb je ingezien dat je bepaalde aspecten van je fysieke lichaam meer aandacht mag gaan geven.

Wat het ook zij, hoe je het ook hebt ervaren, in juni heb je minstens één grote groeisprong gemaakt, en dat betekent dat je toe bent aan veel rust, zachtheid, koestering, zelfzorg, kalmte, natuur, muziek, wat meditatie, energiewerk, en al wat jou meer het gevoel kan brengen van heel zijn en welzijn.

Dit zijn veeleisende tijden, en terwijl je normaal functioneert in alle aspecten van je leven, ben je op hogere levels (en tijdens je slaap) hard aan het werk.

Geen tijd dus voor al wat je extra stress bezorgt, maar een tijd van kalmte en verpozing. Liefde voor jezelf in de praktijk brengen dus.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.