Een supermaan: 27 april 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag (5u33) is er Volle Maan. Het is een supermaan, die dus superveel 'verlichting', inspiratie, vernieuwing en inzichten kan brengen, maar die je ook super-emotioneel of gestretcht kan doen voelen.

Stilaan breekt de Zon door de wolken van mist en ongemakkelijkheid heen, en kan je een glimp zien van wat je die lange uitdagende winter hebt getransformeerd. Ben je door je eigen weerstanden en uit je oude vertrouwde en (schijn-veilige) comfortzone gebroken, heb je bewust je mind en hart opengetrokken om verruiming, verandering en een hoger level van leven op verschillende aspecten van je 'zijn' toe te laten, dan kan je stilaan openingen zien, nieuwe mogelijkheden, nieuwe ontplooiing.

Deze afwerkingsmaand loopt bijna ten einde, en het is goed even terug te blikken op hoe jij bent omgegaan met de verschillende facetten van de 9 energie.

Heb je moeite met delen en je openstellen, dan zal je misschien situaties gecreëerd hebben waarin je leerde dat dat veilig is voor je, dat je dat kan, en dat je daar vanuit de ziel behoefte aan hebt.

Heb je moeite met grenzen afbakenen, dan zal je daarop beslist getriggerd zijn geweest, en heb je geleerd hoe duidelijker te zijn in waar jouw grenzen precies liggen.

Zijn er heel wat emoties vrijgekomen, dan zal je misschien nieuwe manieren ontdekt hebben om daarmee om te gaan, en ze effectief los te laten.

Het was een maand waarin je conclusies hebt getrokken, verschillende elementen 'waarheid' samen hebt gevoegd tot jouw waarheid, waardoor je klaar bent om zeer concreet hier en daar dingen anders te gaan doen in mei, en om vernieuwing te verwelkomen.

En je weet, elke seconde van elke dag heb je altijd weer een nieuwe kans om op te ruimen, open te breken en jouw weg vrij te maken om dat leven te leiden dat jij wenst voor jezelf.

Jij hebt dat spirituele recht, jij hebt alle energie ter beschikking om dat te doen.

Jij kan dat.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.