Een periode van diepe heraflijning ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Het is best mogelijk dat je je wat murw voelt na twee maanden van haast onafgebroken zon-activiteit en vele energie-shifts.


Misschien heb je last van een onrustige of onderbroken slaap, pijnlijke spieren / gewrichten, pijn aan kaakgewricht / tanden / oren, gepiep in de oren, vermoeidheid... Je kan je overprikkeld en gestretcht voelen, en emoties wellen snel op.

 We bevinden ons in een periode van diepe heraflijning en wanneer je aandachtig / mindful / bewust leeft en gewend bent naar binnen te kijken, zal je vast merken dat je sinds vorige herfst grote sprongen hebt genomen.

Misschien heb je al een grote verandering of aanpassing aangebracht in denkpatronen / job / relaties / vriendenkring / spiritualiteitsbeleving, of ben je daar innerlijk nu nog mee bezig. En dan kan het zijn dat je plots merkt dat het 'veld' waarin je je bevindt, leeg aanvoelt, en dat je je niet meer comfortabel voelt in situaties / groepen /op plekken die vroeger vertrouwd waren voor je, en dat kan je even een gevoel geven van alleen op deze wereld te zijn.

Dat is slechts tijdelijk, een fase van herontdekking van je Zelf, van oplossen van dingen binnen in jezelf, zodat je ze niet hoeft uit te werken met anderen.

En diep in je hart weet en begrijp je dat, ken je je weg, en weet je dat er zovelen uit je vertrouwde zielengroepen, waarmee je zovele levens hebt gedeeld, hier ook zijn, en ook intens naar binnen getrokken worden.

Tot de mist weer optrekt, je je helder en fris voelt, en plots zal zien wie er rondom jou verzameld is, om dit nieuwe stuk, dat we samen bouwen, vorm te geven.

En er is altijd en overal healing, troost, hoop, support aanwezig- om te beginnen in jezelf (al je capaciteiten, al je kunde, technieken, kennis, energieën, potentieel), in je directe omgeving (ook al zijn het soms niet dié mensen die je verwachtte), maar altijd en eeuwig ook je Beschermengel/Gids, die altijd bij jou is en je nooit verlaat.

Je voelt dat, je weet dat, je ontdekt dat, wanneer je stilte toelaat, wanneer je je overgeeft aan 'het moment', wanneer je je zegeningen durft op te lijsten, wanneer je durft te genieten van je 'tijd', van de natuur, van muziek, van het creëren van nieuwe dingen. Het leven biedt jou elk moment al zijn overvloed aan. Zie je dat?

Fran Tielemans
www.maitreya.be 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.