Een pauze die nodig is om de driedimensionale draaimolen te stoppen ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Beste lezers, we groeten jou met liefde en licht.

 

Hoewel het er niet zo uitziet, beginnen steeds meer ontgroeide en laag resonerende energieën die nu op aarde aanwezig zijn, te transmuteren naar een hogere resonantie, één die in en op stromen van liefde uitvloeit. Alles verloopt volgens plan.

 

Het is belangrijk om een bewustzijn van spiritueel vertrouwen te hebben bereikt. "Geloof ik echt dat Eén alomtegenwoordige, almachtige, alwetende Bron / Bewustzijn / God alles is wat er is? Als dat zo is, zou er dan iets buiten HET kunnen bestaan? Waar zou iets anders dan HET vandaan kunnen komen als HET alomtegenwoordig is?"

Alomtegenwoordigheid elimineert automatisch dat er enige realiteit is voor dualiteit en scheiding. Breng deze kennis naar elk facet van je leven, waar het dan kan groeien, uitbreiden en uiteindelijk je bewustzijnsstaat kan worden waar vertrouwen een automatisch gegeven is.

 

Het is zelfs verleidelijk voor zeer geëvolueerden om af te glijden in angsten die voortkomen uit uiterlijke schijn, maar twijfel er nooit aan dat het Goddelijke Plan stevig op zijn plaats is. Jullie ontwaken, zijn de spirituele strijders van vandaag, simpelweg omdat jullie het Licht van de waarheid in bewustzijn dragen. Omdat er maar één is, werkt de hogere resonerende energie die je stiekem en stilletjes met je meedraagt om anderen op te tillen en te helpen om te erkennen - hoeveel van wat als normaal is geaccepteerd - in werkelijkheid vals, wreed en onnodig is.

 

Het leven is op dit moment voor de meesten moeilijk. Mensen zijn moe en willen dat alles normaal is. Probeer de huidige tijd te zien als een pauze in plaats van als een probleem. Een pauze die nodig was om de driedimensionale draaimolen te stoppen waar zo velen in hebben geleefd in de overtuiging dat het normaal was. De "pauze" heeft velen in staat gesteld een stap terug te doen en hun overtuigingen en levenskeuzes opnieuw te evalueren.

 

Deze ''pauze'' in de normale activiteit heeft velen gedwongen om moedige veranderingen aan te brengen die beter aansluiten bij hun ontwakende staat van bewustzijn.

In plaats van door te gaan met keuzes die gemaakt zijn vanuit een eerdere en minder bewuste staat van bewustzijn, helpt het doorbreken van gewoonte en routine velen om zichzelf eerlijker te onderzoeken, een proces dat veel langer zou hebben geduurd zonder de "pauze".

 

Naarmate hogere frequenties van Licht naar de aarde stromen en op aarde integreren, zullen er meer komen. Er is maar ÉÉN energie, en HET is alomtegenwoordig, maar nadat het geconditioneerd was met het valse geloof in twee krachten, begon het zich uit te drukken als dualiteit en scheiding. Deze valse interpretaties hebben geen wet om ze te ondersteunen of te handhaven, want ze zijn niet echt.

 

Spirituele evolutie is de geleidelijke eliminatie van dat wat vals en compact is door de aanwezigheid van hoge dimensionale, echte frequenties in het globale en persoonlijke bewustzijn.

Als energie met een hogere frequentie integreert in de cellen van je fysieke lichaam en de zwaardere energie verdringt waaraan mensen gewend zijn geraakt, kun je je ziek, moe en / of emotioneel voelen. Sta het proces toe. Deze hoge resonerende energieën zuiveren en vervangen energieën in het cellulaire geheugen die je misschien al eonen hebt gedragen.

Je lichaam begrijpt niet altijd wat er gebeurt en reageer op de manier die het wel kent.

 

Je hebt je hier levenslang op voorbereid en hebt de bereidheid bereikt om verder te gaan dan dat wat is voltooid. Dit kan ervoor zorgen dat je jezelf anders voelt dan degene die je was, en ook in veel dingen verward. Activiteiten, interesses, mensen, eten en overtuigingen die ooit een integraal onderdeel van je leven waren, resoneren gewoon niet meer met je nieuwe bewustzijnsstaat en kunnen je verdrietig maken en verlangen naar wat eens was. Onthoud - niets echts verdwijnt ooit in het niets, maar verandert alleen van vorm. Je zult opnieuw die dingen ervaren die jouw volledigheid vertegenwoordigen, maar op nieuwe manieren.

 

De aanwezigheid van hoge resonerende energie zal de diep begraven negatieve emoties, overtuigingen en met angst gevulde ervaringen activeren die je gedurende vele levens bewust of onbewust begraven hebt gehouden. Hogere Lichtfrequenties werken om deze "verborgen plaatsen" bloot te leggen, simpelweg omdat de werkelijkheid altijd de valse energieën zal overheersen die gevormd worden door concepten en overtuigingen die gebaseerd zijn op twee machten die geen wet hebben om ze te ondersteunen.

 

Dit is wat er achter het geweld en het destructieve gedrag zit waar je op dit moment getuige van bent. Het is het effect van de aanwezigheid van steeds meer licht (realiteit) op aarde terwijl het op weg is om een hoger dimensionale planeet te worden. Net als bij mensen is het nooit de bedoeling dat de aarde driedimensionaal blijft en alles wat nu plaatsvindt, maakt deel uit van het ascensieproces van de aarde.

 

Voel het in de energie die je ervaart. Sta jezelf toe om alle emoties te voelen die voortkomen uit je opruim- / integratieproces. Stop met het negeren of dwingen van de pijnlijke schaduwdelen om terug naar binnen te gaan, waar ze niet weggaan (ze zijn energie), maar blijf het liever naar buiten uitdrukken (voelen)  wanneer je ze het minst wilt verwelkomen, ook wanneer je ze het minst verwacht. Ze blijven, totdat je ernaar kijkt en ze opruimt.

Lang geleden kozen zielen ervoor om scheiding te ervaren en dat deden ze, maar vergaten toen wie ze waren en kwamen erin vast te zitten en creëerden een collectief bewustzijn gebaseerd op scheiding, dat op hun beurt afstemming mogelijk maakte met lage resonerende energieën en wezens die het lijden, de negatieve ervaringen en inmenging van buitenaf die de mensheid al eonen lang heeft geteisterd.

 

De christelijke viering van Pasen zal binnenkort over de hele wereld plaatsvinden..

Maar net als bij het kerstverhaal is Pasen niet het verhaal van slechts één man, maar eerder het verhaal van iedereen. Op een bepaald punt in elke zielsreis komt er een kruisiging die de "donkere nacht van de ziel" wordt genoemd. Het is de ervaring dat iemands fundering zonder waarschuwing afbrokkelt, waardoor de persoon in twijfel, verwarring, mentale angst, weerstand en vragen blijft hangen.

 

Na een periode van lijden (drie dagen in het graf) en vergeefse pogingen om te herstellen wat eens was, komt het besef dat bekende uiterlijke oplossingen gewoon niet meer werken en op dit punt begint de innerlijke zoektocht. Naarmate nieuwe inzichten zich ontvouwen, begint hij / zij hun oude fundament vanuit een nieuw en hoger perspectief te zien, waardoor ze een nieuw en meer ontwikkeld fundament kunnen bouwen (wederopstanding). Er zijn veel kruisigingen en oosterlingen langs het pad naar realisatie, die allemaal dienen om een persoon naar het volgende niveau te tillen.

 

Leer in elk nu-moment te leven

Pogingen om de energieën van gisteren vast te houden of opnieuw te creëren, ongeacht hoe geweldig ze ook zijn geweest, zullen alleen maar dienen om te verhinderen dat iets nieuws zich manifesteert. Zelfs na een dag, een uur of een minuut is de energie oud. Word een waarnemer en leef vanuit je hoogste bewustzijnsniveau en omarm elk nu-moment zonder angst. Op deze manier blokkeer je niet wat er "in de coulissen" kan wachten.

 

Leven in het nu-moment kan moeilijk zijn omdat iedereen is geleerd elk aspect van zijn leven volgens driedimensionale normen te plannen.

Leven in het nu-moment betekent niet dat je stopt met het maken van plannen, maar eerder dat als of wanneer die plannen veranderen, je het zonder veel strijd, weerstand en moeite toestaat om het oorspronkelijke plan af te dwingen. Degenen die nog niet ontwaakt zijn, die volledig in driedimensionale energie leven, zijn nog niet spiritueel voorbereid om spiritueel te leven, maar jullie als geëvolueerde wezens hebben die plaats van paraatheid bereikt.

 

Spiritueel toelaten betekent weten en accepteren dat je Hogere Zelf, je Goddelijke Zelf, het perfecte plan voor je spirituele groei kent en leidt. Het betekent dat wanneer persoonlijke plannen ondanks jouw beste inspanningen volledig verdwijnen, je zonder weerstand begrijpt dat er zich iets ontvouwt op een niveau waarvan jij je nog niet bewust bent.

 

Toestaan is het vermogen om afstand te nemen en te zien hoe het leven zich ontvouwt vanuit een plaats van spirituele waarheid, in plaats van te proberen elk moment te vullen met activiteiten die gebaseerd zijn op concepten van verplichting jegens een persoon, groep of maatschappelijke overtuiging. Het is het loslaten van de ‘zou wel en niet mogen’ die je in slavernij en onbekrachtigd hebben gehouden.

 

Toestaan is een facet van vertrouwen, een vertrouwen dat automatisch voortkomt uit het besef dat men een Goddelijk Wezen / Bewustzijn is dat alle kwaliteiten van de Bron belichaamt. Toestaan, weet dat er een Goddelijk plan aan de gang is, ook al zien de dingen er in de ogen van de mens misschien niet zo uit. Het is weten dat het hele plaatje zich nog niet volledig fysiek kan manifesteren, maar volledig aanwezig is op een hoger dimensionaal niveau.

 

Toestaan wordt automatisch als je jezelf als ZELF begint te accepteren. Laat het leven zich ontvouwen zoals het jou het beste lijkt zonder te proberen om het te sturen, plannen, forceren, elimineren of veranderen. Toestaan betekent niet dat je niets doet in de gewone zin, maar eerder erop vertrouwen dat je intuïtie (de stem van je Hogere Zelf) je beslissingen en keuzes stuurt en ze vervolgens laat zijn zoals ze zijn.

 

Energieën van Licht met een hogere frequentie brengen nieuwe ideeën over alles naar het collectieve bewustzijn en geven ook een klein "duwtje" aan degenen die balanceren op de rand van ontwaken.

Sommigen kiezen ervoor om op dit moment niet te ontwaken. Misschien hebben ze leerervaringen nodig die alleen in driedimensionale energie kunnen worden opgedaan of willen ze gewoon wat langer van driedimensionale energie genieten. Sommige zielen kiezen ervoor om nu te vertrekken om te reïncarneren in de nieuwe en hoger resonerende aarde.

 

 

Vrije wil stelt iedereen in staat om te kiezen en de keuze is uniek voor elk individu. Iedereen heeft tijdens zijn vele levens verschillende ervaringen gehad, waardoor de lessen en niveaus van spiritueel bewustzijn van elke persoon anders zijn. Voel nooit dat je iemand anders moet overhalen, dwingen of misleiden om te geloven, zoals je doet vanuit de overtuiging dat jij de hogere en betere waarheid hebt. Liefde betekent ieders reis eren door het besef dat alle paden de berg op leiden en op de top samenkomen.

Ontwaken voor de waarheid van EEN-zijn kan niet voor altijd worden vermeden, omdat Bewustzijn Zichzelf oneindig is en zal blijven uitdrukken, zelfs wanneer ZIJN uitdrukkingen worden gekleurd door valse concepten en overtuigingen. Het is onvermijdelijk dat er op een gegeven moment voor iedereen een doorbraak in bewustzijn plaatsvindt, omdat niemand kan ophouden te zijn wat hij is.

 

Velen aanvaarden intellectueel dat het goddelijke uitdrukkingen zijn, maar hebben zichzelf nog niet toegestaan het werkelijk te GELOVEN.

 

 

De tijd is nu en je bent klaar om te integreren - ''Ik Ben, die ik Ben''

Wij zijn de Arcturian Group.

Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.