Een noodzakelijk onderdeel van evolutie ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

We zien jullie lijdende dierbaren, en we zijn getuige van de strijd van zovelen om objectief te blijven te midden van een wereld die gek lijkt te zijn geworden van mensen die handelen op manieren die nog nooit eerder zijn gezien of ervaren.

Geliefden, vertrouw erop dat er zich inderdaad een Goddelijk Plan ontvouwt dat niet kan worden gestopt door degenen die niet willen dat de wereld ontwaakt.

 

Alles verloopt volgens plan, maar voor driedimensionaal denken is er geen plan. De meesten zijn nog niet in staat om te zien of te begrijpen dat er een goddelijk plan ten grondslag ligt aan uiterlijke verschijnselen. Menselijke geesten die doordrenkt zijn van overtuigingen van dualiteit en gescheidenheid zijn niet in staat om iets buiten het beperkende geloofssysteem waarin ze leven te vatten en zo te handelen op de enige manieren die ze kennen.

 

Je weet wat er aan de hand is en daarom is het jouw taak om het Licht als waarnemer vast te houden, te doen wat gedaan moet worden, maar op een manier die spiritueel bewustzijn weerspiegelt. Het is tijd om echt te omarmen dat je 'in de wereld, maar niet van haar' bent en omdat de derde dimensie functioneert in tijd en ruimte, moet het goddelijke plan zich ontvouwen als een proces.

 

Accepteer niet alles wat je leest en hoort via nieuwsmediabronnen, want ze zijn vaak zelf verkeerd geïnformeerd en geven informatie door die scheef is met onwaarheden. Laat je in deze zaken altijd leiden door je intuïtie, ook met betrekking tot "spirituele boodschappen", want sommige hiervan bevinden zich ook niet op het hoogste niveau omdat er een kanaal door het bewustzijn/ de filter van de channelaar stroomt.

 

Alles wat angst en negativiteit bevordert, weerspiegelt het Licht niet. Let er echter op of je op iets reageert vanuit jouw huidige menselijke geestesniveau, of dat je intuïtief wordt geleid. Het is gemakkelijk om voor de gek gehouden te worden als iets dat je gewoon niet wilt horen of waar je in jezelf niet mee wilt omgaan, in een kanaal wordt gepresenteerd.

 

Blijf op de hoogte, terwijl je jezelf niet afstemt op de energie waarvan je wordt geïnformeerd, tenzij je wordt geleid om betrokken te raken. Sommigen worden geleid om deel uit te maken van de chaos, maar zij zijn degenen die een bewustzijn hebben bereikt dat hen in staat stelt om vanuit een afstandelijk niveau te werken en Licht in situaties te brengen. Twijfel er nooit aan dat er op dit moment veel Lichtwerkers in de loopgraven zijn, maar dit werk is niet voor de meesten. Vertrouw hierop op uw intuïtie.

 

Onze boodschap van vandaag gaat over vertrouwen


Geen gewoon vertrouwen gebaseerd op ideeën, concepten en overtuigingen die een afspiegeling zijn van het driedimensionale geloofssysteem, maar een hoger vertrouwen dat voortkomt uit het besef dat alomtegenwoordige, almachtige en alwetende goddelijkheid de realiteit is van wie je bent. Dit vertrouwen begrijpt dat de kwaliteiten van de Bron al volledig aanwezig zijn van binnen, beschikbaar zijn om uit te drukken en ervaren te worden terwijl de waarheid een bereikte staat van bewustzijn wordt.

 

Naarmate de realiteit van één-zijn wordt begrepen, geaccepteerd en het bewustzijn wordt van steeds meer individuen, zullen veel driedimensionale creaties eenvoudig oplossen omdat de energie die ze in de eerste plaats heeft gevormd niet langer aanwezig is om ze in stand te houden. Dit begint nu te gebeuren. Veel verouderde geloofsstructuren beginnen af te brokkelen en er komt nog veel meer, wat erg beangstigend kan worden ervaren voor degenen die hoop en vertrouwen, veiligheid en zekerheid in concepten hebben gelegd.

 

Laat alles wat in je leven als voltooid aanvoelt, wegvallen, ongeacht hoe goed het ooit voor je werkte, ondanks de tegenstand die je kunt krijgen van degenen om je heen. Probeer niet te treuren over het verlies van bepaalde comfortabele manieren van leven als ze 'oud' beginnen te voelen, maar verheug je eerder in de wetenschap dat een spiritueel idee aan elke uiterlijke manifestatie ten grondslag ligt, omdat je uit het niets iets kunt maken.

 

Wanneer de energie die vele facetten van driedimensionaal leven zoals gezondheid, onderwijs, overheid, religie, relaties, etc. vormde en heeft ondersteund, begint op te lossen, weet dan altijd dat alleen de lagere resonerende vorm / concept van het goddelijke idee oplost, nooit de realiteit. Goddelijke Ideeën, permanent op hun plaats gehouden door de Goddelijke Wet, zullen altijd opnieuw manifesteren in een nieuwe en hogere resonerende vorm, indien toegestaan.

 

Evolutie is en is altijd een continu proces geweest, maar deze tijden vertegenwoordigen een bijzonder grote stap in de evolutie


Alles, op alle niveaus, verandert automatisch als de substantie ervan (bewustzijn) verandert. Recycling is gewoon een hogere vorm van afvalverwijdering, auto's hebben paarden vervangen, de drukpers heeft handgeschreven boeken vervangen, respect voor de natuur groeit en mensen worden zich steeds meer bewust van hoe liefdeloos en oneerlijk veel is dat voorheen als acceptabel werd beschouwd.

God die de enige oorzaak is, kan daarom het enige gevolg zijn. Vraag jezelf; "Geloof ik echt in één alomtegenwoordige God, of blijf ik veel goden in mijn bewustzijn hebben?" Het driedimensionale geloofssysteem heeft goden van geld, macht, religieuze overtuigingen, mode, uiterlijk, werk, relaties, familie, tradities en nog veel meer gepromoot. Alles wat iemand nodig acht voor geluk en succes, vertegenwoordigt het geloof in een 'valse' god. Maak gebruik van deze huidige "down times" om hier serieus over na te denken.

 

Een persoon kan niet doorgaan met het aanbidden van één of meer driedimensionale goden terwijl hij tegelijkertijd gelooft dat ze de waarheid van één God accepteren. Oude geloofssystemen van veel goden gingen over onzichtbare wezens en wezens die macht hadden over iedereen en die moesten worden gerustgesteld, vaak op een gewelddadige manier. Vervang nu afbeeldingen van deze oude goden door alles wat je hebt toegestaan om een persoonlijke god te worden.

 

Neem de tijd om naar binnen te gaan en vraag eerlijk; "Wat aanbid ik in de uiterlijke scène? Wat heb ik tot 'een god' gemaakt? Waar wijd ik mijn gedachten en handelingen voortdurend aan om te bereiken in het geloof dat ik het moet hebben om gelukkig te zijn?" Onderzoek je overtuigingen eerlijk, oprecht en zonder oordeel dierbaren, want dit is het doel van de huidige neerwaartse tijden. Ga naar binnen en ontdek wat je misschien nog steeds beschouwt als waar, echt, noodzakelijk, onveranderlijk en belangrijk enz. en beslis dan of je het tot een deel van je bewustzijn wilt blijven maken.

 

Sta nooit toe dat zelfoordeel je reis van zelfonderzoek belemmert, want het is een heilig proces, een noodzakelijk onderdeel van evolutie

 

Je werd gedurende je hele leven geleerd om je afhankelijkheid en waarde te hechten aan uiterlijke dingen en je geloofde oprecht in de juistheid van deze leringen. Maar degenen onder jullie die deze berichten lezen en begrijpen, hebben een niveau van bewustzijn bereikt dat deze driedimensionale leringen nu overbodig maakt.

 

Veel driedimensionale ideeën hebben goed gediend en blijven sommigen dienen, maar omdat je naar een dieper gewaarzijn bent verschoven, zullen dezelfde dingen niet langer voor je werken zoals ze ooit deden.

Een tijdje zal de geest blijven uitdrukken waar hij bekend mee is: oordeel en kritiek, angst en negativiteit, verlangen en verlangens. Sta gewoon de oude programmering toe om door te stromen, bewust van wat er gebeurt, en geef het geen kracht. Er is een bijbelverklaring die zegt; "Laat de heidenen woeden".

 

Als ik echt één ben met de Bron, Goddelijk bewustzijn in expressie, dan ben ik zelfvoorzienend, compleet en heel. Dus waarom blijf ik zoeken naar wat ik al ben buiten mezelf? Jullie zijn al heel lang op deze reis van verlichting, geliefden, en hebben een splitsing in de weg bereikt.

❥ "Blijf ik op een pad dat al vele levens redelijk goed heeft gewerkt en me enig succes en geluk heeft gebracht, of neem ik een kans op dit onbekende pad dat me er naartoe lijkt te trekken?"

 

Het is een beangstigende tijd voor de wereld, een tijd waarin veel dat in het verleden heeft gewerkt, niet meer werkt en alles erger lijkt te worden. De dichte energiecreaties die nu aan de oppervlakte komen die shockerend zijn, zijn altijd al aanwezig geweest, en goed onderhouden. Dit was buiten het bewustzijn van de meerderheid en degenen die het zich bewust werden, werden vaak tot zwijgen gebracht.

 

❥ Je hebt niet gefaald, want je kunt niet falen. Laat alle resterende concepten over spiritualiteit los en wat je wel en niet moet doen om "spiritueel" te zijn. Deze leringen waren geldige stappen in je evolutie, maar maken nu gewoon deel uit van datgene waarvan je klaar bent om los te laten. Je bent verder gegaan en hebt geen oud gereedschap meer nodig dat ooit zo belangrijk was voor je ontwakingsproces.

 

Gebruik deze huidige tijden om concepten te ontdekken en los te laten die je misschien nog hebt over wat mislukking of succes inhoudt op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Erken je talenten, je realiteit, je gaven, de waarheid van je wezen, en accepteer wat je ontdekt, geliefden. Het ontkennen van iemands talenten en Goddelijk Licht vertegenwoordigt nooit nederigheid zoals velen is onderwezen, maar is eerder het tegenovergestelde, een afwijzing van iemands ware aard als één.

 

Laat los, laat los, laat los en sta het Goddelijke Bewustzijn toe dat je bent om deze expressie te geven door jou heen, als jouzelf.

Deze tijden zijn de reden waarom je kwam en waarom je zoveel van je leven hebt gewijd aan spirituele studie, groei en bewustzijn. De wereld heeft NU jouw Licht nodig en je bent volledig in staat om dit werk te doen.

 

Vertrouwen.

 

 

Wij zijn de Arcturian Group


Gechanneld door Marilyn Raffaele
onenessofall.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.