Een mens die goed in zijn vel zit verhoogt de trilling van het collectief ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

In oude tijden trok men na spirituele initiaties of onderricht de natuur in. In die tijd lag elke spirituele plek dan ook midden in de natuur, waardoor de elementen in je lichaam/energieveld snel weer in balans konden worden gebracht, door de balancerende kracht van bomen, beekjes, bergen, poelen, of de zee.

In deze tijden, en zeker in dit intens 2020, doe je - of je het nu altijd beseft of niet - de hele tijd aan spiritueel werk. Je denkt veel na, probeert je gedachten harmonieuzer te maken, krijgt te maken met uitdagingen die je tracht te overwinnen, terwijl je voortdurend dealt met energetische shifts die je energieveld en lichaam telkens weer wat overhoop halen (zoals nu in de dagen voor en na de Herfstequinox, met alle symptomen - die je al zo vaak hebt gelezen in deze posts - vandien).

Het zou zo goed zijn moest je je leven kunnen in balans brengen zoals de vroegere klooster- en andere spirituele orden dat goed gezien hadden, en in je leven van elke dag een zekere orde, regelmaat, en afwisseling tussen aards werk, natuur, en spiritueel werk proberen te brengen.

Je systeem en lichaam hebben dat - zeker dit jaar en zeker nog tot 2022 - hard nodig


Het is ook een collectieve spirituele les voor iedereen dit jaar: hoe een gebalanceerd leven te bouwen, hoe rust, orde en regelmaat in je leven te brengen. Niet een starre sterk gestructureerde orde, maar een organisch gegroeide orde, volledig gegroeid vanuit jouw stroom en aflijning, vanuit wat jij als ziel hier op Aarde in deze tijd nodig hebt.

En dat 'nodig' hebben als ziel is niet noodzakelijk wat jij vanuit je ego denkt nodig te hebben. Stilte, innerlijk werk, auraschoonmaak en bereid zijn om te luisteren naar je innerlijke leiding helpen je om de stem van je ziel te horen, en helpen je om de illusie te ontdekken onder allerlei kleine en grote verlangens en behoeften van het ego. Zodat je veel sneller je prioriteiten ontdekt, de essentie gaat leven, en alle afleiding op je weg snel herkent en kan schrappen.

En dat verhoogt je gevoel van wel-zijn, van vervulling en je levenskwaliteit


En een mens die goed in zijn vel zit, dat verhoogt de trilling van het collectief, dat draagt bij aan een betere wereld.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.