Een lange intense rush ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag beginnen we aan de laatste zomermaand, en er is veel kans dat je een beetje verbaasd rond kijkt en begint te zien waar je bent geland, na al die gekke maanden die aanvoelden als één lange intense rush.

Vergis je niet, dit alles heeft veel van je gevraagd - bewust of onbewust, en je bent nog volop bezig met de verwerking van alle prikkels die op je af zijn gekomen.

In een spirituele context is het woord 'flow' en 'meegaan met de flow' makkelijk uitgesproken, net als 'in het moment zijn'.

Maar dit is net wat je al het hele jaar aan het leren bent: dealen met de dingen van het moment, geniéten van het moment, de chaos in de wereld counteren door je innerlijke rust en healing binnenin te vinden. De moed vinden om creatief om te springen met nieuwe gegevens, een gevoel van zekerheid en veiligheid diep in je Zélf ophalen, in plaats van het te ontlenen aan mensen rondom je, aan situaties of identiteiten die misschien volop in verandering zijn, of die je los aan het laten bent.

Het is dus nu zaak om je lichaam te bedanken, om je zo goed te hebben gedragen dit jaar. Om je zegeningen te tellen. Om dankbaar te zijn om wat je hebt kunnen leren dit jaar. Om je gezegend te voelen om al die prachtmensen die je hebt ontmoet, live of virtueel - mensen met wie jij samen in dit bootje zit. Mensen die net als jij soms twijfelen, struikelen, het even niet meer zien zitten - maar die altijd weer verrijzen, opstaan, en weer doorgaan. Die het mooie in het leven, het mooie in de mens, in jezelf, steeds weer her-ontdekken en vooral willen zien. Die geloven in deze wereld, in de mensen, - dat bewustwording op Aarde zich in sneltempo aan het vermenigvuldigen is, ook al willen zovelen jou doen geloven van het omgekeerde.

Dit is een goeie tijd om je Zélf te vieren, om ons gemeenschappelijke éne Zelf te eren. Om jezelf een stevige schouderklop te geven, - want je bént er, je staat er, en je kan het. Wees daar maar zeker van.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.