Een kijk op september 2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Misschien had je de afgelopen weken het gevoel onder een koepel te zitten (en dan nog een koepel waaronder het behoorlijk energetisch en fysiek intens was) en dat je meer dan anders nood had aan alleen zijn en stilte rondom je.

❥ Dat is precies ook wat de energie van september (vooral de eerste twee weken) brengt: nadenken, op een rijtje zetten, herziening, herschikking, aanpassing, bepalen van je prioriteiten. 

 

Zodat je vanaf de Nieuwe Maan op 15 september een frisse start kan nemen (alhoewel nog rustig aan toch), in orde brengen wat je eerder wat aan de kant liet liggen, en praktisch en nuchter te bekijken wat er te doen is voor je. Misschien kan deze Nieuwe Maan je ook helpen naar jezelf, je leven en je relaties te kijken met een hernieuwde blik, te denken ‘outside the box’, waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt, en nieuwe kansen zich voordoen – net omdat jij innerlijk je energie hebt verschoven. 

 

Je weet, je uiterlijke wereld volgt jouw innerlijke wereld


Droom je al lang van iets wat er nog niet is, dan is dit nu de tijd om je te realiseren dat jij, en jij alleen, je paadje kan schoonmaken om ruimte te maken voor het nieuwe. Verlang je diep naar iets, terwijl je halsstarrig oude lagen blijft bij je houden, terwijl je blijft vasthouden aan een oude aanpak of terwijl je telkens verwacht dat anderen jou klaarmaken voor je nieuw begin, dan blijf je ook het gevoel van onvervuldheid in stand houden. 

 

Durf je wél je uit je oude patronen en gewoontes breken, sta je écht open voor iets nieuws, durf je echt op een bepaald moment de sprong te wagen, uit je comfortzone te komen, én werk je er dan hard aan nadien om niet al snel opnieuw in oude patronen te verglijden (want dit gebeurt heel snel als je er niet alert op bent, als je geen doorzettingsvermogen hebt en al snel de moed opgeeft), dan ga je je zoveel krachtiger, wijzer en verrijkt voelen. Dan ga je een nieuwe beweging in je leven zien. 

 

Dan heb je jezelf een succes-ervaring bezorgd, en heb je zelf je zelf-vertrouwen doen groeien. De Herfstequinox op 21 september helpt dit alles in stroomversnelling brengen, en de planeetstanden eveneens. Werk je dus met de vernieuwings-energie mee, dan geef jij zelf een stevige draai aan jouw ‘Rad der Fortuin’ en creëer je voor jezelf de eerste stappen naar jouw toekomst op een hoger level: met meer liefde, vreugde, vertrouwen, expansie, en positieve ervaringen. 

 

Omdat jij dan de moeite hebt gedaan (en dat is nu eenmaal heel hard werken bij momenten) je negatieve ervaringen op te lossen, te transformeren, om te zetten in ‘Licht’. Omdat jij hebt geleerd uit jouw ‘lesmateriaal’, en ervoor hebt gekozen je zélf op te tillen. 

 

De Volle Maan op 29 september vraagt dat je goed gecenterd blijft, zodat je de grote kracht die dan vrijkomt positief kan gebruiken voor jouw (en onze) vooruitgang. Op dat moment zal je kunnen voelen en zien waar je staat en waar je heen aan het gaan bent en zou je anderen kunnen ontmoeten die gelijkaardige sporen volgen, die samen met jou een stukje Nieuwe Wereld zeer concreet aan het neerzetten zijn. En je zou kunnen ontdekken dat er veel meer is om dankbaar om te zijn dan je dacht. 

 

Keep the Faith 

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.