Een kijk op september 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


September zet de toon voor de rest van dit jaar, dus hoe bewuster je bent van wat jij denkt, voelt, bént, hoe vlotter je in de laatste maanden van 2021 zal navigeren doorheen of omheen de uitdagingen die je op je weg krijgt.

❥ Het is een 5-maand in een 5 - jaar en dit geeft aan dat er verandering en veel beweging in de pijplijn zit voor jou en de groep.

 

Hoe meer het bewustzijn in de wereld verhoogt, hoe minder makkelijk het wordt om dié veranderingen in je leven te manifesteren die niét horen bij wat je eigenlijk van diep in jou, vanuit je Hoogste Zelf, wil neerzetten en zijn.

En dat zal je merken deze maand


Of het nu gaat om oude overtuigingen, gewoonten, gezondheid, relaties, job of wat dan ook: als het niet meer afgelijnd is op het hoogste en beste voor jou, zal het heel ongemakkelijk worden, zal het knellen, en zal de nood aan bevrijding en de drempel overgaan naar een hoger level van denken, voelen en functioneren steeds sterker voelbaar worden.

 

Tot je je ego-weerstand loslaat, tot je je overgeeft, en je hogere verlangen naar verandering concreet maakt, door stap voor stap actie te ondernemen. Dat kunnen ook kleine dingen zijn, waarmee je jouw verandering behapbaar maakt. Je zal jezelf op die manier belonen met een gevoel van stroming, van tevredenheid, van herademing.

 

Wanneer je echter iemand bent die, gedreven door een diepe onrust, steeds van het ene naar het andere jaagt, zonder dat ene dan eerst ten volle te integreren, te ‘leven’ en af te werken, ligt jouw grootste groei in deze periode net in het stabiliseren, in het dimmen van je neiging tot versnippering van energie en aandacht en tot het steeds blijven ‘zoeken’ naar dat wat volgens jou net om de hoek ligt.

Dan ligt jouw grootste healing in het tot rust komen, in aarding, in het even tot stilstand komen, en de rust terug te vinden in jezelf, zodat je goed gefocust al je beschikbare energie kan inzetten voor dat waar je Hoger Zelf je toe leidt. Dat is wat jouw Hoger Zelf wenst, of liever: wat jij vanuit je eigen hoogste bewustzijn verlangt.

 

Door de sterk afremmende beweging van verschillende retrograde planeten zou je kunnen merken dat dingen die afgelopen zomer met veel enthousiasme werden opgestart, hier en daar plots beginnen te stremmen. Misschien merk je de eerste barstjes op in iets wat je aanzag als stevig en solide, en als dat zo is, dan weet je dat je signalen krijgt van je Hoger Zelf dat je één en ander toch eens met een heldere blik, vanuit hart en ziel, niet vanuit het verlangende en versluierde ego, mag bekijken.

 

❥ Deze maand kan je duidelijke tekenen krijgen van waar je verandering heen leidt: heel duidelijk naar bepaalde plaatsen, situaties, mensen of net even duidelijk ervan weg.

Meer dan ooit helpt het je telkens weer te centeren, bij jezelf te komen, hoe dicht verweven je op dit moment ook moge zijn met anderen om je heen. De rustige stille innerlijke wijze stem zal je leiden. Luister ernaar, wees er niet bang van, want uiteindelijk leidt ze je alleen naar het allerbeste voor jou (n voor de wereld).

 

De periode rond de nieuwe Maan van 7 september kan heel veel losmaken


Er kunnen onverwachte wendingen komen, onthullingen, en de behoefte aan uitbreken of doorbraak kan sterker worden, en mensen daardoor op een andere koers brengen.

❥ Ook hier: alles wat goed afgelijnd is op de hoogste kern, zal steviger dan ooit zijn en al wat dat niet is, begint duidelijk af te brokkelen.

Het kan zijn dat je nu de moed vindt om dat te doen (of te laten) wat nodig is voor jouw proces van heel-wording, en dat je erin slaagt meer liefde voor jezelf te ontwikkelen om je dat ook te gunnen, die zelfhealing, wat dat ook moge betekenen voor je.

 

Een tweede periode met veel meer  spanning’ is die rond de volle Maan op 21 september


Gevoeligheden kunnen opduiken, om in balans te worden gebracht. Relaties kunnen opgeschud worden om tot een nieuwe harmonie te komen, of om los te laten. Nood aan meer zelfwaarde en zelfwaardering kan duidelijk worden, of je begint nu pas in te zien wat iemand (of iets) voor jou de voorbije jaren heeft betekend.

 

Door je verhoogde gevoeligheid in deze periode kan je dingen veel helderder zien (als je tenminste gewend bent dagelijks je energieveld op te schonen, zodat je steeds meer kijkt met de ogen van je Hoger Zelf dan met die van je ego). Misschien vang je al glimpen op over je toekomst, over je weg, of krijg je zelfs duidelijke zetjes, hulp en steun, in de voor jou juiste richting!

❥ 
Terzelfdertijd is er dan ook de Herfstequinox (rond 21 september) en je weet dat equinoxen en zonnewendes altijd belangrijke scharnierpunten zijn in een jaarcyclus. Zeker nu, in deze wervelende energie, in deze transformatietunnel van 2020 - 2022.

 

Hou rekening met de energetische aspecten van dit alles. Je lichaam draagt al deze transformatie en deze energieshifts, dus denk eraan dat de Equinox-shift al een week voordien begint, en je de fysieke/emotionele/mentale/energetische symptomen kan voelen die horen bij grote energie-shifts.

Ook is duidelijk voelbaar dat de rest van dit jaar nog meerdere grote energieshifts zullen plaatsvinden, dus meer en misschien betere zorg voor je lichaam en hele energieveld is zeker aan de orde. Heb ook de moed om ook daar verandering in aan te brengen, herschik misschien de dingen die je had gepland, breng wat meer tijd door in frisse lucht, durf wat meer nee te zeggen wanneer je voelt dat je hele systeem aan rust en balancering toe is.

 

Vanaf 27 september gaat Mercurius voor drie weken retrograde


Het is altijd goed dan extra te letten op je communicatie, daar er snel misverstanden opduiken. Vanaf dan kunnen er extra afremmingen zijn, die je (en de ‘groep’ ) zullen helpen om al die energie beter te integreren, om je bepaalde aspecten van je leven en je plannen te herbekijken, te her-evalueren en eventueel aan te passen.

 

En zie dan ook eens hoe mooi het gefilterde milde septemberlicht een zachte gloed werpt op de wereld. Merk dan eens hoe goed het je doet om met mildheid te kijken naar jezelf. Misschien kan je zelfs milder kijken naar al die mensen om je heen, die als mieren over dit stukje planeet drentelen, druk in de weer om dat te doen wat ze denken te moeten doen. Mensen met wie je resoneert, en mensen met wie je niét resoneert. Mensen met die je overtuigingen deelt, en mensen die heel andere overtuigingen koesteren.

 

En elk moment dat je dat perspectief van de adelaar, hoog in de lucht, kan aannemen, en de relativiteit van alle (schijnbare) dualiteit en polariteit kan inzien, dat je de ENE waarheid ziet, dat alles en iedereen vervlochten is, één is, één Zelf deelt, universele levensthema’s deelt, dat is een moment waarop je de diepste essentie van jezelf en van het leven vat. Dat is het moment dat je ware rust en vrede kent.

 

❥ Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.