Een kijk op oktober ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ In oktober tonen zich alle thema’s die je vanuit je Hoogste Zelf dit jaar nog wil in balans brengen en dat kan de nodige ongemakkelijkheid en intensiteit meebrengen – wanneer je bepaalde dingen afgelopen maanden onder de mat hebt geveegd of wanneer je bepaalde dingen echt niet hebt willen zien.

Heb je hard gewerkt aan het opschonen van je energieveld de afgelopen maanden, heb je moedig je ‘stukken’ in de ogen gekeken en er het nodige aan gedaan, dan kan je vrij vlot doorheen deze maand navigeren.

 

Deze maand is de drang om je eigen waarheid te vinden te midden van de overvloed aan meningen, theorieën en visies nog groter dan anders. Je kan een grotere innerlijke druk voelen om de code van je Hoger Zelf – dat is jouw afstemming op het Hoogste Goed en de Hoogste Waarheid – te ontcijferen. Wanneer je daarop bent afgestemd, krijg je een enorme boost. Je voelt opwinding, vreugde, helderheid, healing, vernieuwing en vervulling. Je weet wat je prioriteiten zijn, je ziet jouw koers en jouw stukje dat je wil neerzetten de komende tijd.

 

De onderliggende energie van oktober zet je aan om je ware kracht te vinden en op te halen, om door te zetten daar waar je vroeger al snel opgaf, om eerlijk naar je eigen ego-patronen te durven kijken, en om te kijken naar hoe jij omgaat met jouw kracht en macht. Je kan ontdekken hoe en waar je te véél in je kracht staat naar anderen toe, of misschien net te wéinig. En daar kan je dan ook verandering in brengen, wat verschuiving en healing – of net loslaten - meebrengt in je relaties.

 

 De juiste maat vinden in alles kan nu een thema zijn voor velen, en de juiste maat vind je alleen maar door elke dag opnieuw je energievelden en je lichaam goed te monitoren, en te checken wat in of uit balans is, en wat je nodig hebt om de balans te herstellen – en dat dan ook te doen.

 

Op 14 oktober is er Nieuwe Maan en Zon-eclips (hier niet zichtbaar). Zoals altijd kan die eclips vooraf wat vermoeidheid meebrengen, maar deze dag kan je extra bewust maken van wie je bent, van welke koers je wil gaan varen, en wat je volgende concrete stappen kunnen zijn. Dit zal je vooral kunnen wanneer je tijd maakt voor stilte, je energieveld schoonmaakt, en de moeite doet om te luisteren naar je innerlijke stem, die je de weg wijst. Zelf-verwerkelijking is een hoofdthema van oktober. Het loont dus de moeite om bij jezelf te voelen welke capaciteiten meer in ontwikkeling mogen komen, welke aspecten van jezelf meer mogen geleefd of getoond worden, en misschien kan je ook ontdekken waar je jezelf nog tegenhoudt door weerstand of versluiering. En opnieuw: daar dan ook wat aan te doen.

 

De Volle Maan/Maaneclips van 28 oktober (zichtbaar in NL en BE) kan voor de nodige doorbraken zorgen. Er kunnen plotse wendingen zijn, onverwachte gebeurtenissen en explosiviteit. Wanneer jij gewend bent jezelf te centeren, je kracht op te nemen door alle energetisch afval dagelijks uit je veld te verwijderen en jezelf zo elke dag in de hoogste helderheid te zetten, wanneer je je eigen schaduwstukken durft te zien én ze blijft opruimen, dan heeft alle rumoer in de wereld om je heen geen impact op je, of slaag je er altijd in de impact ervan telkens te neutraliseren. Zodat jij op die manier mee helpt om het energieveld omheen de Aarde te neutraliseren. Op die manier is goed zorg dragen voor jezelf altijd ook een beetje zorg dragen voor ons allemaal.

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maiteya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.