Een kijk op oktober 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De energieshift van de Herfstequinox (21 september) rimpelt verder door in oktober.

Er is veel kans dat je volop aan de gang bent met dat wat de voorbije tijd innerlijk én uiterlijk wat dooreengeschud, op de proef gesteld of vernieuwd is, in balans te brengen. Balans is dan ook het codewoord van deze maand. Je zal duidelijk voelen wat de afgelopen maanden oké was, en wat niet, en daar kan je nu mee aan de slag.

 

❥ De onderliggende 6-trilling van oktober zet je aan tot een check-up van je verantwoordelijkheden en verplichtingen. 

Je zal kunnen onderzoeken waar je teveel verantwoordelijkheid neemt voor anderen, en misschien te weinig voor jezelf. Waar je jezelf teveel verplicht voelt aan situaties, in relaties en groepen, zal onaangenaam aanvoelen, en dan zal je niet anders kunnen dan daar verandering in te brengen. De steeds verhogende trilling in jezelf, in de anderen en in de planeet maakt ‘té’ nog meer téveel dan voordien, en het voelt bevrijdend om los te laten wat afbreuk doet aan jouw liefde en respect voor je Zelf. En je weet, je lichaam geeft je ook signalen hierrond, en het apprecieert dat je er naar luistert.

 

Het kan ook zijn dat je opgeroepen wordt om meer verantwoordelijkheid te gaan opnemen, voor jezelf en/of voor anderen, en wanneer je dit doet vanuit aflijning op je hart en ziel, en met respect voor jouw ‘zijn’, dan is dat een bijdrage aan het neerzetten van een nieuwe wereld.

❥ Er kan heel wat verschuiven in de context van gezin, familie en werksituaties en dat kan soms wat turbulentie met zich meebrengen.

Door de hoge energie worden immers de onderste lagen in ieder mens, samen met zeer oude patronen (die niet harmonie en liefde zijn) omgewoeld en naar het licht gebracht, wat veel weerstand kan oproepen. Maar los je je weerstand op, door naar jezelf en je schaduw te kijken vanuit hart en ziel, dan kan je vlot transformeren, en zo steeds meer vernieuwing neerzetten.

 

❥ De periode rond de nieuwe Maan op 6 oktober kan er veel beweging, onvoorstelbare wendingen en opschudding zijn, maar weet dat dit altijd ten goede is.

Blijf altijd goed gecenterd, kijk of je wat kan leren, én heb de moed om de nodige actie te ondernemen, zodat je mét de stroom mee gaat, en zodat jouw stroom niet stremt. En misschien heeft de opschudding wel te maken met jouw weerstand naar vertraging en innerlijk werk, en mag de stroom even wat rustiger nu. Ieder heeft zijn eigen evolutietempo, en het is een daad van liefde voor je Zelf om je eigen proces en tempo niet af te meten aan of af te stemmen op dat van anderen om je heen, want in deze tijden met steeds hogere trilling zal dat steeds minder lukken.

 

❥ Pluto gaat opnieuw direct vanaf die dag, wat ook veel kan deblokkeren. 

Het loont om even te kijken hoe jouw evolutie was sinds het begin van die retro (27 april). Je zal vast één of enkele grote thema’s herkennen die zich sindsdien hebben ontwikkeld, tot nu. Op 10 oktober gaat ook Saturnus direct, op 18 oktober Jupiter én Mercurius, dus het zou kunnen dat er plots zoveel energie vrij komt dat je er een beetje verbouwereerd naar staat te kijken, en niet goed weet welke kant nu op te gaan, na al die afremming van de voorbije tijd. Je kan wat moeite hebben met te bepalen of er nu actie nodig is, of rust en stilte. Het antwoord ligt altijd diep in jou te wachten. Je weet het best zélf.

 

❥ Op 20 oktober is er dan een intense Volle Maan, die opnieuw opschudding en veel beweging kan meebrengen. 

Maar je weet, wanneer je gecenterd bent, heb je de teugels van jouw energie-wagen goed in de hand, en kan je je energie goed richten op dat wat er écht toe doet voor je.

 

Het is wel zo dat de grote energiegolf waarin deze planeet en haar bewoners zich bevinden tot eind volgend jaar van die aard is dat er een maximale schoonmaak en zuivering gebeurt, in en rondom jou dus. Sommigen nemen als ziel in deze periode een grote bewustzijnssprong, en gaan dan ook door een diep proces van steeds weer afdalen in de modder, en verrijzen in het heldere licht van verrijkt bewustzijn. Dat kan veel van je vragen, en kan je diepste angsten, verdriet, woede en een heleboel oude patronen doen opdwarrelen, zodat het soms lijkt op dweilen met de kraan open.

Weet dat je, als je dit voelt bij jezelf, je niet alleen bent hierin en dat we dit met een hele groep samen doen


Tot deze fase is afgelopen, en dan is er weer een andere groep die dit intense transformatiewerk opneemt, en kan jij weer volop in de wereld staan.

 

Ook fysiek/energetisch heeft dit proces de nodige impact, met alle ‘symptomen’ die eigen zijn aan een dergelijke tijd van steeds dieper ontwaken (en een opnieuw steeds actievere Zon), zoals onrustige slaap, hongerdips, wiebeligheid, ijl hoofd, moeite met focussen, gespannen kaakgewrichten, vertraagde spijsvertering, onrustig hart, en in deze fase blijkbaar ook impact op spieren, gewrichten, en door de diepere indaling van licht ook ‘last’ in de benen.

 

❥ Goed voor jezelf zorgen is dan ook de boodschap en voor velen zal dit betekenen dat je jezelf even op de eerste plaats mag gaan zetten.

Het werk dat je zo innerlijk verricht, rimpelt ook door naar iedereen met wie je verbonden bent, en is een bijdrage aan het optillen van deze planeet. De beweging naar binnen is heel sterk (en noodzakelijk) voor een grote groep mensen die nu snel evolueren, en zal zeker nog tot de Lente-equinox actief zijn.

 

Een gezonde reflex in een dergelijke tijd is ontspanning, hartsverbinding met anderen, voldoende beweging, je zegeningen tellen, goed zijn voor jezelf, je lichaam wat extra zorg geven, frisse lucht nemen, de natuur in je opnemen en vooral in het hier en nu het goed te hebben. Aarden dus.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.