Een kijk op november 2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


In de nasleep van de volle Maan / Maaneclips van 28-11 is de energie zwaar, en voelt het als vooruit waden doorheen kleverige modder. Ben jij iemand die wil groeien, die niet bang is om uit de comfortzone te komen, die zijn/haar hoofd boven het maaiveld uit durft te steken, die gaat voor echte vernieuwing, dan kan je ervaren hoe dit in deze periode veel inspanningen kost, hoe ontmoediging om het hoekje ligt, en hoe je goede bedoelingen niet gezien of zelfs ontkend worden.

 

November is de afsluiting van een periode die begon in maart en het loont de moeite om te ontdekken welke uitdagingen sindsdien op je pad kwamen, hoe je ze hebt opgelost en welke er nog aandacht en aanpak nodig hebben. Je kan checken welke nieuwe structuren je hebt aangebracht in je leven sindsdien, welke nieuwe fundamenten je hebt gebouwd en welke nog in de steigers staan. Die structuren die het beste aanvoelen zijn altijd die die afgelijnd zijn op je hoogste Zelf: misschien een nieuwe kijk op oude situaties, een andere organisatie van je dagelijkse activiteiten, een lichtere (gezondere) manier om met je lichaam om te gaan enzovoort.

 

Dit is een tijd waarin veel angst aanwezig is in de wereld en een natuurlijk reflex van de meeste mensen is zich terug te trekken en telkens weer te kiezen voor het bekende, om zich terug te trekken in vertrouwde kringen, om dezelfde rondjes te blijven lopen omdat dat nu eenmaal veilig aanvoelt. En misschien wordt deze maand glashelder dat dit een illusie is, dat je op die manier blijft hangen in oude paden, terwijl je telkens dezelfde on-vervullende rondjes draait in een rad dat niet gekozen is door je hoogste Zelf, maar door je kleine onwillige zelf.

 

Maar misschien wordt deze maand ook duidelijk dat vernieuwing ook veilig kan zijn, dat de grootste moeilijkheid is gewoon de eerste kleine stap te zetten, waardoor je jouw energie helemaal opnieuw in beweging brengt, en je aan het Universum op die manier het signaal geeft: ‘Ja, ik wil! Ik ben er klaar voor’. En dan ontdek je dat alle vermoeidheid, emoties en weerstand als vanzelf van je afvallen, er opnieuw stroming is in jezelf, en je een nieuwe vreugde voelt.

 

Op 13 november is er nieuwe Maan en de tijd daaromheen kan je aanzetten om out-of-the-box te denken en je open te stellen voor verrassing, voor onverwachte wendingen maar ook voor diepe inzichten die belangrijk zijn voor je. Misschien zie je plots nieuwe mogelijkheden, krijg je een kans, of is er plots iemand om je heen die je de hand reikt om samen een stuk vernieuwing neer te zetten, of die je steunt op je voorzichtige stappen naar vernieuwing.

 

Deze maand is het belangrijk steeds goed te letten op je vuur-energie, zodat je ze goed kanaliseert op positieve dingen, en ze niet verliest in rusteloosheid, irritatie of frustratie. Zoek uit hoe je de oorlog in jezelf kan stoppen, hoe je vrede kan sluiten met dingen in jezelf of om je heen die je liever niet had gezien. Vrede in de wereld begint bij vrede in jezelf. Wees zelf de verandering die je graag zou zien in je wereld.

 

Het einde van de maand kan eerder woelig zijn. Denk eraan je dagelijks te centeren en je energieveld goed te monitoren, zodat je energie niet alle kanten opschiet, maar zodat je ze kan kanaliseren naar wat voor jou belangrijk is. De volle Maan op 27 november kan wat verwarring brengen, kan sluiers brengen over wat helder en klaar is en kan al je kracht vragen om heel bewust die sluiers te verwijderen. Sta niet toe dat iemand jouw Licht versluiert of je goede bedoelingen ontkent.

 

Durf nee te zeggen wanneer dat nodig is, durf je grenzen aangeven, maar heb ook de moed om muurtjes die je doorheen de jaren om je heen had gezet ook af te breken, wanneer je diep in jou voelt dat dat nodig is. Durf hulp te vragen, ook wanneer jij altijd diegene bent die anderen helpt. Durf je los te maken van contacten die jou niet respecteren, die je in oude stramienen vasthouden, die jou – ook al beseffen ze dat meestal zélf niet – beschadigen.

 

November wordt een boeiende maand, die je zeker goed op koers kan brengen voor het komende jaar toe. Hoe bewuster je doorheen deze maand gaat, hoe meer kleine en grote dingen je kan veranderen, hoe sterker je innerlijke besluit om Licht te laten zegevieren op duisternis, om te beginnen in jezelf - hoe helderder je weg het komende jaar wordt. En hoe meer je het gevoel hebt te leven waarlijk vanuit je ziel.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.