Een kijk op november 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ In november kan je aftoetsen bij jezelf in welke mate je je denken, je gevoelens, je handelen, de organisatie van je leven, je relatie(s), je werk… naar een hoger niveau hebt kunnen brengen – wat het focuspunt was van 2022.

Je checkt dat aan de mate waarin je evenwicht, innerlijke rust, gezondheid, liefde voor jezelf, liefde voor je werk en de mensen, vreugde en zelfvertrouwen dit jaar in jouw leven hebt gebracht, ondanks of net dank zij alle uitdagingen, energieshifts, en beroering van het afgelopen jaar.

 

❥ November is een maand om orde op zaken te stellen, te herstellen wat hersteld dient te worden, en de nodige actie te ondernemen daar waar dat nodig is.

Heb je een en ander onder de mat geveegd of uitgesteld het afgelopen jaar, dan is er veel kans dat dit nu opnieuw opduikt, zodat je het nu wél kan aanpakken.

Je voelt dat je dit vanuit je ziel wénst te doen, omdat alles om je heen je beweging vooruit lijkt af te remmen. Wanneer je dit merkt, is het tijd voor je om te kijken wat er mag gezien worden.

 

❥ Tot de Volle Maan/Maaneclips van 8 november kan je wat last hebben van emotieschommelingen, uitdagingen, versluiering, of duikt er een bepaald thema heel duidelijk op.

Wanneer je jezelf daar doorheen brengt, door geregelde auraschoonmaak, voldoende beweging in frisse lucht, en innerlijk werk, zal je snel merken dat zich nieuwe deuren beginnen te openen. Je krijgt plots nieuwe inzichten, je bekijkt oude thema’s, relaties, situaties op een frisse nieuwe manier, en beslist zo hoe en of je ermee verder wil.

 

Dit jaar heb je op geregelde tijdstippen voor een drempel gestaan, waarbij je spanning voelde tussen kiezen voor de weg voorwaarts, evolutie, groei en vernieuwing, of nog even bij het oude blijven, in de koestering van de comfortzone. Misschien heb je vaak of telkens weer gekozen voor dat wat het minst bedreigend aanvoelde, en dan is het voor jou nu de tijd om in te voelen of je er tevreden mee bent – echt een waarlijk vanuit je diepste zelf.

 

Misschien ben je (een of meerdere keren of telkens weer) de uitdaging aangegaan waar je je voor geplaatst zag, heb je de deur die op een kier stond verder geopend, ook al moest je daarvoor een sprong maken in vertrouwen, in doorzettingsvermogen, en in durf. In dat geval voel je je nu vast een heel stuk wijzer, heb je nieuwe dingen ontdekt en geleerd, en kan je ‘het leven’ op die manier een heel stuk beter aan, vanuit stevige nieuwe en diepere wortels voor je Hoogste Zelf.

Je weet dat veel Licht heel bedreigend en beangstigend kan aanvoelen voor het ego, maar eens je de illusie hierin ziet, en je jouw Licht en je spirituele zelf een heel stuk meer durft te zien, openen, koesteren en uit te stralen, voel je je zoveel sterker.

 

Wat vaak naar boven kan komen deze maand is het thema ‘waarde’.


Wat is het me waard, hoe staat het met mijn zelfwaarde, materiële versus spirituele verworvenheden – het kan vaak in je gedachten opduiken deze maand. Relaties staan in de spotlights, en hierin word je je ook bewuster van je waarde of van je gebrek aan zelfliefde, zelfwaardering en zelfrespect. En dan kan je jezelf hierin vast verder brengen deze maand.

 

 Hoe je omgaat met macht, is nog een thema voor november.

 

Sta je teveel in je kracht naar anderen toe, of sta je toe dat anderen teveel macht uitoefenen over jouw leven, jouw keuzes? Misschien merk je nu duidelijker hoe je subtiel wordt gemanipuleerd door anderen om je heen om bepaalde keuzes te maken.

 

 Communicatie, creativiteit en out of the box durven denken zijn belangrijk deze maand.

Dit is geen maand om in isolatie door te brengen, maar eerder om contacten aan te gaan, te delen. Misschien had je al een tijd het gevoel contact op te nemen met iemand – dan weet je dat dit gestuurd wordt vanuit je Hoger Zelf, en is het nu misschien tijd om dit te doen. Dit is een tijd om te doen waar je hart warm van wordt, om samen te zijn met gelijkgestemden, om samen inzichten, liefde en steun te delen, om samen sterker te zijn, en krachtige Lichtbakens te vormen in een wereld in verandering.

 

 11/11/2022 is een markante datum waarop hoge energie wordt verwacht, een prima dag om het toch even stil te maken in jezelf, en al het bovenstaande eens te overschouwen in jezelf.

Op dergelijke momenten zet je voor jezelf immers op die manier de krijtlijnen voor het komende jaar. Wat wens je mee te nemen, wat zeker niet, en hoe ga je dat concreet loslaten?

 

Op 20 november is er Nieuwe Maan, die je zeker nieuwe impulsen kan geven om vooruit te gaan op je weg, afhankelijk van hoe je de vorige weken je intenties hebt gezet en het nodige bewustzijnswerk hebt gedaan. Je kan nieuwe kansen ontdekken, en met nieuwe moed stappen voorwaarts zetten, ook al zijn het maar kleine babystapjes.

Je weet: alles is mogelijk, je leven is zoals jij zelf het bouwt.

 Wat voor leven wens jij te bouwen voor jezelf?

 Wat voor leven wenst jouw Hoogste Zelf te bouwen?

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.