Een kijk op mei 2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De opbouw naar de Volle Maan/Maaneclips van 5 mei kan de innerlijke spanning, emotionaliteit en sluiers (en alle fysiek/energetische ongemakken die daar bij horen) in jezelf en in de wereld om je heen tijdelijk verhogen.

Het hoger doel hieronder is je (en de wereld om je heen) bewuster maken van dat wat echt aangepakt dient te worden, van dat waar een nieuwe frisse wind mag doorheen waaien, van dat wat aan loslaten toe is, maar ook van dat wat goed afgelijnd is, van al wat je echt goed hebt gedaan.

De energie is onstabiel, er kunnen zich plotse veranderingen en/of doorbraken voordoen, en vandaar is het -meer dan anders- belangrijk om er een item van te maken om jezelf elke dag te stabiliseren.

Dat doe je door jezelf toe te staan even de pauzeknop in te drukken, je mind leeg te maken, te mediteren, even de natuur in te trekken, en zeker je energieveld op te schonen (want energetisch afval van jezelf of van anderen in je energieveld maakt onrustig). Ook je lichaam stabiliseren is belangrijk, op de manier die specifiek jij nodig hebt.

Wanneer je in de stilte bent, krijg je makkelijker voeling met je échte kern, met wie je écht bent, met de wijsheid, liefde, en dromen van je ziel. Je ziet plots veel helderder wat je in de drukte van de dag niét zag, je begrijpt wat prioriteit is voor je en wat afleiding op je weg, je voelt duidelijker wat voor ballast je draagt en wil loslaten, en je staat je energieveld en je lichaam toe op die manier te verfrissen, te herstellen en te healen.

De energie van mei zou je gefrustreerd kunnen maken, wanneer je alsmaar doorholt, en toch niet dat resultaat haalt dat je wenst, of dat waar je van droomt niet dichterbij ziet komen.

Dit is een oefening in overgave: doen wat je op dat moment kan doen (en durven te zien waar je te weinig hebt gedaan, of waaraan je je energie hebt verspild), maar dan ook aanvaarden dat dit het Hoogste Goed is voor je op dat moment.

Relaties (partner-, vriendschaps-, familie-, werk-, groeps-,…) kunnen instabiel zijn, dat wil zeggen dat ze aan verandering toe zijn.

Mensen veranderen nu in snel-tempo, naargelang ze steeds meer gaan luisteren naar de stem van hun ziel, en steeds minder naar de bange beknottende beperkende stem van het ego. Je ziet helderder waar je energie verliest, waar er geen gelijkmatige balans is tussen geven en ontvangen, en waar jij jezelf toestaat je eigen kracht weg te geven.

Door steeds meer in je éigen schoenen te gaan staan, door steeds meer afgelijnd te zijn op wie je écht bent, door jezelf steeds meer graag te zien, te respecteren, te aanvaarden en te waarderen, ga je uiteindelijk ook steeds meer mensen om je heen aantrekken die ook zijn afgelijnd op hun echte zelf (en dat zijn dan rustige stabiele vreugdevolle contacten), en die jou graag zien, respecteren, aanvaarden en waarderen.

Door je eigen schaduwkanten te durven zien, en te aanvaarden dat ze er zijn, en er eerlijk en integer aante werkenom ze naar het Licht te brengen, word je milder. Je verzacht, en wordt ook zachter naar anderen toe. Er groeit meer mededogen.

Op 14 mei gaat Mercurius direct, en zou je kunnen voelen dat communicatie makkelijker wordt, er komen opnieuw meer openingen naar de buitenwereld, je zet makkelijker stappen. De Nieuwe Maan van 19 mei helpt je om goed gegrond verder te gaan met je plannen, om te doen wat nodig is. Je vindt de moed om aan te pakken, iets nieuws te beginnen, of je ziet nieuwe mogelijkheden, daar waar je die voordien niet zag.

Mei is vooral een maand om elke avond wat tijd vrij te maken om je zegeningen te tellen. Die zijn altijd veel uitgebreider dan je op het eerste zicht zou denken.

Probeer bij je dankbaarheid te komen, dankbaar te zijn dat je mens bent, dat je zoveel potentieel hebt, dat je al zo’n lange weg gegaan bent, zoveel hebt geleerd, en nog zoveel meer van je Zelf kan zijn en in de buitenwereld zichtbaar mag maken. Jij bent de moeite waard, jij mag ‘gezien’ worden!

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


De vorige keer sprak moeder Aarde over zielscontact en aarding en hoe beide sterk met elkaar verbonden zijn.

De ziel wil doorstromen en zich manifesteren op Aarde. Het natuurlijke resultaat daarvan is overvloed. Als je ziel vanuit oprechte inspiratie de Aarde raakt, geeft de Aarde je wat je nodig hebt om jouw inspiratie vorm te geven. Je trekt overvloed aan, in de vorm van kansen, mogelijkheden, mensen en de juiste hoeveelheid geld. Je ontvangt dat en geniet ervan.

Overvloed is een subjectieve beleving: het gevoel dat er genoeg voor je is, genoeg geld maar ook genoeg betekenisvolle contacten of mogelijkheden om jezelf vreugdevol uit te drukken.

Overvloed betekent niet perse rijk zijn of veel bezitten. Ook verschilt het per persoon wat iemand ervaart als vervullend en inspirerend.

In deze channeling nodigt moeder Aarde je uit om aan te voelen welke stroom van overvloed bij jou hoort. Hoe wil jouw ziel de aarde raken, wat vervult je en wat weerhoudt je mogelijk van het aantrekken van de overvloed die jou dient? Laat algemene ideeën over geld en bezit los en maak contact met jouw unieke zielsstroom en de aarding en overvloed die bij jou passen.

Aarding en overvloed


Zondag 7 mei 2023 om 20:00 uur – vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis
Inleidende meditatie van Gerrit Gielen (audio)
Pamela Kribbe channelt Moeder Aarde (audio)
Bonus: videoboodschap gechanneld door Pamela Kribbe


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.