Een kijk op maart ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 Je zal vast niet de enige zijn die zich bij het begin van maart moe, wat verward of gefrustreerd, emotioneel en overweldigd voelt.

Misschien heb je ook wat moeite om al wat er aan de hand was en is in de wereld en om je heen een plaats te geven.
.

En dat is allemaal helemaal oké


Bewustwording en spirituele groei betekent niet je ogen sluiten voor al wat er leeft in de wereld en krampachtig op een roze wolk proberen te blijven.

 Bewustwording en jezelf verlichten is wél met veel moed je ogen open houden en kijken naar al wat is met de verzachtende ogen van hart en ziel, niet vanuit het kleine bange ego.

 

Door de 9-trilling van maart zullen die emoties waarvan je er misschien nog wat teveel in je lade hebt liggen, deze maand vast worden getriggerd, om je zo een signaal te geven om daar wat aan te doen. Wanneer je supergevoelig bent, is het goed alert te zijn en je niet te laten meesleuren op golven van irritatie, frustratie en woede, die nu overal te merken zijn.

 

De afgelopen twee jaar hebben hun sporen achtergelaten bij velen en de lontjes zijn kort, wat ook begrijpelijk is


Zaak is om je hoofd koel (en je hart warm en meedogend) te houden, en dat kan je absoluut, door heel regelmatig naar binnen te gaan en de sereniteit in je Zelf op te zoeken. Op die manier ga jij jezelf stabiliseren, en deze energie is momenteel broodnodig in het collectief bewustzijn.

 Het is een goed idee om elke avond voor je je ogen sluit jezelf de vraag te stellen: Welke vibraties heb ik vandaag de wereld ingestuurd?

 

De 9 richt ook de spotlights op hoe jij omgaat met geven en ontvangen. Je zal waarschijnlijk innerlijk een balans opmaken van de in- en output in jouw leven, en op die manier energielekken ontdekken, daar waar je teveel geeft en te weinig durft te ontvangen. Of misschien ontdek je wel dat je jezelf geen welzijn en overvloed gunt, omdat je jezelf niet waardig genoeg acht.

Dan is het tijd om te werken aan je zelfliefde


Je weet, je kan de wereld niet liefhebben, je kan niet sterk en vrij in het leven staan, wanneer je de meest elementaire liefde niet aan jezelf durft te geven (misschien omdat je dat egoïstisch vindt).

 

Wanneer je iemand bent die zich afgelopen jaren teveel heeft afgesloten voor anderen, uit angst om gekwetst te worden, of om een intense innerlijke weg te gaan, kan het zijn dat je deze maand signalen krijgt dat de wereld wacht op je, dat het tijd wordt om meer te gaan delen met anderen, en dat je misschien ook mag ontdekken wat samenwerken op een hoger level (vanuit hart en ziel en een hoger gemeenschappelijk doel, niet vanuit ego-motieven), en ware solidariteit betekent.

Voor sommigen die afgelopen jaren net heel veel van zichzelf hebben gedeeld, zou het licht nu wel op groen kunnen gaan om zich meer te gaan terugtrekken, en zo een inhaalbeweging te maken die nodig is voor latere fasen.

 

Er is veel kans dat je iets zal loslaten deze maand


Misschien bepaalde ideeën, waarvan je nu duidelijk hebt ingezien dat ze achterhaald zijn, of situaties, of relaties of groepen, waarin je je niet meer thuis voelt.

 Dit is helemaal normaal, het hoort bij deze tijd, waarin zovelen heel snel aan het groeien zijn en anderen de keuze maken te blijven bij de status quo.

 

Denk eraan: dit is een jaar met een meestertrilling, en wanneer je nu voluit ‘ja’ zegt tegen de roep van je Hoger Zelf dat je innerlijk aanmoedigt naar concrete dingen toe, wanneer je ‘ja’ zegt tegen dat wat je Gidsen en de wijsheid van je Ziel op je weg brengen, en wanneer je met veel moed en zelfs vreugde uitdagingen aangaat, drempels overgaat en de sprong waagt, dan ga je in sneltreintempo vooruit dit jaar, en zal je voor jezelf (passend in een Hoger Plan) de setting klaarmaken van waaruit je volgend jaar zal starten in een nieuwe fase.

 

 De nieuwe Maan vandaag op 2 maart kan alles behoorlijk opschudden in en rondom je, maar weet dat er onder alle chaos een nieuwe harmonie ligt die geboren zal worden, ook al zal dat tijd vragen.

Probeer die harmonie die onder de chaos ligt te voelen en te koesteren tijdens je meditaties, tijdens je spiritueel werk, in je warme contacten en in mooie dingen. Jij  bent een wereldburger, jouw denken en handelen doén ertoe, en jouw gebed, meditatie, spiritueel energiewerk, en praktische hulp aan je medemens - op wat voor manier ook -, verlicht de wereld, en brengt meer stabilisatie.

 

Je kan er niet omheen dat er in maart veel wordt opgeschud, omgewoeld en dat er doorbraken, ineenstorting en onverwachte wendingen zullen zijn


Daarom: stabiliseer jezelf, hou je blik helder en je hart warm, en doe wat je voelt te willen doen. Blijf je dromen koesteren, zet misschien al hier en daar concrete stappen, en durf genieten van deze tijd waarin het Licht steeds verder ‘oprukt’, waardoor het ‘duister’ – al wat nog niet verlicht is, naar boven komt.

 

Heb geduld met het proces van de wereld, maar blijf je Hoogste Visie houden, ook al word je ‘aangevallen’ (ja, oorlog gebeurt ook met woorden…) of uitgelachen of ronduit tegengewerkt door mensen die de eigen onverwerkte dingen en onvrede projecteren op jou.

 Zolang de mens zijn eigen schaduwen niet wil zien én ze aanpakken, en denkt dat schaduwen alleen in de anderen te vinden zijn, komen we geen stap verder in wereldvrede.

 

De periode rond de Volle Maan (18 maart) en de Lente-equinox (21 maart) en de dagen nadien kunnen behoorlijk heftig zijn. maar ben je een échte Licht-werker, dan ben je daar niet bang van, maar dan gebruik je de hoge energie en de krachtige stroom om jouw wereld verder vorm te geven, om jouw Hemel op Aarde – onze Hemel op Aarde- steeds meer neer te zetten, ook al is dat met kleine babystapjes. Wanneer je een échte Lichtwerker bent, dan zie je het duister in de wereld wel, maar zie je tegelijkertijd alle moois en goeds, en focus je op dat laatste.

 

De nieuwe solidariteit die ontstaat daar waar men het nooit verwachtte, het goede hart van zoveel mensen die anderen willen helpen, de schoonheid van de natuur die wakker wordt, de frisse lucht die ons eraan herinnert dat het bijna lente is, het steeds bewuster worden van je eigen potentieel en wat je allemaal kan, de mooie authentieke contacten die je steeds meer hebt met mensen met wie je wél op dezelfde golflengte bent, de plannen die je in je hart draagt, muziek, kunst, film, creativiteit, de liefde die we krijgen van paarden, honden en katten en de zovele andere dieren, de vrede die steeds meer mensen WILLEN vinden in hun eigen hart, de bloemen in het veld: het zijn allemaal facetten van onze Hemel op Aarde.

 

De wereld is mooi, laten we dat samen beseffen, en laten we samen doen wat nodig is, om er dag na dag, moment na moment, de ene keer al wat beter erin slagend dan de andere, vastbesloten en met veel moed en vooral een massa liefde en mededogen een nog lichtere, vrijere en schonere wereld van te maken. Je weet – wat jij doet, doét ertoe. WIJ kunnen het.

 

 Keep the faith!!

 

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.