Een kijk op maart 2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ De winds of change waaien hard deze maand, en de overvloed aan opwinding, blijheid, angst, onzekerheid, weerstand, twijfels en aanhoudende transformatie vragen dat je deze maand, nog meer dan anders, elke dag opnieuw bij jezelf en tot rust komt. Zodat je jezelf even kan loskoppelen en je centrum hervindt, en die sereniteit die maakt dat je jouw context en leven helder ziet, met je eigen ogen ziet, in plaats van vanuit de visie en meningen en het perspectief van anderen om je heen.

 

De Volle maan van 7 maart kan je heel onrustig maken, en net dié items in je bewustzijn brengen waar je het meeste weerstand toe hebt: restanten van oude pijn, stukjes in jezelf die nog niet naar het Licht gebracht zijn, plekken in jezelf die nog met angst en oude emoties omsluierd zijn. Op die manier kan je ook bij jezelf checken wat jij nu nodig hebt om jezelf te healen, en dan de nodige actie te ondernemen. Misschien ben je spiritueel wat de weg kwijt, zit je mentaal verstrikt door oude denksporen waar je al (te) lang aan vasthoudt, ben je dringend toe aan (eindelijk) loslaten van angsten, wrok, kwaadheid, verdriet, of roept je lichaam om meer aandacht.

 

Maart is de maand waarin je – indien je mét de energie méé werkt – een nieuwe start kan maken, een nieuwe koers kan kiezen, of, indien je voelt al op een voor jou goeie weg te zijn, je op te richten en verder te gaan, en met nog meer drive, plezier en liefde je pad te vervolgen. Je weet – om een nieuwe start te maken of volop vernieuwing binnen te laten of halen, is het nodig dat er de nodige ruimte gemaakt wordt daartoe.

 

Het is niet mogelijk een nieuwe start te maken of de ware verfrissing te voelen van nieuw Licht, nieuwe initiatieven, relaties en situaties, wanneer je nog vol bent van oude onverwerkte stukken, emoties, of wanneer je mind zo vol zit dat er geen ruimte is of geen échte mentale openheid voor het nieuwe dat naar je toe kan komen.

❥ Want op die manier zal je in je leven steeds hetzelfde blijven herproduceren, misschien op andere plekken, met andere mensen en in andere contexten.

Je hebt vanuit je Hoogste Zelf het diepe verlangen om je karmische lasten op te ruimen, en zo jezelf te bevrijden

 

Deze maand heeft een sterke en duidelijke 10/1-trilling (numerologie). Dat wil zeggen dat de kosmos jou toeroept dat het nu aan jou is. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf. Het is tijd om op te staan, het stof van je kleren te schudden, en te kijken wat er gedaan dient te worden om jou zelf, en misschien ook deze wereld, vooruit te helpen. De wereld veranderen begint altijd bij jezelf. Het ben jij die het dient te doen, je kan niet wachten tot het Universum of de planeten of ‘de energie’ jouw leven komt creëren tot jouw hemel op Aarde, dat dien jij helemaal zélf te doen. Dat kan jij.

 

De 10/1 helpt je ook zelfstandig te zijn, patronen van afhankelijkheid los te laten, en je aura, je lichaam en je leven zoveel mogelijk zélf op te schonen, te managen. Deze trilling kan veel weerstand oproepen van wie teveel afwacht tot wat anderen kunnen doen voor hen, maar ook bij hen die anderen vanuit een gebrek aan zelfliefde willen vasthouden in patronen van afhankelijkheid, die willen dat anderen hen nodig blijven hebben.

 

Er worden nu ook mensen opgeroepen die vanuit de ziel geboren zijn om vooraan te gaan staan, om leiderschap op te nemen, en dit op de manier van de Nieuwe Tijd: vanuit gelijkheid, broeder/zusterschap en liefde vanuit hart en ziel. Zij zullen volop gaan werken aan hun angsten om zichzelf te tonen, om zichzelf te laten horen. Ze zullen leren zichzelf steeds meer te gaan respecteren, en voldoende liefde te ontwikkelen voor zichzelf, zodat ze blijven recht staan en hun weg te gaan en doen wat gedaan dient te worden voor ‘de groep’, ook al worden ze geconfronteerd met afwijzing, angst, weerstand en wantrouwen naar hen toe, want dat is de weg van de voorloper, van zij die nieuwe dingen helpen geboren worden en nieuwe funderingen zetten die zichtbaar zijn in de wereld.

 

Vooral in de periode van 14 maart tot de Lente-equinox op 21 maart – kan er veel bewegen in jezelf en in de wereld


Al wat mag opgeschud worden zal worden opgeschud, zodat een nieuwe harmonie kan ontstaan, zodat je tegen de Nieuwe Maan van 21 maart klaar bent, alles op een rijtje hebt gezet, weet wat jouw prioriteiten zijn, en welke afleidingen je te lang hebt toegelaten op je pad.

 

De Nieuwe Maan zal je een boost geven, veel zin om nieuwe dingen te doen, veel zin om jezelf te ontplooien, je vleugels uit te slaan, en zal je de moed helpen verzamelen wanneer daarbij hoort dat je nieuw territorium gaat verkennen, en uit je veilige comfortzone te komen. Het kan je misschien helpen te beseffen dat die veilige comfortzone op de duur heel benauwend en beperkend wordt, want alles in het Universum, ook jij, is bedoeld om steeds verder te evolueren, dat is eigen aan alle leven. Een Griekse wijze zei ooit: ‘Panta rhei’ – alles stroomt. Gelukkig maar.

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.