Een kijk op juni 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Ook al is de energie hoog de laatste dagen van mei (onrustig hart, ijl gevoel, veel honger, moeite om te focussen, zenuwachtigheid,…), toch kan je in juni het gevoel hebben opnieuw boven water te komen, na alle heftigheid van het eerste deel van 2022.

Je kan beginnen zien waar je geland bent, en de mist trekt op, wat je zeker kan voelen vanaf 3 juni wanneer Mercurius opnieuw direct gaat lopen, en je de onzichtbare koepel, die als het ware om je heen stond, voelt oplossen.

 

 Juni is een maand met een onderliggende 12/3 trilling, wat aangeeft dat het goed en nodig is te voelen hoe jouw koers loopt.

Iets forceren zal niet lukken, en je zal je het best voelen wanneer je jouw natuurlijke flow volgt. De uitdaging is jouw natuurlijke flow te leren onderscheiden van die van anderen om je heen. Want hoewel je vaak synchroon loopt met diegenen om je heen, die diezelfde koers volgen en met wie je een hartsverbinding hebt, toch kan jouw unieke pad plots een andere kant opgaan, en het vraagt moed om je dan los te maken van het pad van die anderen.

 Te lang vasthouden aan het pad van de ander dat niet jouw ware pad is, kan je behoorlijk gefrustreerd en depri maken.

 

Juni helpt je onderscheidingsvermogen – het kijken en ‘oordelen’ vanuit hart en ziel, niet vanuit ego, een harteloze mind, of vervuilde chakra’s en energiekanalen - meer wakker te maken. Je zal je bewuster worden van waar je misschien teveel verantwoordelijkheid opneemt dan goed is voor je, of waar je net te weinig verantwoordelijkheid voor jezelf neemt. Je kan duidelijker zien of de structuur van je leven goed zit, en waar die niét goed zit, zal je niet anders kunnen dan verandering aan te brengen.

Je weet, je leven ‘overkomt’ je niet, maar schep jij zélf, dag na dag

 

 Er is veel beweging op het vlak van karma en relaties.

Je kan plots beseffen wat je al te lang verzuimd hebt te doen, of geconfronteerd worden met de gevolgen daarvan, zodat je het in orde kan brengen. Het is een tijd waarin je ervaart dat je oogst wat je afgelopen maanden (of jaren) hebt gezaaid. Dat kan zowel aangenaam zijn wanneer je met open vizier in het leven en in je bewustwordingsproces hebt gestaan, steeds bereid om te leren en te vernieuwen waar nodig, en moedig je schaduwkanten aan het licht bracht. Dan kan je de positieve resultaten zien en voelen daarvan.

 

Het kan ook confronterend zijn, wanneer je voelt dat je echt wel wat in te halen hebt op sommige aspecten van je leven en in je relaties. Je ziet duidelijker hoe de balans tussen geven en ontvangen is op alle vlakken waar je omgaat met anderen. En je voelt het verlangen om dat in evenwicht te brengen.

 

 De Volle Maan op 14 juni (een supermaan, brengt extra licht, bewustwording en intensiteit) kan je de moed geven om los te laten en verder te gaan, wat dat ook moge betekenen voor je.

Je ontdekt waar je vast zit, en je zoekt en je vindt de kracht om naar je blokkades te kijken, te ontdekken wat je tegenhoudt, en die concreet te gaan oplossen. Je kan ontdekken waar of hoe je je energie en focus teveel versnippert, zodat je hoogste doelen je steeds opnieuw ontglippen. Dit zet je op weg om meer te focussen en prioriteit te onderscheiden van afleiding op je pad. Je weet – door de hoge trilling van dit jaar, kan je energie alle kanten opschieten, en raak je geen meter vooruit, wanneer je niet goed geaard bent, en je niet regelmatig de stilte in jezelf opzoekt.

 

Er kunnen de hele maand onverwachte veranderingen opduiken, en dat brengt ook verfrissing, wanneer je tenminste niet te hard vasthoudt aan je status quo, en bereid bent nieuwe mogelijkheden te verwelkomen. Dit is ook een maand waarop je sommige relaties in een nieuw licht gaat zien, en daar waar je afgelopen maanden het gevoel kon hebben verwijderd te zijn van hen met wie je een band dacht te hebben, kan je nu ontdekken waarom dat zo is.

 

Je kan een sterkere verbinding maken met zielen die een gelijkaardige koers varen als de jouwe, met wie je luchthartigheid deelt, en humor, goede wil, een sterke krachtige wil om te gaan voor het hoogste (gemeenschappelijke) doel, zonder angst om naar binnen te kijken en egostukken aan te pakken. Je zal het verlangen voelen om hartscontacten te koesteren, elkaar terug te vinden na alle heftige transformaties van dit jaar.

 

 De week voor 21 juni kan je voelen hoe de energie zich opnieuw opbouwt, en je weet dat je dan best extra aandacht heeft aan je lichaam, want de shifts kunnen elkaar snel opvolgen.

De Zomerzonnewende op 21 juni is één van de hoogtepunten in je spiritueel evolutiejaar, brengt veel nieuwe energie naar binnen, en zet je aan om oude energie, die je belemmert, los te laten. Je kan nieuwe inspiratie voelen, waarmee je de rest van het jaar aan de slag zal gaan.

 

Het einde van juni kan wat emoties doen opdwarrelen, van allerlei aard. De Nieuwe Maan geeft je nogmaals een stimulans om te waarderen wat er is, wie er is om je heen. Het kan je de moed geven barrières van ego af te gooien, om opnieuw in heldere contacten te kunnen staan en opnieuw samen verder te gaan. Er kan frisse lucht in relaties worden geblazen, die plots weer opduiken. Misschien zijn egostukken (of beïnvloeding van anderen) een splijtzwam geweest, maar is de wil om die te overstijgen vanuit het ego en het gemeenschappelijke doel dat jullie dragen sterk genoeg om jullie opnieuw samen te brengen. Verenig je met zij die het beste in je bovenhalen, die jou aanmoedigen net zoals jij hen aanmoedigt. 1 plus 1 is veel meer dan 2.

 

 Keep the Faith.

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Channeling Het einde van je incarnatie cyclus op aarde

 

Lichtwerkers zijn oude zielen die al vele incarnaties hebben beleefd op aarde. Ze hebben de uitersten verkend van de menselijke ervaring. Het doel daarvan is uiteindelijk het openen van het hart: het bereiken van een hart-gebaseerd bewustzijn en het geleidelijk loslaten van een ego- gebaseerd bewustzijn.

 

Deze keer gaat Jeshua in op de laatste fase van je incarnatie cyclus op aarde. Hoe ziet die eruit? Hoe weet je of je daar al bent? Waar blijf je nog haken, nog vastzitten in ego-gebaseerde overtuigingen en gewoontes? Moet je verlicht zijn in je laatste leven op aarde, om de cyclus echt af te kunnen ronden? En wat betekent verlichting precies, hoe voelt dat van binnen en hoe verhoud je je dan tot de buitenwereld.

 

Jeshua nodigt je tijdens de channeling tevens uit zelf contact te maken met je ziel en vanuit dat niveau te voelen wat voor jou het belangrijkste is om te volbrengen in dit leven.

Actuele boodschap voor lichtwerkers • Zondag 5 juni 2022, 20:00 uur • Bijdrage € 11,-Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.