Een kijk op december 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Het einde van dit jaar en van de intense transitie 2020/2022 is een tijd waarin je terugkijkt op de voorbije jaren


Je besluit wat je eruit meeneemt voor 2023, en wat niet. Wat je blij heeft gemaakt, wat je hart heeft opengezet, dat draag je mee, dat is een gezegende imprint in je energieveld. Wat je ongemakkelijk of ongelukkig maakte, dat zal je helpen dingen vanaf nu op een nieuwe, betere manier te bekijken of aan te pakken.

 

Energetisch is dit opnieuw een drukke maand, met veel invloeden van de Zon, en andere sterren en planeten, en dat merk je vast aan de vreemde dromen die je hebt ’s nachts, de diepe vermoeidheid en/of hyperactiviteit die mekaar afwisselen, de diepe emoties die kunnen naar boven komen, het gevoel van onevenwicht bij momenten, enzovoort.

  Je lichaam kan nu alle rust en ondersteuning en de juiste voeding gebruiken, en je weet vast uit afgelopen jaren hoe je dit het beste doet.

 

Ook deze maand werk je nog op hoger level verder aan je zelfwaarde, zelfbewustzijn, zelfaanvaarding en zelfliefde, en ontdek je steeds dieper hoeveel bevestiging jij nog nodig hebt in je buitenwereld om je oké te voelen met jezelf, met wat je doet en hoe je het doet.

Ook nu nog komt er zoveel informatie tot je, dat je vaak doorheen het bos de bomen niet meer ziet, en je je laat meedrijven op de stroom van meningen van de mensen om je heen die jij belangrijk acht.

 

Tenzij je hebt geleerd hoe het stil te maken in je, hoe het gebabbel van de mind beetje bij beetje te dimmen, zodat jouw hoogste helderheid en je innerlijke wijze stem en die van je Gids kan doorstromen, en je élk moment jouw koers en je hoogste waarheid hoort en voelt. Dan pas kan je alles aan wat op je pad komt, en zal je dat alles in de juiste context kunnen zien.

 

Er kan behoorlijk wat spanning zijn deze maand, in jezelf en in de wereld


Spanning die wordt veroorzaakt door het verzet tegen het Licht/bewustwording/over de drempel gaan naar een hoger niveau van functioneren. Tot je je (en de wereld zich) overgeeft, en bereid bent (is) om wat oud, verkalkt en liefdeloos is, los te laten. Tot je bereid bent open te staan voor nieuwe ideeën, nieuwe manieren van aanpak. 

 

 Zolang je niet wenst te groeien en evolutie toe te laten, blijf je ter plaatse trappelen en steeds dezelfde rondjes draaien in het rad van Samskara, onvervuld en steeds opnieuw op zoek naar dat wat jou zal redden en jou een goed gevoel zal geven.

Weet dat je élk moment jezélf een goed gevoel kan geven, dat hoeft een ander niet te doen voor jou. Dat verwachten van een ander, legt onmiddellijk een zware last op de relatie. Het is een zegen samen te kunnen zijn met mensen die zichzélf een goed gevoel kunnen geven (niet vanuit een opgeblazen ego, maar vanuit hun pure en ware hart).

 

 Rond de Volle Maan van 8 december kan dat spanningsveld meer merkbaar zijn, of kunnen er allerlei emoties naar boven komen.

Laat je niet verleiden tot ‘welles-nietes’-discussies, want die leiden tot niets. Ga integendeel naar de stilte, en laat je eigen antwoord ‘binnenkomen’, vanuit liefde en wijsheid, want alleen vanuit dat standpunt kan je de ander laten zijn en denken wat die wil zijn en denken, en heb je geen behoefte meer om iemand te overtuigen.

 

 Rond de Winterzonnewende kan je optimisme, nieuwe hoop, verademing, doorbraken en vernieuwing voelen, en hier ook: alleen wanneer je zélf bereid bent het oude los te laten (dat wat vanuit je hoogste zelf mag losgelaten worden).

Je weet, dat wat niet meer bij je past, komt toch op een bepaald moment los, en vaak op een hardere manier, dan wanneer je mééwerkt met je eigen evolutieproces, en je je openstelt voor vernieuwing.

Luisteren naar je hogere innerlijke leiding brengt je altijd naar iets wat meer afgelijnd is op je, iets wat je dus veel meer vervulling en welzijn zal bezorgen

 

De Nieuwe Maan van 23 december versterkt deze beweging nog, en brengt je nieuwe inspiratie of kansen. Misschien zal je in deze periode vooral genieten van de weg die je hebt gevolgd de afgelopen tijd, van de kiemen die je afgelopen 2 jaar innerlijk hebt geplant, en die vanaf volgend jaar stilaan zullen groeien en uiteindelijk bloeien. En dan mag je in je hart absoluut voelen: ‘Ik heb deze zegeningen verdiend’.

 Je hebt het inderdaad verdiend, je hebt zo hard gewerkt immers. Aan jezelf, aan deze nieuwe wereld. Je mag nu wat genieten, en goed zorgen voor jezelf. Heb een goed jaareinde.

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Maria Magdalena spreekt over de energetische boodschappen die het lichaam ons geeft in de vorm van pijn, ziekte of klachten. Vaak zit achter een fysieke kwaal een onbewuste emotie, dwz een emotionele reactie die we onszelf niet bewust toestaan en die we onderdrukken. Via het fysieke probleem komt de emotie alsnog tot uiting. Het is belangrijk je bewust te worden van de emotie achter de fysieke klacht, zodat 1. het lichaam ontlast wordt en 2. je inzicht krijgt in waar je jezelf dwars zit of blokkeert.

 

Maria Magdalena bespreekt de intieme relatie tussen emoties en het lichaam, en neemt je mee op een geleide meditatie die je helpt bewust te worden van verborgen emotionele ladingen.

Zondag 4 december 2022, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.