Een kijk op december 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De onderliggende 8-trilling van december brengt alles naar je toe wat je in 2021 hebt ontweken, toont je nog eens extra waar je vanuit je Hoogste Zelf je weerstanden wil doorbreken om verder te kunnen, en waar je ego-stukken in emoties, overtuigingen en handelen een waarlijk ‘vrij’ en vooral liefdevol leven in de weg staan.

Het is alsof er je een spiegel wordt voorgehouden, zodat je duidelijk ziet waar jij teveel in een of andere polariteit beweegt, en grote behoefte hebt aan een gezonde middenweg, de weg van liefde en mededogen, van goed geaard kijken en oordelen vanuit je Hoogste Onderscheidingsvermogen.

 

Wanneer je het afgelopen jaar veel hebt opgeschoond, schaduwstukken hebt willen zien én opgeruimd hebt, heb je veel nieuwe ruimte gecreëerd, die zich het komende jaar zal vullen met hoger trillende situaties, relaties, kansen, plaatsen. Je zal in december dan ook een gevoel of tekenen van overvloed kunnen ervaren, die je helpen om het gevoel van zelfliefde en koestering, van zachtheid en mildheid te vergroten.

 

Omdat jij sterk verandert (dat wil zeggen steeds meer naar je échte Zelf-zijn evolueert), veranderen je relaties met je mee, en zou je, wanneer je kijkt vanuit je hart, plots kunnen merken dat er geen gemeenschappelijke grond meer is voor relaties die eerder zeer aanwezig zijn geweest in je leven, en dat is helemaal oké. Het kan zijn dat mensen definitief verdwijnen uit je leven, omdat jullie allebei andere wegen hebben gekozen vanuit de ziel, of dat je elkaar misschien opnieuw ontmoet, wanneer er een fase is afwerkt. Het kan ook zijn dat je de verbinding met anderen steeds sterker voelt worden, omdat die gedragen en geweven wordt vanuit een hoger gemeenschappelijk doel, en het zijn die relaties die veel vreugde, wéten en gedeelde ondersteuning brengen.

 

Je zal steeds duidelijker voelen wat prioriteit heeft in je leven, en zal steeds meer de moed vinden om al wat dat niet is los te laten, en dit heeft ook te maken met een zekere ‘dringendheid’ die te voelen is vanuit het collectieve Hoger Zelf. Dit is geen tijd meer om wat besluiteloos of in afhankelijkheid rond te dobberen in het collectieve veld, waarin de ene na de andere storm woedt, een storm die eigen is aan een wereld in volle verandering.

 

Een wereld die nood heeft aan mensen die stevig geaard zijn, dat wil zeggen goed verbonden met hun hoogste spirituele lagen en ziel, en terzelfdertijd goed gegrond en in staat te kijken waar de eigen talenten, passie, plezier en skills liggen, om die volop in te zetten voor het bouwen van een nieuwe wereld. Die nieuwe wereld bouw jij mee, dag na dag, door wat jij denkt, voelt en door wat jij doet, en december 2021 is een uitstekend moment om daar even bij stil te staan. 

 

 Aan welke wereld wil jij bouwen?

 Op welke energie wil ik meesurfen?

 Wat wil ik mee versterken door mijn volle focus aan te besteden?

Je kan duidelijke tekenen zien van dit proces deze maand in je eigen leven, waar je merkt wat afbrokkelt, en waar nieuwe en positieve groei voelbaar is. Heb de moed om nieuwe keuzes te maken wanneer de nood daartoe zich aantoont, ook al denk je vanuit je ego-ik gezichtsverlies te lijden. Feliciteer je in de plaats daarvan met je moed om te herorganiseren of te vernieuwen!

 

De Volle Maan op 19 december zal je van al deze dingen nog meer bewust maken, en zal misschien bepaalde schaduwstukken opnieuw naar boven duwen


En wanneer je deze wil zien, en ze omarmen maar ook transformeren, dan heb jij ook weer een steentje bijgedragen aan de grote verlichtingsbeweging op Aarde, zo eenvoudig is dat. Het dient niet alleen jouw hoogste goed, je maakt het niet alleen voor jou wat lichter, harmonieuzer en evenwichtiger daardoor, maar ook voor de wereld, want naarmate je energieveld zich uitbreidt (door steeds verder doorgedreven energie-schoonmaak en integreren van je spirituele lagen), breidt ook jouw invloed op het collectief energieveld zich uit.

 Ook een vraag om bij stil te staan: wat voor energie wil ik in de wereld uitstralen en versterken?

 

Je weet intussen ook dat de week voor en na de Winterzonnewende (21 december) energetisch/fysiek maar ook emotioneel/mentaal wat pittig kan zijn, dus hou daar rekening mee, verzorg je voeding, zorg voor extra rust/beweging/frisse lucht en extra aarding, want dit is telkens een grote energieshift, waarschijnlijk ook nog versterkt door extra Zon-activiteit.

 

Verder brengt de 8-trilling van december ook een uitvergroting van macht/kracht


Misschien leer je hoe je je angsten kan overwinnen door extra veel kracht op te halen IN JEZELF. Misschien zie je hoe jij omgaat met je kracht (en macht) in je relaties, en hoe en waar je daarin wat meer balans kan brengen, zodat je evenwaardig naast elkaar kan staan, zonder jouw kracht weg te geven aan de ander (of aan de groep), of zonder anderen te overheersen om jouw wil door te drukken.

 

De 8 vraagt om genezing, dus wanneer je voelt dat ofwel je lichaam of je emoties of je mentaal veld om extra aandacht/healing vragen, zoek dan uit hoe je dat kan realiseren, en vooral: doe het! Ook daadkracht is een thema van deze maand.

 

De 8 vraagt ook om na te denken over gezonde (lees: Nieuwetijds-) samenwerking. De klemtoon in samenwerking verschuift de komende decennia steeds meer van ‘wat zit erin voor mij persoonlijk’ naar ‘wat zit erin voor de groep, voor jou én mij en vooral voor Ons, de groep, de wereld’. Deze bewustwording groeit met horten en stoten en met veel vallen en opstaan en leerprocessen, maar ze groeit, en het is deze bewustwording die de wereld verandert, op alle niveaus en in alle aspecten.

 

Begrip en mededogen zijn hiervoor ook hard nodig, en bereidheid om uit het eigen kleine gelijk te willen en durven stappen, en bereidheid om – ondanks verschillende visies, - toch ergens gemeenschappelijke grond te zoeken en te vinden. Een gemeenschappelijke grond waar geen wij en zij meer bestaan, maar alleen ‘WIJ’. Een gemeenschappelijke grond waarop mensen zich bewegen vanuit een écht open hart, met liefdevolle daadkracht, om af te breken en op te bouwen vanuit liefde en vanuit een Hogere visie. Want je weet, al wat niét ontstaan is vanuit Hogere Liefdevolle visie, gaat uiteindelijk ten onder aan zichzelf.

Love rules, allways

 

Keep the Faith!

 

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.