Een kijk op de tweede helft van januari ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Op weg naar de Volle Maan van 18/1 (om 00u51) kan je je best emotioneel, moe en versluierd voelen, en dat is helemaal normaal.

 De afgelopen week was de energieshift intens, en die ben je nog volop aan het verwerken.

Je lichaam kan nood hebben aan diepe slaap, je kan je loom voelen, last hebben van een zware maag, gespannen spieren, wiebeligheid en andere shiftsymptomen.

Je weet dat dit voorbij gaat, maar ook dat zo’n energieshift altijd een boodschap voor je meebrengt.

Er wordt je nadien altijd iets duidelijk wat je voordien nog niet zag of wist

 

De energie rond die Volle Maan van 18/1 is krachtig, je voelt hem nu al, en het is vernieuwing die hard aan je deur aan het kloppen is. Daar waar jij vanuit je Hoogste Zelf best verandering in zou brengen, wordt je nu pas écht duidelijk. Je kan innerlijk een duwtje (of een stevige zet) voelen om iets los te laten, of om iets te gaan doén, dat hoort op je weg. Maar er is veel kans dat je in deze periode ook volop geconfronteerd wordt met je weerstanden, die vrij taai kunnen zijn.

 Hoe groter de verandering die voor de deur staat, hoe groter ook de weerstanden er naartoe kunnen zijn.

 

Deze tijd is dan ook bedoeld om bij jezelf te ontdekken vanwaar die angsten, twijfels, onzekerheid of andere emoties die belemmerend zijn, komen. En om er dan het nodige werk aan te doen om ze los te laten. Op die manier creëer je voor jezelf nieuwe ademruimte, en nieuwe openingen en gelegenheden, die het Universum dan naar je toestuurt.

 

 De tweede helft van januari kan beweging, plotse veranderingen en verrassingen brengen - ook afhankelijk van hoe je je binnenin voelt.

Je weet dat prettige dingen pas komen nadat je je innerlijke rommel hebt opgeruimd, en inderdaad, - de energieshifts gaan dit jaar in een hoger tempo door, waardoor je het gevoel kan hebben dat je nauwelijks naar adem kan happen tussen twee shiften door.

 

Maar toch kan het, door elke dag en elk moment de schoonheid te ontdekken die in die dag en dat moment verscholen ligt. Die schoonheid zie je de ene dag al duidelijker dan de andere, maar ze is er. In al wat is, in mensen, in situaties, in plaatsen – altijd is er ergens een kern van Licht aanwezig, Licht dat soms helder en klaar straalt, en soms nog verhuld ligt onder vele lagen sluiers, maar het is er.

 

Dit is een vrij belangrijke tijd voor je, in dit jaar


Een tijd om te kijken waar je staat, en te bepalen waarop jouw focus dit jaar ligt.

 Waar wil jij je energie aan schenken?

 Waar liggen jouw prioriteiten?

 Wat doet jou goed (ook al heb je er ego-weerstand naar)?

 Waar ligt jouw drive?

 En – belangrijk dit jaar- hoe is de staat van je lichaam? Wat heeft het nodig, en hoe ga je jouw lichaam geven wat het nodig heeft?

 

En je weet, je kan pas een klare kijk hebben op dingen, wanneer je ontspannen bent, en, idealiter, wanneer je je energieveld grondig hebt opgeschoond. Iets wat dit jaar, en zeker in deze periode nu- zeker hard nodig is, omdat er heel veel wordt geprojecteerd (uit onwetendheid), en omdat er heel veel niet verwerkt emotioneel en mentaal afval rondzwerft in het collectieve energieveld.

Een opgeruimd energieveld is altijd een natuurlijke ‘bescherming’, want je kern-Licht kan dan volop stralen, en dan ‘sta je er’.

 

Ook deze koude, mistige tijd heeft zijn charme. Jezelf verwennen met een kop thee en een dekentje, wat lekkers erbij, languit op de bank wat lezen, dromen of Tv kijken – why not? Er is niemand die bepaalt wat mag en wat niet, dit zijn tijden waarin mensen hun eigen innerlijke autoriteit ontdekken en ontwikkelen, en steeds meer gaan beseffen dat zij zélf – en geen goeroe, geen leider, vriendin of partner  of wie dan ook – aan het stuur van hun eigen wagen zitten.

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.