Een kijk op Augustus 2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De energie van augustus zet je aan om binnen in jou antwoorden te vinden op cruciale vragen. Deze antwoorden zullen de rest van je jaar en je koers van de komende jaren bepalen.

Je kan innerlijk of door uiterlijke situaties worden geconfronteerd met je verantwoordelijkheden, -  met waar je er teveel neemt, of met waar je je verantwoordelijkheden ontloopt.

 

Het is goed deze maand regelmatig stil te staan bij vragen als:


❥ Wie ben jij bedoeld te worden in dit leven?

❥ Hoeveel van je echte Zelf leef je?

❥ Hoeveel van je echte Zelf toon je?

❥ Waar wil je heen, wat zijn je kleine en grote doelen dit jaar en de komende jaren, en hoeveel ben je bereid daarvoor in te zetten?.

Je weet dat je heel veel leert uit je verleden, en het helpt je proces om te kijken met wat uit je recente verleden je niet tevreden bent, wat je voelde te willen veranderen, en welke krijtlijnen daaruit opduiken voor het Nu.

 

Dit is een maand waarin aan alle zijden en op vele manieren aan jou wordt geschud – energetisch (door de hogere frequenties die je Hoger Zelf laat binnenstromen en waartegen je je vanuit je kleine bange ego misschien verzet), door plotse gebeurtenissen in je leven of rondom jou, en vooral doordat er steeds meer vanuit je hogere denken en aanvoelen binnen sijpelt in je mind.

 

De wereld heeft steeds meer nood aan mensen die moedig de (zelf opgeworpen) barricades omverwerpen, hun grenzen verleggen, nieuwe uitdagingen durven aangaan, eerlijk durven kijken naar de eigen ego-stukken, en gaan voor een hoger niveau van leven, voor zichzelf en in deze wereld. Het kan zijn dat je je daarvan stilaan steeds meer bewust wordt, wat ook je kijk op je persoonlijke leven, je werk, je relaties en je groepsbeleving gaat veranderen.

 

Het kan je een gevoel van hernieuwing, verfrissing en nieuwe vreugde brengen, ook al brengt dit alles mee dat er veel onzekerheden, twijfels, angsten en uitdagingen kunnen opduiken. Het kan zijn dat je lichaam zelfs voelt dat er verandering aankomt, en dat het protesteert wanneer je teveel wil vasthouden wat of wie al een hele tijd in etherische vorm losgelaten is. Je lichaam zal ook steeds minder onzuiverheden tolereren, - zowel qua voeding als qua omgeving, energievelden waarin je je beweegt, en relaties.

 

De Nieuwe Maan van 16 augustus kan je een extra stimulans brengen om vooruit te gaan in je leven – wat automatisch altijd ook een stukje vooruitgang meebrengt van ‘ons’ leven, want elke mens die zichzelf bewust ontplooit en zijn vleugels openslaat, brengt verruiming en trillings-verhoging in het geheel. Al wat niet op de hoogste lijn ligt in relaties en groepen, wordt de rest van het jaar dooreengeschud, herschikt of totaal opgelost, zodat nieuwe relaties en groepen ontstaan, of bestaande totaal vernieuwd worden – dat wil zeggen naar een hoger niveau gebracht.

 

Op het einde van deze maand zullen zes planeten retrograde lopen, en dat houdt altijd wat vertraging en afremming in, met als doel grotere bewustwording, herziening en herschikking, en een steeds duidelijker focus op prioriteiten. Zodat kristalhelder wordt waar je staat, vanwaar je komt en waar je heen gaat – ook op maatschappelijk vlak. Wat fake is wordt steeds duidelijker aan ‘het Licht’ gebracht, wie fake is ervaart dat zelf steeds meer als een last en zal uiteindelijk onechte schillen van zich af stoten.

 

Deze maand kan er wat beroering (extra bewustwording) zijn in gezin, familie of in werkcontexten. Alle bovenstaande processen werken immers het sterkste door in de directe omgeving, en het helpt je om je spiegels in je omgeving te durven zien, maar ook om je échte Zelf steeds meer te durven zijn, te durven tonen en uiten, op ene respectvolle manier.

 

De laatste Volle Maan op 30 augustus is opnieuw een supermaan (extra sterke werking), en wordt daarom een Blauwe Maan genoemd. Opnieuw kan deze bepaalde dingen opschudden, je nog meer bewust maken van wat er in je bovenste lade ligt om op te ruimen.

 

En het helpt je echt om steeds meer in te zien dat alle ongemakkelijkheden en uitdagingen uiteindelijk zoveel uitbreiding, vernieuwing en groei brengen, en dat je achteraf altijd zo blij bent dat je weer een stuk wijzer bent geworden, dat je toch stappen hebt durven nemen waartoe je zo lang hebt geaarzeld, dat je toch je zelf opgeworpen grenzen hebt verlegd, met zoveel meer ademruimte en vreugde als gevolg.

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.