Een kijk op augustus 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Daar waar juli gekenmerkt was door een gevoel van frustratie, van nog niet vooruit te kunnen, van verandering te willen maar terzelfdertijd te beseffen dat het nog niet het juiste moment is daarvoor, helpt de energie in augustus opnieuw beweging te brengen in dat wat beweging nodig heeft.

Ze helpt je je prioriteiten helder te stellen, ze helpt je in te zien wat hoofd- en bijzaak is voor je, en zal je aanmoedigen om hier en daar al wat actie te ondernemen.

 

Na de lange evolutie die je (wij allen en de hele wereld) doormaakte sinds het begin van de transformatietunnel (van 2020/2021/2022), ben je nu stilaan in staat échte keuzes te maken, beslissingen te nemen die diep vanuit het hart komen, om zo nieuwe funderingen te bouwen voor de komende jaren.

Je beseft steeds dieper hoe je het niet meer wil, en hoe het anders zou kunnen

 

De sterke aanwezigheid van transformerende planeten deze maand zal je helpen knopen door te hakken, en schaduwstukken, die je eerder aan de kant schoof, eindelijk te bekijken. Je kwetsbaarheden, die in juli soms plots oplaaiden in één of ander stuk, worden verder be-licht en opgelost.

 

Dit is een tijd waarin karmische contracten aflopen, waardoor het kan zijn dat je plots voelt dat ‘het’ los is tussen jou en iemand anders, of tussen jou en een groep. Je voelt je niet meer verplicht, je voelt je niet meer verbonden, je bent vrij.

Anderzijds kan deze periode je ook bewust maken van welke karmische verstrikkingen je nog vasthouden in oude cycli, waar je jezelf nog laat meetrekken in een gevecht dat niet (meer) het jouwe is, waardoor je energie verliest.

Anderzijds zal je merken dat nieuwe karmische contracten in de vorm komen, door ontmoetingen die je afgelopen jaren had, of nieuwe mensen die naar je toe komen, en die nieuwe karmische contracten zijn dan ook veel luchtiger, vanuit liefde en respect, vanuit mededogen voor elkaar, en vanuit een hoger besef van een gedeeld doel.

 

Het kan immers zijn dat je vanuit de mind iemand of een groep of een situatie wil loslaten, maar dat ‘iets’ (je Hoger Zelf) je terug bij de les roept, omdat je nog niet alles hebt geleerd dat je kon leren, omdat je weerstand had naar het oplossen van bepaalde schaduwstukken in jezelf, of omdat je misschien nog iets te doen hebt voor of met de andere. En dan zal je voelen dat – ook al wil je hard weglopen – de verbinding er nog altijd is, en aan je trekt. Wat op zich een goede zaak is, want zo kan je het oplossen of doen wat gedaan dient te worden, zodat jij jezelf bevrijdt en verder kan met jouw weg.

De Nieuwe Maan

 

De Nieuwe Maan op 8 augustus brengt krachtige energie, dus zorg ervoor goed gecenterd te zijn, je intenties voor de komende tijd helder te krijgen, want er zouden onverwachte wendingen kunnen opduiken.

De energie kan vrij instabiel zijn rond die tijd, er zou meer angst of rusteloosheid kunnen zijn, en het is goed geen impulsieve beslissingen te nemen in al die heftige energie, maar jezelf eerst in balans te brengen, en dan te kijken wat er aan de orde is voor je.

Misschien voel je wel dat deze Nieuwe Maan je een zetje geeft, om vooruit te gaan, om iets te ondernemen, of voel je je gewoon gesteund en geliefd en aangemoedigd de weg verder te gaan die je ging.

 

Er is veel beweging in (partner-, vriendschaps-, werk-, familie-,…) relaties en je zoekt volop naar jouw plek hierin, een plek van waaruit jij je oké en gerespecteerd voelt, een plek van balans en ontspanning, niet één van schuld en verplichting en subtiele manipulatie.

Het kan zijn dat je plots inziet hoe bepaalde relaties in het (verre of recente) verleden zijn geweest, wat je erin hebt geleerd, hoe de interactie was, en dat heeft je als mens verrijkt, en dient als voedingsbodem waarin relaties in de toekomst kunnen groeien en bloeien vanuit ontmoeting in ‘vrijheid’, onbelast door ‘iets wat moet afgewerkt worden’.

De Volle Maan

 

De Volle Maan op 22 augustus kan je een steuntje en extra moed geven om los te laten van wat niet meer past bij je (ook je oude gewoonten, of een manier van aanpak, of overtuigingen die niet meer kloppen voor je).

Je kan opluchting voelen, en zin krijgen in het nieuwe stuk dat voor je ligt, ook al ben je je bewust dat de weg nog lang is, en er nog uitdagingen op te lossen zijn, zowel voor jou zelf, als collectief voor de groepen waarin jij bent betrokken (familie, werk, spirituele groep, vriendschappen).

 

Het kan zijn dat je je innerlijk wat alleen voelt soms, omdat er al zovele mensen zijn verdwenen uit je leven. Op zo’n moment is het goed meer in je hart energie te gaan staan, even te mediteren, en als vanzelf zal je je meer gedragen voelen, en zullen spontaan beelden opkomen in je van mensen met wie jij zij aan zij staat in dit leven de komende jaren, mensen die aan hetzelfde doel werken. En je zal merken dat één goed gesprek met iemand, vanuit het hart, zoveel meer waard is dan de tientallen veel oppervlakkigere gesprekken die je met zoveel meer mensen had vroeger. Misschien omdat je nu steeds meer je échte zelf bent en leeft, en vroeger vaak vanuit een of andere rol in de buitenwereld en in je relaties stond.

 

 Tenslotte vraagt je lichaam extra zorg deze maand (en de rest van dit jaar).

De massa ‘energie’ die is binnengestroomd heeft je misschien afgemat, dompelde je van de ene ervaring in de andere transformatie, en misschien ben jij één van de velen die met allerlei vervelende fysieke kwaaltjes te kampen had. En dat was gewoon je lichaam dat aandacht vroeg, dat extra rust, frisse lucht, veel water en veel liefdevolle zorg voor jezelf vroeg. 

 

De hele Aarde is in onbalans momenteel, en je weet dat je lichaam gemaakt is uit de elementen van de Aarde, dus check de eventuele onbalans tussen teveel of te weinig aarde/water/lucht/vuur en ether (spirituele energie) in je energieveld en lichaam, en probeer een en ander meer in balans te brengen.

Wanneer je lichaam in orde is, is je emotionele en mentale weerstand veel groter, en ook omgekeerd, wanneer je emoties en je mentale stuk in orde zijn, voel je je ook fysiek veel beter. En je weet, hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe meer je er kan zijn voor de anderen. Want dit is ook een tijd waarin ieder mens af en toe wat extra hulp, steun, aandacht kan gebruiken.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.