Een kijk op april 2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


April is de enige maand van 2023 die numerologisch een ‘meester’-trilling draagt, wat aangeeft dat dit een maand is met hoge energie, veel potentieel en nieuwe mogelijkheden, met als doel spirituele vooruitgang.

Zoals altijd wanneer de trilling hoog is, is het aan jou om aan het stuur van jouw wagen te gaan zitten. Om om te beginnen je koers te bepalen.

Waar wil je heen de komende maanden, de komende jaren?

Wat zijn je grotere en kleinere doelen? Wat wil je realiseren? Wat ben je bereid daartoe in te zetten?

Hoe gemotiveerd ben je?

 

Wanneer de trilling hoog is, en je bent niet goed geaard, dan schiet je energie (en aandacht) alle kanten op, versnipper je je energie, en merk je dat je almaar dezelfde rondjes draait, om telkens weer op hetzelfde punt te belanden. Wens je verandering, dan is het goed om in de periode van deze krachtige Volle Maan van 6 april heel eerlijk te gaan kijken naar waar je je eigen weg blokkeert.

 

Je mag een massa potentieel bezitten, er kan zoveel moois voor je klaar liggen op zoveel aspecten van je leven, maar wanneer je hoofd vol harde overtuigingen zit waarvan je niet wil afwijken, wanneer je niet open staat voor nieuwe visies, en wanneer je chakra’s en energievelden vol opgehoopt verdriet, wrok, boosheid of angst zitten, dan is er geen ruimte voor het nieuwe begin dat jij voor jezelf verlangt. Dan herproduceer je telkens opnieuw hetzelfde. Dan is het gewoon tijd voor grondige schoonmaak, waar je nu een grote stap in kan maken.

 

Rond de Volle Maan zal je ofwel dus duidelijk merken wat aan transformeren toe is, of zal je merken dat je goed op koers bent. In het eerste geval zou je veel spanning, onzekerheden, twijfels en ongemak kunnen voelen, rond dat wat dient veranderd te worden. In het tweede geval zal je extra verlichting voelen, en nieuwe inzichten en inspiratie tonen jou je weg.

 

De week voor de Zon-eclips/Nieuwe Maan van 20 april kan je je vermoeid voelen, kan het aanvoelen alsof alles vertraagt, ook door de Mercurius retro-periode die begint de dag nadien. Maar ook hier: hoe meer je je energieveld goed verzorgt, jezelf goed kan aarden, en opruimt wat er op te ruimen is, hoe meer je de beweging voorwaarts zal voelen, hoe meer vreugdevolle ontdekkingen je zal doen, en hoe meer moed je zal voelen om verder je weg te gaan.

 

In deze maand krijg je de kans om je twijfels, onzekerheden en innerlijke spanning te overstijgen. Je kan het hoogste en beste in jezelf en anderen zien, en over alle schaduwstukken heen het hoogste Licht zien, voelen, en verspreiden. Je kan zielsmaatjes ontmoeten, en diepe verbinding voelen door de levens en eeuwen heen, met zij die samen met jou bouwen aan een veld van Licht in deze wereld, elk op de eigen specifieke manier. Je kan bouwen aan jouw Hemel op Aarde. Aan onze Hemel op Aarde.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.