Een kijk op 2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


❥  In 2023 verken je nieuw territorium, kijk je waar je geland bent, na alle intensiteit en gebeurtenissen van afgelopen 3 jaar.

Je zal voelen dat dat nog niet met grote snelheid kan, en dat is goed.

Grote veranderingen, in jouw leven of in de maatschappij, vragen tijd, veel focus, en een goede gronding van alle betrokkenen, zodat dat wat gecreëerd wordt de komende jaren, een stevige fundering krijgt.

 

Contact zoeken met je innerlijke stem, je hogere weg, verzamelen van inspiratie en inzichten van een hoger niveau dan voordien blijft belangrijk dit jaar.

Maar er is – meer dan in 2022 - ruimte voor ontmoeting, communicatie, bespreking, samenwerking, delen, en onderhandelen. Dat kan een verademing zijn na  je de afgelopen jaren zo vaak alleen te hebben gevoeld bij het verwerken van hoge energie en onafgebroken opruimen van blokkades in je denken en voelen.

 

 Er komt niet alleen meer ruimte, maar het is ook nodig om stilaan meer uit je cocon te komen en nieuwe contacten te durven aangaan.

De vorige 3 jaar zijn er immers veel kiemen gelegd daartoe, en van daaruit worden nu al voorzichtig hier en daar initiatieven genomen, en worden mensen met ‘hogere hand’ samengebracht, zodat hogere doelen de komende jaren in de vorm gebracht kunnen worden. Resonantie is een sleutelwoord dit jaar, dus durf de tekenen die je Hoger Zelf je geeft te zien, en durf er iets mee te doen.

 

 2023 wordt dus ook een jaar van gronding, van ontdekken waar je geland bent, ontdekken waar je voor wil gaan, waar je aan mee wil werken, en op welke manier je dat wenst te doen.

Je keuzes en beslissingen zijn nu zoveel bewuster dan enkele jaren geleden, en zullen doorheen dit jaar nog ‘Lichter’ worden. Maar ook universeel zal er meer behoefte groeien aan verstilling, aan verdieping, aan spiritualiteit, en zal men iets makkelijker het ego aan de kant willen schuiven voor het Hogere Goed.

 

Je kan drie fasen onderscheiden in 2023


 Een eerste loopt tot eind februari, en is een afwerking van dingen die in 2022 volop je aandacht vroegen.

Het tempo is dan ook wat vertraagd, zodat je je goed en bewust kan voorbereiden op jouw koers dit jaar, en misschien ook nog loslaten wat niet meer mee kan – oude overtuigingen, emoties, oude structuren, verbindingen die eigenlijk al lang geen verbindingen meer waren.

 

 De tweede fase begint in maart.

Dan zou je kunnen voelen dat je opnieuw vooruit kan, dat je nieuwe mogelijkheden ziet, en dat de lente nieuwe hoop en kansen brengt. Juni is een scharniermaand, waarin je even stand van zaken opmaakt, of checkt bij jezelf of je inderdaad zo verder wil. Je lichaam kan extra aandacht vragen dan. Er is veel kans dat je die maand toch transformatie doorvoert, je plannen wijzigt of veel loslaat, en dat geldt ook voor november, wanneer die tweede cyclus eindigt. In december begint dan weer een nieuwe cyclus.

 

Je hebt vast al gemerkt dat je de dagen voor en na Maan- (5 mei en 28 oktober) en Zon-eclipsen (20 april en 14 oktober) wat vermoeider kan zijn, dat er beroering is in of rondom jou, of dat er plotse uitdagingen opduiken.

 Het zijn nu eenmaal groeimomenten, waar je vlot doorheen kan gaan, wanneer je zorgt voor een gezond energieveld en stevige positieve intenties.

Je ontdekt altijd dat je meer kan dan je dacht. Maar dergelijke periodes brengen vaak ook nieuwe zegeningen, nieuwe kansen en openingen, als je maar wil kijken met de ogen van je hart en ziel, niet die van je bange beperkte ego.

 

Er groeit onmiskenbaar ook meer mededogen en zachtheid in de wereld dit jaar, ook al is dat bij velen nog verborgen, omdat men nog even wil vasthouden aan een oud patroon van zich stoer en koel te moeten voordoen, terwijl men innerlijk best veel liefde voelt.

 Je kan best én je hart open houden én krachtig zijn, en dat leer je steeds meer.

Krachtig ben je dan wél vanuit een oneindige liefde en respect voor het Zelf van jou zelf en van de ander, niet vanuit een verkrampte belemmerende ego-kracht.

 

Tenslotte is dit ook het jaar van de creativiteit


Van jouw wereld vorm te geven vanuit jouw unieke kleuren en kwaliteiten, op duizend-en-een manieren. Dit is een jaar om nieuwe harmonie te scheppen, om de wereld mooier te maken, om jouw stem te laten horen, én om open te staan voor de stem en voor de kleuren van anderen. Een jaar om je te verbinden, om nieuwe groepen te bouwen, om muziek te maken, te dansen, te ontdekken en te maken.

 

❥ Denk eraan: uiteindelijk maak jij zélf jouw jaar, kies jij zélf hoe gezond jouw energieveld is, maak jij zélf uit hoe je reageert op alle kosmische golven en energieën en gebeurtenissen om je heen en in jouw wereld.

En wanneer je dit doet vanuit jouw hart en ziel, dan zit je altijd goed, dan ga je je ware koers.

Heb een vervullend, warm en gelukkig Nieuw Jaar!

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.