Een kijk op 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

 
❥ 2022 is het derde luik van de transformatie-transit 2020/2021/2022 en brengt afwerking en meer bewustzijn rond alle thema's die zijn opgedoken de voorbije jaren.

De drievoudige 2 legt de nadruk op de sterke aanwezigheid van de Goddelijke Vrouwelijke energie, die veelvuldig en intens in jou en de hele wereld zal binnenstromen. Je kan en zal nu snel groeien, al dan niet door het doorgaan van uitdagingen – wat je voor een groot deel kan voorkomen door veel innerlijk werk te doen.

 

Eigen aan de energie van 2022 is dat je je steeds bewuster zal worden van de waarde van zachtheid, luisteren naar je innerlijke wijze stem, rust, ontspanning, openstaan voor vele verschillende visies en die rustig aftoetsen aan je innerlijke kompas, delen van je wijsheid, voelen van energie, relativeren en meegaan op de stroom van jouw leven.

 

Het is een jaar waarin relaties en hoe jij in die relaties staat, centraal staan


Je zal duidelijker voelen waar er geen evenwicht is tussen geven en ontvangen in je relaties, en je zal de behoefte voelen om dit te herstellen, of relaties definitief los te laten, wanneer je, na eerlijk in jezelf te kijken, ziet dat geen herstel mogelijk is.

 

Daarnaast zijn ook de 6-thema’s nadrukkelijk aanwezig: familie, gezin, werk, verantwoordelijkheden, verplichtingen en healing/gezondheid. Daar waar jij uit balans bent in één of meerdere aspecten hiervan, zal je je innerlijk of via gebeurtenissen aangezet voelen om een en ander te herbekijken, te herschikken, en te healen. Er gebeurt veel in gezinnen, in families, en in werk-, vrienden- en spirituele groepen dit jaar.

❥ Door de hoge trilling komt alles wat niet oké is onder spanning te staan, zodat herschikking, loslaten en een hoger afgelijnde heropbouw kunnen gebeuren.

 

Wanneer je voelt dat al het bovenstaande in jou en in je leven al vrij goed in balans is, zal je dit jaar steeds duidelijker de stem van je Hoger Zelf horen, die steeds meer aspecten van je ‘roeping’ en zielswerk in dit leven helderder zal maken. Je zal heel veel inspiratie krijgen, en je creatieve vermogens om - voor jezelf en voor en met anderen – steeds meer de Hemel op Aarde neer te zetten, die je voor jezelf al voor dit leven begon had gedroomd, worden groter.

 

Dit kan gaan van het aanpassen en naar een hoger niveau brengen (meer liefde, meer vanuit gemeenschapsdenken) van kleine activiteiten tijdens je dag, van ideeën die je al had, van je daden en aanwezigheid in je buitenwereld, tot het gaan bouwen aan een spirituele praktijk, of het neerzetten van een spiritueel netwerk of actief deel uit te maken van een grotere organisatie.

 

❥ Je zal gesteund worden hierin, zowel door je fellow-ascensiereizigers, als door talloze helpers van Gene Zijde - die dit jaar trouwens beter voelbaar en in een groter aantal dan ooit tevoren aanwezig zullen zijn.


Ben je al een tijd bezig met dergelijke dingen, dan zal je vast merken dat al wat je deed en hoe je het deed naar een hoger level wil gebracht worden, en krijg je ook daartoe alle nodige inzichten aangereikt.

 

Je kan dit jaar drie cycli merken


❥ 1) De eerste loopt van januari tot eind maart, en biedt je een kans om dingen die je meenam uit 2021 en vroeger op te ruimen, af te werken en nieuwe inzichten te verzamelen. Dit geldt ook voor de groep (ook nationaal en in de wereld).

 

❥ 2) Een nieuwe cyclus begint bij de Lente-equinox (21/3), en loopt tot eind juli. Deze cyclus bevat een Zon-eclips (30/4) en een Maan-eclips (16/4), twee super (krachtige) Volle Manen in juni en juli, en door dit  alles  samen met de Pluto-retrograde zal je vast zien wat je transformatiethema (‘s) voor dit jaar zullen zijn. Slaag je erin in balans te blijven, dan kan je mooie dingen, herademing, een nieuw begin en veel omvorming ervaren in deze periode.

 

❥ 3) Een derde cyclus loopt van augustus tot eind dit jaar, en omvat eveneens een Zon-eclips (25/10) en een Maan-eclips (8/11), en brengt afwerking op het hele jaar, maar ook op de hele transformatie-transit van 2020 tot 2022.

De tweede helft van 2022 zou wel eens woeliger kunnen zijn dan de eerste

 

Het hele jaar door is de trilling hoog, en voor zij die zeer gevoelig zijn, is zorgen voor een goede aarding, voldoende rust, frisse lucht, beweging en voor een gezond lichaam dit jaar broodnodig. Zij die veel energie ankeren zullen dat dit jaar ook doen, en dienen daarvoor een gezond leefschema aan te houden, waarin balans is tussen het leven in de buitenwereld, met alle eisen en verwachtingen, en stilte, rust en balancering thuis.

 

De beloning komt in de vorm van snelle en mooie spirituele groei, snelle heraflijning, waardoor je steeds meer gaat leven op je hoofdlijnen en steeds minder energie verspilt aan zijwegen en al wat of wie je energie ‘karmisch te veel’ opeist. Je voelt je steeds meer vervuld hierdoor, en verzamelt in de loop van 2022 steeds meer wijsheid en innerlijke rust, waardoor je al wat er in de buitenwereld gebeurt steeds vlotter zal kunnen relativeren.

 

Zorg in 2022 steeds voor voldoende ont-spanning, humor, liefde, sta open voor steunende contacten en wees zélf een steunend contact voor anderen. Luister naar de Goddelijke Moeder in je, en wees een goeie mama voor je lichaam (ga niet over je grenzen doordat je hoofd door de hoge trilling tientallen keer sneller werkt dan je lichaam). Geef je lichaam telkens weer de tijd en ruimte om al het Licht en de ervaringen te assimileren.

 

Wees mild voor jezelf en de anderen, maar durf ook je zachte kracht inzetten waar en wanneer dit nodig is. Ook dit leren we van de Goddelijke Moeder. En bedek jezelf en jouw en onze wereld onder een beschermende en healende mantel van zachtheid, liefde en mededogen, en vooral onvoorwaardelijke liefde, zoals een goeie mama doet met haar kind – en dit is geen liefde die over zich heen laat lopen en alles lijdzaam duldt, maar een wijze, milde maar tegelijkertijd krachtige Liefde, geboren uit het Hoogste respect, de Hoogste eerbied en Liefde voor het Eeuwige Oneindige Stralende Zelf.

 

Ik wens je een stralend, vervullen, liefdevol jaar, vol vreugde!

 

Keep the faith!

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.