Een Boodschap van de Pleiadiërs aan de Familie van Licht

14 December 2020

Dierbaren, wij, de Pleiadiërs, zijn jullie van de toekomst. Je zou kunnen zeggen dat we een hogere geëvolueerde versie van de mensheid zijn.

In jullie begrip van tijd zouden jullie kunnen zeggen dat ons DNA, onder andere, lang geleden werd gebruikt om het menselijk ras te creëren. 

We maakten deals met andere wezens die ook hun DNA bijdroegen. Tegen de tijd dat onze beslissing werd genomen hadden we goede bedoelingen en het leek een goed experiment te zijn.

De schepper goden waar we toen mee omgingen, bleken anders te zijn dan we hadden verwacht.

Jullie dachten dat jullie in een vrije wereld leefden, jullie dagelijkse leven volgend en levend wat jullie dachten dat jullie bestemming was.

Maar in werkelijkheid leven jullie een volledig gecontroleerde droom. Een illusie die doelbewust is gecreëerd en in jullie bewustzijn is ingeprent.

Jullie zijn niet geïnformeerd over de ware oorsprong van jullie ras omdat de capaciteit van jullie geest beperkt werd gehouden. Zodat jullie zouden denken dat deze realiteit waarin jullie leven de enige realiteit is.

Maar in werkelijkheid zijn er oneindig veel realiteiten. Een realiteit kan worden vergeleken met een radiostation. Maar je kunt alleen op zijn programma afstemmen als je de juiste frequentie kent.

Jullie frequentie is laag gehouden en binnen de laatste jaren en decennia zijn jullie op een historisch dieptepunt aangekomen.

Jullie bestaan op planeet Aarde is gebaseerd op de frequentie van de angst.

Angst is de frequentie waarmee degenen die over jullie heersen zich voeden. Angst is wat hen macht geeft. Angst is hoe jullie hen toestaan met jullie te spelen zoals meesters met hun marionetten spelen.

Tijd is niet lineair zoals jullie geleerd hebben. De enige tijd en plaats die echt is, is nu hier (nergens).

Dit betekent in feite dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met betrekking tot de toekomstige uitkomst van jullie huidige situatie op planeet Aarde.

Jullie kunnen je voorstellen dat sommige van deze mogelijkheden er niet al te spannend uitzien.

Wat er op Aarde gebeurt heeft gevolgen voor het hele Universum. Veel beschavingen van andere sterren lijden onder de "toekomstontwikkeling" van de Aarde.

Wij zijn slechts één van de vele Sterren Naties die besloten hebben om te incarneren in het menselijk lichaam, we hebben gekozen voor bepaalde ervaringen om te ontwaken in dit leven en om uiteindelijk de mensheid te leiden naar een hogere frequentie waarin jullie zullen gedijen en vrij zullen zijn.

Wij, de Pleiadiërs, zijn jullie neven en nichten van een andere planeet. En zoals het met leden van een familie gaat, zijn we gekomen om jullie te helpen en door jullie te helpen helpen wij ook onze eigen beschaving te laten gedijen.

Vandaag willen we jullie opnieuw informeren dat vele Sterren Volkeren samen zijn gekomen als de Galactische Federatie en hebben besloten om hun dapperste krijgers van licht naar de Aarde te sturen om de mensheid te helpen tijdens de onvermijdelijke verschuiving in het bewustzijn.

Jullie zijn niet alleen. We zijn hier bij jullie.

Jullie zullen de Pleiadische aardse incarnaties herkennen aan hun onbevreesde houding, hun artistieke zin, een sterk gevoel voor humor, hun grote genezende vermogens, hun ongewone wijsheid voor hun leeftijd, hun hoge mate van intelligentie en uiteindelijk hun diepe medeleven en liefde voor de mensheid.

Ze zullen er ook veel jonger uitzien dan hun leeftijd. Dit is door middel van ontwerp. Het is de blauwdruk die is gekozen voor de incarnaties van het Sterrenzaad. Het dient als een trigger om jullie eraan te herinneren en het deel van jullie dat gemanipuleerd en gehersenspoeld is te activeren om te geloven dat veroudering natuurlijk is voor jullie ras.

Pleiadische incarnaties weigeren te verouderen op Aarde. Zij zullen er niet ouder uitzien dan begin 30, terwijl ze misschien al in de 40 en 50 zijn. Dit is om deze frequentie voor jullie toegankelijk te maken.

Terwijl jullie planeet ascendeert en jullie DNA evolueert, ondergaat jullie lichaam veranderingen.

Veroudering, ziekte en dood zijn concepten die als zaden in jullie geest werden geplant door jullie kwaadaardige meesters. We zijn hier om deze slecht functionerende gedachten uit jullie geest uit te roeien door levende voorbeelden te zijn die het tegenovergestelde bewijzen.

Velen van jullie vragen: "Hoe herkennen we een Pleiadiër op aarde?" Het is simpel, als je iemand tegenkomt die een genezer, een leraar, een artistieke ziel en een gids uit de matrix is, heb je een van ons gevonden.

We zijn hier om jullie naar huis te begeleiden.

ET komt niet, we zijn er al.

We zijn hier onder jullie, geïncarneerd in menselijke lichamen om jullie te helpen je frequentie van angst naar liefde te verheffen. Dat is wat een hoge frequentie betekent, om te vibreren met de resonantie van liefde.

Open jullie harten, zet de angst opzij. Liefde is het antwoord. 

A'HO

Zegeningen van goddelijke liefde & licht voor mijn familie van licht,

Aurora-Straal

Ambassadeur van de Galactische Federatie

❥ Vertaling: Martien
wakkeremensen.blogspot.com

❥ Kunst: Serafijnen van Autumn Skye
autumnskyeart.com 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.