Spaceshuttle bouwen


Zelf een gave spaceshuttle in elkaar zetten en net als een ruimtevaarder de ruimte verkennen moet je wel 8 jaar of ouder voor zijn of handig. Stap voor stap maak je jouw eigen unieke spaceshuttle voor volop bouwplezier! Het avontuur begint pas echt als jouw shuttle klaar is. 

 

Bouw zelf deze prachtige spaceshuttle van 65 cm hoog met behulp van de 1400 onderdelen in deze bouwdoos. Inclusief gereedschap en een geïllustreerde handleiding. Volop bouwplezier, je kan 3 verschillende modellen bouwen en met de 2 bijgeleverde standaards kan je jouw spaceshuttle een mooie plek geven waar hij gezien kan worden!

Je kan hem bouwen met de brandstof tanks eraan vast, of open zoals deze in de ruimte zweeft en reparaties uitvoert aan diverse satellieten.

 

Deze shuttle is erkend educatief materiaal. Kinderen leren gereedschap gebruiken en ontwikkelen hun motoriek, 

Specificaties:

Afmetingen shuttle: 65 cm

Leeftijd: vanaf 8 jaar

€ 86,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1


Plezier en ontwikkeling 

Spelen is niet alleen leuk, het is ook ontzettend belangrijk. Spelenderwijs leren kinderen de wereld kennen. Bouwen, stapelen, muziek maken of imiteren: spelen draagt bij aan de ontwikkeling van inzicht, talent en motoriek. Het speelgoed van New Classic Toys draagt bij aan het stimuleren van deze ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat spelen voor ieder kind leerzaam en waardevol kan zijn. 

Duurzaam speelgoed 

New Classic Toys staat voor kwalitatief en educatief speelgoed. Sinds de oprichting in 1991 heeft New Classic Toys een brede collectie van duurzaam en aantrekkelijk speelgoed opgebouwd. Al het speelgoed voldoet ook aan de veiligheidseisen volgens de EN-71-norm.  

Hoogwaardige kwaliteit 

New Classic Toys wil kinderen uitdagen, prikkelen en vermaken met kwalitatief hoogwaardig speelgoed. Alle producten, zowel van onze eigen merken als de merken die wij vertegenwoordigen, voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Daarbij is de collectie van New Classic Toys altijd actueel: het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, aangevuld en verbeterd. Onze producten kunnen generaties mee. En daar zijn we trots op.