Paraplu beschilderen

€ 16,95

Versier jouw paraplu zoals je dat zelf wilt! In deze knutseldoos zit een witte paraplu, een paar stencils, verf en een kwastje.

Bloemenpers kit

€ 16,40

Van al die afgevallen bloemen en bladeren kun je met deze kit allerlei versieringen maken. Zoals bladwijzers, wenskaarten en andere werkjes.

Aardappelklok

€19,99

Ga als wetenschapper aan de slag en ontdek hoe je het digitale klokje kunt laten tikken zonder gebruik te maken van batterijen.Maak je eigen Mozaïek

€ 17,00

Een makkelijke manier om je eigen mozaïek te maken! Plak de mozaïek op het al klevende bord en plaats het in de gietvorm. Cement mix erop en klaar!

Zuiveren van drinkwater

€ 17,25

Een doos vol met experimentjes! Doe verschillende proefjes om er bijvoorbeeld achter te komen hoe je verontreinigt water weer schoon kan maken! 

Maak je eigen bordspel

€ 15,25

Maak je eigen kleurrijke pionnen en verander steentjes in grappige kevertjes of kleurrijke vlinders. Inclusief vier stenen om je alvast op weg te helpen.Schmink - set

€ 13,99

Deze natuurlijk make-up doos  is een gecertificeerd organische set, deze set bestaat uit 6 kleuren: wit, blauw, geel, rood, zwart, groen en een penseel. 

Kaartspel kleuren

€ 4,50

Kleur deze kaarten in om het om te toveren tot een uniek speel setje. De afbeeldingen zijn zeer fraai en gedetailleerd. 

Viking Schaken

€ 19,99

Met vier hoekstokken wordt een veldje gemaakt. Vervolgens heeft ieder team vijf kubbs die zij bij hun voeten plaatsen..Lege Jam potjes

6 stuks € 5,95

Deze set bestaat uit zes lege jam potjes, medium formaat. Wat je met ze doet, is helemaal aan jouw creativiteit!

Bad speelgoedsetje

€ 27,95

Lekker spelen in bad met deze 7-delige speelset bestaand uit zeedieren. Er zit ook een leuke mand met zeewierpatroon bij.

Mijn eerste stapelaar

€ 16,95

Laat kinderen deze blokken van klein naar groot stapelen zodat ze zich goed verder ontwikkelen. Van 100% gerecyclede plastic melkflessen.Spaceshuttle bouwen

€ 86,99

Bouw zelf deze prachtige spaceshuttle met meer dan 1400 onderdelen in deze bouwdoos. Inclusief gereedschap en een geïllustreerde handleiding. 

Vliegtuig bouwen

€62,99

Met deze klassieke Eitech bouwdoos bouw jezelf een prachtig vliegtuig om mee te spelen of op de standaard te zetten voor decoratie.

Zwevende trein

€ 55,99

Deze gave trein zoeft razendsnel over zijn baan. Hij heeft geen wieltjes, want hij werkt op magnetische kracht. De trein is een leerzaam bouwpakket.Springtouw

€ 13,95

Spring als een konijn in het rond met dit mooie springtouw gemaakt van gerecyclede flessen. 

Pastel waskrijtjes

€ 9,95

Gemaakt van zuivere bijenwas. De kleuren komen ook op gerecycled papier goed tot hun recht.

Stoepkrijt Glitter

€ 4,95

Een echte klassieker dit krijt en vol met glitters. Zeer geschikt om je straat wat op te vrolijken!Stapelaar Bekers

€ 14,95

Wie is er niet groot mee geworden? Deze originele stapelaar bestaat uit acht blokken die variëren in grootte.

Uiteraard vrij van giftige stoffen.

Vormen Sorteren

€ 21,95

Ecologisch zeer verantwoord speelgoed. Door stoffen opnieuw te gebruiken, wordt het milieu minder belast.

Speelgoed Auto's

€ 30,95

Stevige speelgoedautootjes gemaakt van 100 & gerecyclede melkflessen. Uiteraard vrij van giftige stoffen zoals BPA en PVC.Kiekeboe Vriendjes

vanaf € 9,95

De 6 verschillende Kiekeboe Vriendjes zijn met de hand gemaakt en van wol. Per diertje gaat er € 1,50 naar stichting Kika.

Houten Blokfluit

€ 12,95

Een mooie speelgoed blokfluit voor de beginnende muzikant. Fantastisch geschikt om de Liefde voor de muziek bij te brengen.

Gereedschapskist

€ 31,95

De gereedschapskist voor de kleine klusser in spé! Deze uitgebreide set heeft 18 verschillende onderdelen in een houten koffer.Verfdoos Aquarel

€ 9,95

6 verschillende kleuren gemaakt uit plantaardige grondstoffen met sterk geconcentreerde plantenextracten! Perfect voor de veganisten onder ons. 

Vingerverf 6 kleuren

€ 17,95

6 prachtig mooie kleuren. Deze vingerverf is lactosevrij. Natuurlijke, levendige kleuren gemaakt van natuurlijke stoffen.

Vingerverf Eenhoorn

€ 17,95

Vingerverf set bestaande uit 6 potjes in alle kleuren van de regenboog! Lactosevrij. Ook fijn: het is in water oplosbaar.Bootjes

€ 14,99

Ecologisch zeer verantwoord speelgoed. Door stoffen opnieuw te gebruiken, wordt het milieu minder belast. 

Kook en diner set

€ 42,95

Prachtige en meest groene kook- en diner set voor eindeloos lekker speelplezier. Geen giftige stoffen zoals BPA's en PVC.

Vliegtuigjes

€ 17,50

Epische vliegtuig gemaakt van 100% gerecyclede plastic melkflessen. Een stuk beter voor het milieu en de gezondheid van de kids.