Scheer olie Argan - man - 15 ml


Scheer olie Argan is de perfecte voorbereiding om het gezicht of het lichaam scheren. Met gecertificeerde biologische ingrediënten. Voorkomt irritatie en puistjes op de intieme huid. 

De scheerolie Argan is een mengsel van arganolie, druivenpitolie, amandelolie en olijfolie die de huid te ontspannen en intensief voeden, onmiddellijk na het aanbrengen. 

Arganolie verzacht het haar en tegelijkertijd vormt de perfecte basis voor een goede en veilige scheerbeurt. Onze Scheerolie is rijk aan voedingsstoffen, waaronder vitamine E en vetzuren uit olijven en amandelen dat de gevoelige huid ontziet en super glad laat aanvoelen.

Vegan geregistreerde Fairtrade, Natrue en HALAL gecertificeerd.

Vrij van parabenen, ftalaten, SLS of PEG. 

Fairtade Arganolie uit Marokko, Fairtrade olijfolie uit Palestina en Fairtrade amandelolie uit Pakistan.

Inhoud: 15ml

Ingrediënten: Vitis Vinifera Seed Oil, Olea Europaea Oil (Olijfolie *), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Amandelolie *), Argania Sprinosa Kernel Oil (Argan Olie *), Simmondsia Chinensis Seed Oil, Mentha Piperita Oil, Lavandula Angustifolia Olie, Melaleuca alternifolia

 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Het merk Fair Squared

 

Fair Squared is extra eerlijk en staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. Er is een meerprijs betaald voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld, zodat daar de leef- en werkomstandigheden verbeterd kunnen worden. Ze staat ook voor een eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces, milieu en duurzame economische activiteiten en de verwerping van dierproeven en kinderarbeid.