Bikini Scheerapparaat - inclusief 5 mesjes


Een eenvoudig en extra klein scheermes voor een zijdezachte en perfect geschoren huid. Speciaal gemaakt voor intieme delen. 

Heb jij tijdens het scheren ook gauw last van een geïrriteerde huid? De scheersets van Fair Squared voorkomen dergelijke veelvoorkomende problemen bij het scheren. Door de eenvoudige bediening en precieze lijnen voorkomt dit scheermes voor de bikinilijn beschadigingen en irritaties van de huid. Zo heb je altijd een zijdezachte en perfect geschoren huid. Het scheermes heeft een extra korte steel waardoor je zonder moeite bij lastig bereikbare plekken komt. Ook kunnen rondingen en contouren makkelijk en gecontroleerd gevolgd worden. De scheermesjes zijn makkelijk te reinigen en speciaal gemaakt voor de intieme lichaamsdelen. Met deze scheerset verwen je jouw huid om weer stralend de dag door te komen. 

Inhoud:

1 x houder

4 x mesje

€ 11,95

  • Uitverkocht

Het merk Fair Squared

 

Fair Squared is extra eerlijk en staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. Er is een meerprijs betaald voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld, zodat daar de leef- en werkomstandigheden verbeterd kunnen worden. Ze staat ook voor een eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces, milieu en duurzame economische activiteiten en de verwerping van dierproeven en kinderarbeid.