Aftershave Balm Vrouw - 30 ml


Deze aftershave balsem voor vrouwen kalmeert en bevochtigt de geïrriteerde huid na het scheren en verkoelt de huid op een natuurlijke wijze. De natuurlijke oliën worden gemakkelijk door de huid opgenomen. De balsem biedt maximale hydratatie (zonder dat deze vettig maakt) en maakt de huid glad en zacht. 

Inhoud: 30 ml - abrikoos

Ingredienten: Aqua, Olea Europaea Oil, Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Coco Caprylate, Sodium Levulinate (and) Sodium Anisate, Glyceryl Stearate, Phragmites Communis Extract (and) Poria Cocos Extract, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Parfum, Linalool, Benzyl Salicylate, Tocopherol

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Het merk Fair Squared

 

Fair Squared is extra eerlijk en staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. Er is een meerprijs betaald voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld, zodat daar de leef- en werkomstandigheden verbeterd kunnen worden. Ze staat ook voor een eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces, milieu en duurzame economische activiteiten en de verwerping van dierproeven en kinderarbeid.